Haardenland b.v. Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een top service en zo snel bezorgd Eerst telefonisch contact gehad met Theo super vriendelijke man alles top uitgelegd De bezorgdienst ook helemaal top laten weten wanneer ze komen ze... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben gekozen voor een Elektrische haard van Haartjesland uit Beek en Donk, omdat het een prachtige zaak is vriendelijk geholpen en we heel goed uitleg kregen over de opbouw en de werking van d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het heeft wel even geduurd voordat onze kapotte ledstrip vervangen kon worden omdat het contact niet heel soepel verliep, maar we zijn eruit gekomen. Haardjesland heeft laten zien dat ze er wel alles... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een waterdamp sfeerhaard gekocht jaren geleden bij haardjesland nu haardenland. 1 onderdeel was kapot volgens hl nadat ik een foto had gestuurd. Nieuw onderdeel voor veel geld gekocht. De haard gaf... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Pejseproducent

Skrevet af virksomheden

Haardenland.nl het adres voor uw sfeerhaard ☆ Grote fysieke winkel met 170 haarden ☆ Alles direct uit voorraad ☆ Sale week bij de Nr.1 van NL & BE

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

43 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fantastische haard

Na een zoektocht online en in de winkel wat de mogelijkheden waren voor een electrische haard voor een waterdamphaard gekozen vanwege de sfeer die het geeft. Via recensies uitgekomen bij haardjesland en ook via recensies uitgekomen op de 600 2.1. En wat een goede keuze is dat geweest. Wij wilden een haard in ons tv meubel die doorliep om de hoek. Met 2 cassettes is dit goed gelukt. De beschrijving is duidelijk en het geheel is simpel in te bouwen. De.prijs van de cassettes viel erg mee en we waren al met al voor de 2 haarden net zoveel kwijt als elders voor 1 haard. Wij zijn super blij met hoe ons idee nu gelukt is.

15. juni 2024

Hallo Petra,
Dat klopt. We hadden ook een leuk gesprek. Gelukkig hebben wij u kunnen helpen om dit te kunnen realiseren. Het was zeker niet gelukt met een standaard elektrische haard. We hebben de ervaring, en weten als geen ander. Hoe je dit kan creëren. Heel veel plezier met de haarden.

Mvgr.
Willy

HULDE aan dit bedrijf

Toch al enige tijd geleden de kachel aangeschaft , de gebruiksaanwijzing kwijtgeraakt en nu na een mailtje
binnen een uur de gebruiksaanwijzing per mail toegestuurd gekregen , HULDE aan dit bedrijf

11. juni 2024

Hallo Herman,

Geen enkele dank. U kunt weer vooruit.

mvgr.
Marloes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zouist een haard gekocht bij…

Zojuist een haard gekocht bij Haardjesland. Vriendelijke en behulpzame verkoper met goede service. Wij zijn super blij met onze aankoop!

8. juni 2024

Hallo Bertina,

Bedankt voor uw reactie.
Veel plezier en gezelligheid toegewenst met de mooie haard.

Mark

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totaal geen reactie

Totaal geen reactie
Al maanden proberen om onze haard te laten maken.
Krijgen 0 reactie meer.
Stukje service bij een defect is er niet.

Inmiddels contact gehad! Word aan een oplossing gewerkt.

5. juni 2024

Besvarelse fra Haardenland b.v.

Bedankt yordi, Ik heb het graag gedaan. Succes met de verhuizing.
Mvgr. Mark

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service. Eerlijk. Alle tijd.

Hele fijne service. Ze nemen echt alle tijd voor je. Ben er 2 keer geweest omdat ik nog twijfelde over de maat. Zelfs daar denken ze helemaal in mee. Qua ruimte wat best passend is. Alles met een heel eerlijk verhaal. Super blij met de aankoop van mijn elektrische kachel.

30. maj 2024

Hallo Dhr Gouw,
Een haard kopen doe je niet elke dag, dus het is wel belangrijk dat je de goede keuze maakt. Het zal jammer zijn, als achteraf blijkt dat de haard niet naar wens is. Want de wand aanpassen is naderhand bijna niet meer mogelijk. U heeft er verstandig aangedaan om naar onze winkel te komen. Op internet kom je hier bijna niet aan uit. En het is beter om de haard in het echt te komen bekijken. Foto's op internet zeggen niets. Vaak zijn deze ook nog eens bewerkt.

Heel veel plezier met de haard.

Roel

Super! :)

De medewerker was erg behulpzaam en gaf zijn eerlijke mening over bepaalde producten. We zijn super blij met de Xaralyn electrische haard en kunnen niet wachten om deze te installeren in ons nieuwe huis.

18. maj 2024

Hallo Robin,

Bedankt voor uw compliment. Ik ben de persoon die u geholpen heeft. De haard die u gekozen heeft is zeker niet de duurste. Maar wel erg mooi. Zo ziet u maar, dat de prijs ook niet altijd iets zegt.

Geniet van de haard en maak er iets moois van.

Mvgr.
Mark

Prima geholpen

Prima geholpen. Mijn kapotte sfeerkachel van faber werd direct gerepareerd. Ik kon er op wachten. Top.

