Haardjes Anmeldelser

3,6

Très contente de mon achat seul bémol voilà plusieurs messages que je demande un mode d'emploi en français et toujours pas de réponse .J'aimerais quand même pouvoir l'installer si quelqu'un pouvait m'... Se mere

1 dag later geleverd dan aangegeven op de website, voor ons geen probleem. Strakke prijzen, een van de goedkoopste met goede kwaliteit. Geen op of aanmerkingen. Werd geleverd via koerier van XXL pak... Se mere

1. Pejsebutik

Geniet van een veilig en sfeervol vuur met een 100% elektrische haard van Haardjes. Onze haarden zijn van hoge kwaliteit, veilig, innovatief en bieden een luxe uitstraling aan jouw interieur. Bekijk onze collectie en kies jouw favoriet. Wij garanderen de beste kwaliteit en een uitstekende service. Een elektrische haard van Haardjes.nl is een must-have voor ieder interieur.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Naar maanden geprobeerd om contact te…

Naar maanden geprobeerd om contact te krijgen geen contact bellen dan krijg je een antwoordapparaat er aan voor service moet je een mail sturen na 2 weken krijg je een vraag heb je dit heb je dat gedaan ja heb ik al dan hoor je weer niks weer een mail gestuurd dan krijg je weer de zelfde vragen dan beantwoord je ja heb ik en dan hoor je niets meer heb weer gebeld weer keuze menu nummer verkoop dan krijg je meteen iemand er aan leg je de situatie uit en dan krijg je te horen dat je met de haard naar hun moet komen een haard van bijna 2 meter lang wand ze hebben geen service dienst en dan ben je bedankt advies nooit daar kopen zeer slecht bedrijf

4. november 2025

Top bedrijf!!!

Krijg alleen mijn korting nog dat hebben ze bij klarna nog niet geregeld. Haardjes.nl zal dat hoop ik nog regelen. Verder een top bedrijf goed ingepakt en hij doet het super. Ze krijgen van mij een dikke 10. Ik vertrouw erop dat ik die korting via WhatsApp beloofd is ook nog krijg. Groetjes Marijke.

20. september 2024

Mooi product voor een goede prijs

Goede prijsverhouding. Goed kwaliteit product, makkelijk te bedienen. Jullie leverde het product super snel en alles was uitstekend verpakt. Ik heb al veel plezier met deze haard. Vele zijn me al voorgegaan. Afgelopen zondag nog ergens hetzelfde type haard gezien. Ik raad het iedereen aan.

30. september 2024

Goede ervaring

Geen op of aanmerkingen. Werd geleverd via koerier van XXL pakket, eerste mail van deze vervoerder was een heel raar lettertype en zag er zeer onprofessioneel uit maar alhoewel zonder beschadigingen en op aangegeven tijd geleverd.
Prima ervaring! Goede prijs kwaliteit verhouding.

15. februar 2024