Virksomhedsoplysninger

1. Virksomhedsudviklingskonsulent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sveriges snabbast växande marknadsplats för bostäder. Vi ger dig det största utbudet av bostäder och gör processen att köpa, sälja din bostad busenkel!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Rådgivning

Har fått mycket bra rådgivning och info. Joakim Vistam har bred kunskap, ansvarsfull och hjälpsam person. Jag var mycket nöjd med Habity och vill passa på tacka.

22. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

När Blocket la ner sin sida med…

När Blocket la ner sin sida med bostäder till salu hänvisade de till denna.Men det går inte ens att söka bostäder till salu.Jag förstår inte ens vad meningen är med den här sidan.Att behöva registrera sig för att sedan kontakta en ägare för att fråga om dom vill sälja.Helt meningslös för bostadssökande.Och vem är intresserad av andras hus som inte ens är till salu eller för uthyrning.

2. juni 2021

Besvarelse fra Habity

Hej Ellen, vi har tidigare visat både mäklarannonser och bostadsprofiler som privatpersoner skapar själva via Habity. Nyligen valde vi att fokusera fullt ut på våra bostadsprofiler och har därför tagit bort mäklarannonser. Vi tror på en mer transparent bostadsmarknad och att de flesta hem är till salu till rätt pris. Det vi har sett är att väldigt många är villiga att sälja men inte redo att gå fullt ut med mäklare. Vi erbjuder alla att alltid vara synliga på marknaden kostnadsfritt och ger möjlighet att visa att de är öppna för bud. Anledningen till att du behöver verifiera med BankID för att kontakta en bostad är för att undvika spam. Varma hälsningar, Team Habity

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BankID Varning - Logga adrig in...…

Majoriteten av de positiva omdömena är skrivna av personer som registrerats på Trustpilot ganska strax efter Habity lanserats. Flera av omdömena är ganska likvärdiga språkmässigt vilket föranleder att en och samma person ligger bakom dem. När man loggar in med BankID får Habity tillgång till medborgares alla uppgifter inklusive all bostadsinformation, vilket leder till att bostaden dyker upp på Habity's annonsplatform. Tänk två gånger innan ni lämnar ifrån Er känslig information. Logga aldrig in med BankID på sidor innan ni läst igenom all text i avtalet. Ni har ingen rätt att invända mot företag som missbrukar Er info om ni frivilligt loggat in.

21. april 2021

Besvarelse fra Habity

Hej Alfredo, vi är ingen annonsplattform utan fungerar mer som ett community för bostäder där du kan välja att din bostad alltid ska vara synlig (du väljer själv om du vill ladda upp bilder eller ha någon text samt kan sätta en status att du är öppen för bud). Det fungerar mer som Linkedin, på samma vis som de flesta har en yrkesprofil där utan att söka nytt jobb kan du ha en bostadsprofil även om du inte vill sälja just nu. För vem vet när rätt tillfälle dyker upp? Det går även bra att använda tjänsten utan att logga in med BankID i de fall man bara vill söka runt bland andra bostäder. BankID används i detta fall för att ingen annan än de personer som är folkbokförd på en adress ska kunna koppla sig till en bostad. Om du har fler funderingar är du välkommen att maila till hello@habity.se eller skriva direkt till oss i chatten. Varma hälsningar, Team Habity

Framtidens app för bostäder

Jag älskar den här appen! Habity är en riktig bra tjänst för att registrera sin bostad och få ett grattis värde på sin bostad. Värdet jag fick stämmer bra med marknaden. Jag tycker om funktionen att man kan gå in på en karta i området där man befinner sig och se vad som är till salu eller vilka som är öppna för att sälja någon gång i framtiden. Jag kommer använda mig av Habity nästa gång jag ska sälja min bostad och kontakta mäklare ifrån appen och rekommenderar andra att göra likadant.

4. marts 2021

Besvarelse fra Habity

Hej Hanna! Tack så mycket för de fina orden och din feedback! Varma hälsningar, Team Habity

Katastrofal värdering

Gratisvärdering. Gav cirka halva marknadsvärdet, ungefär vad vi köpte för för 12 år sen i en attraktiv del av Göteborg. Skräp.

11. december 2020

Besvarelse fra Habity

Hej Andreas! Det estimerade värdet i appen bygger på de senaste 10 budgivningarna för likvärdiga bostäder i området och tar inte hänsyn till renoveringar, balkong etc som normalt höjer värdet vilket kan ge en missvisande värdering. Men det är även gratis att via appen boka en mäklarvärdering där en mäklare antigen gör en värdering på plats eller digitalt. Varma hälsningar, Team Habity

Vilseledande skräp

Hittade vårt hus här som om vi var öppna för att sälja. Vet inte hur huset hamnat där ens. Upprörande dåligt gjort av dem. Jag har inget som helst förtroende för det här företaget. Lägg ner. Stäng av.

8. december 2020

Besvarelse fra Habity

Hej Lotta, det är endast personer som är folkbokförda på en adress som kan koppla sig till en bostad vilket sker med BankID. Om någon annan varit skriven på er adress eller att ni nyligen flyttat in är det med största sannolikhet den tidigare ägaren som valt att skapa en bostadsprofil och inte loggat ut. Det går alltid bra att kontakta oss via mail (hello@habity.se) eller skriva direkt via chatten i appen eller webben för snabb återkoppling. Varma hälsningar, Team Habity

Tummen upp

Jag hade funderingar gällande appen och fick svar av Sebastian väldigt snabbt. Appen är bra och jag är övertygad om att appen blir en del av marknaden framöver.

11. august 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt, trevligt och pålitligt!

Jag tog kontakt med Sebastian på Habity för att få hjälp med flytt och flyttstäd då jag tycker det är så svårt att veta vilka som är seriösa och duktiga. Med Habity så fick jag snabbt och enkelt hjälp från ett gäng som bryr sig på riktigt. Kommer välja igen och lämnar mina varmaste rekommendationer till Habity och Sebastian!

7. august 2020

En superb tjänst

Habity är en riktig kanontjänst. Både i att utforska/jämföra marknaden med sin egen bostad men även att ha ett naturligt kontaktnät för extra tjänster såsom hantverkare och hemhjälp. För en som inte har detta kontaktnät tillhands har habity kunnat förmedla seriösa och kompetenta företag som utfört efterfrågat jobb bättre och snabbare än förväntat.

6. august 2020

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.