17. maj 2024

Bedankt Riet,

Het was een oude elektrische haard. Maar we hebben de kennis, ook de oude modellen zijn voor ons bekend. En de 30min die we nodig hadden is voor ons niet erg. U kunt weer genieten van de haard.

mvgr.
Marloes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Speciaal vanuit West Zeeuws-Vlaanderen.

We zijn speciaal vanuit West Zeeuws-Vlaanderen naar Haardjesland gekomen vanwege de site die we vooraf hadden bekeken. Het aantal haarden wat werd aangeboden deed ons vermoeden dat de zaak zeker een haard moest hebben die voldeed aan onze wensen. In de zaak werden wij uitstekend geholpen door Willy. Hij kon al onze vragen vlot beantwoorden en gaf bij elke haard aan wat de voor- en nadelen waren zodat we een juiste keuze konden maken. Resultaat: we zijn met 2 haarden naar huis gegaan.

10. maj 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie haard en goede afhandeling

2 jaar geleden mooie haard besteld (met kleine aanbetaling) in afwachting van oplevering huis. Haardmeubel door Reeset laten bouwen. Coordinatie en kwaliteit tussen Haardjesland, Reeset en ons verliep goed.

11. maj 2024

Een hartelijk welkom

Een hartelijk welkom, juiste informatie verstrekking gebaseerd op onze vragen en situatie. De tijd die hiervoor nodig was werd er ook voor uitgetrokken.
Een eerlijk advies qua plaatsing en afmetingen. Kleine aanbetaling met als bonus dat de afroep op wat langere termijn ook geen probleem was. Kortom wij gingen met een blij en warm gevoel naar het West-Friese land terug.

19. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en behulpzame medewerker

De medewerker was super vriendelijk en behulpzaam. Hij probeerde ons ook niet de grotere variant te verkopen. Hij was eerlijk en informeerde ons netjes dat de kleinere maat beter zou staan. Dat is gewoon goede service. Ook gaat de garantie in vanaf de plaatsingsdatum.

20. april 2024

Review Lueno Haard

Vandaag wezen kijken voor een haard. Na fijne hulp uiteindelijk naar huis gegaan met de Lueno haard. Ontzettend blij mee & nu al zin in het resultaat! 🤩

20. april 2024

Een heel mooi bedrijf

Een heel mooi bedrijf. Snel geholpen.
Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, ze denken echt met je mee. Meteen een hele mooie haard gekocht. Die zal heel mooi staan in ons nieuwe huisje!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ervaren mannen met kennis…

Erg goede uitleg gehad er werd echt de tijd genomen wat erg prettig was. Ze weten echt waar ze over praten ,het bestaat dus nog lol. Verder ook een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende en professionele service, aanrader!

Wij zijn vandaag op een zeer professionele manier onthaald door de uiterst vriendelijke Willy, een man met de nodige ervaring en vakkennis.
Hij dacht ook mee over het ontwerp en op welke manier de haard kon worden ingebouwd in ons tv-meubel. Fijn dat we hierdoor tot nieuwe, logischere inzichten kwamen.
We hebben op geen enkel moment het gevoel gehad dat ons iets werd opgedrongen. Willy was zeer geduldig en nam de tijd om al onze vragen duidelijk, eerlijk en volledig te beantwoorden, wat vertrouwen gaf.
We hadden nooit gedacht dat we op zo’n korte tijd een goed doordachte keuze konden maken, maar dankzij deze lieve man was dat mogelijk. We zijn enorm blij met onze aankoop en met de geboden service.
Haardjesland is een absolute aanrader, prijs/kwaliteit zit je hier ook goed! Nogmaals hartelijk dank, Willy, en doe zo verder!
De beloofde foto’s volgen snel!
Groetjes van Danny en Emilie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van Twenteland naar Haardjesland!

Het was voor ons een eindje rijden maar het was zeker de moeite waard. We zijn bijzonder gastvrij en vriendelijk ontvangen. Het advies was uitvoerig maar helder en duidelijk.
De keuze was snel gemaakt, de sfeerhaard is snel geleverd. Dit is ook erg netjes afgehandeld.
Door de duidelijke uitleg stond de haard binnen no time en het resultaat overtrof onze verwachting.

6. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was daar in de zaak vandaag met mijn…

Ik was daar in de zaak vandaag met mijn zoon van 11 ma wat een leuk zaak en een hele aardige man heb een mooie openhaard gekocht eerlijke mening goede service alles top en natuurlijke hele mooie haarden mensen ik raad deze zaak zeker aan Mvg Özgen

2. april 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed advies en klantvriendelijk

Goed (maatwerk-)advies en klantvriendelijk. Afspraken zijn netjes nagekomen. Ook het opschorten van de garantietermijn ivm latere plaatsing was geen probleem. Aanrader.

29. marts 2024

prima service

probleem uitgelegden ze hebben onmiddelijk een nieuwe verdamper toegestuurd en waterdamp haard brand weer als van ouds

21. marts 2024