Fantastik sted hvor vi helt trygt efterlader vores 2 banditter. Der er de hyggeligste inde bure og udgang til egen voliere fra de fleste rum. Det er anden gang vi bruger dette sted 👌 kæmpe anbefaling... Se mere
Har brugt Højvang kattepension 3x for min kat og altid fået super god service! Mathilda passer utrolig godt på kattene, sender billeder/videoer af dem, svarer hurtigt på beskeder og er meget fleksibel... Se mere
Det her, er bare den fineste, bedste og mest fantastiske kattepension. Vi har nu i tre år brugt Højvang under årets sommerferie. Vores kat elsker at være der, og hun er simpelthen så velti... Se mere
Vi har været gæster hos Højvang Kattepension igennem en længere periode. Her møder vi et højt professionelt niveau med stor indsigt i kattenes velbefindende. Det har været altafgørende for vores valg... Se mere
Opvarmet luksus kattepension med egen lænestol og udgang til udeareal. Hos Højvang Kattepension gør vi en ære i, at passe godt på din kat. Vi har mere end 12 års erfaring.
Skjoldbjergvej 23, 6623, Vorbasse, Danmark
- Kontakt@højvang-kattepension.dk
- højvang-kattepension.dk
En særlig oplevelse
Har lige hentet en glad kat efter et prima ophold hos jer. Tusind tak for den fine pasning og den særlige omsorg, Charlie kræver med daglig pelspleje. I har altid øje for den enkelte kat og deres behov. Kan på det varmeste anbefale Højvang kattepension. Vi kommer snart igen! ❤️
5 stjerner fra Oliver og mig
5 stjerner fra Oliver og mig. Jeg har brugt katte pensionen lige siden jeg fandt min kat i 2019. Og mine forældre har brugt den til vores tidligere kat,, Matilda er så super god og overtaget kattepensionen fra hendes mor, der er så dejligt at sende ens kat afsted, dejligt med billeder eller video af de skønne katte.. Hvis man har noget specielt ang ens kat så klare hun det også..
Højvang Kattepension er et fantastisk…
Højvang Kattepension er et fantastisk sted med stor fleksibilitet.
Mathilde er sød og imødekommende. Stedet kan varmt anbefales. Vi har været meget glade for pasningen af vores Luna.
fantastisk!
helt fantastisk! god kommunikation og min kat kommer altid glad hjem. tak skal du have 😊
Super pension for vores kat
Super pension for vores kat. Han kommer hjem og er velafbalanceret og tilpas.
Stor anbefaling! Ekko alt hvad andre skriver af positivt.
Det bedste kattehotel.
Jeg er 100% tryg ved at lade Højvang kattepension passe vores katte. Jeg fik dem anbefalet af min dyrlæge, og vil aldrig bruge andre.
Mischa & Benjamin havde et godt og…
Mischa & Benjamin havde et godt og trygt ophold, mens vi var på ferie. De kommer gerne igen😻.
Et absolut dejligt sted for både…
Et absolut dejligt sted for både kattene og katteejere . Mathilda der nu har overtaget efter sin mor Heidi er engageret og går op i, at alle får en fantastisk ferie. Hun lytter til individuelle behov og støtter op om dette og hun er initiativrig og guider gerne til kattens bedste. Vi er så glade for pensionen og Mathildas måde at være på.
Det er bare den bedste
Det er bare den bedste. Vores kat skal ikke andre steder. Har været hos dem et par gange om året i 10 år. Fint bur med eget udebur. Alverdens legetøj, kradsetrær, lænestol med tæpper, og så kommer de på skift ud på en stor legegang.
Mathilde har på bedste vis overtaget mor Heidis pension. En glad kat har vi fået hjem efter en uge
Bedste ferieopholdssted til din kat
Højvang kattepension er det aller bedste sted. Mine misser nyder hvert et ophold derhenne og de har været der mange gange.
Kan kun varmt anbefale denne kattepension 🙂
Har benyttet pensionen flere gange og…
Har benyttet pensionen flere gange og kan kun varmt anbefale Højvang Kattepension.
Med venlig hilsen Ellen
Super tilfredse
Vi er super tilfredse med Højvang Kattepension. Altid en super oplevelse, både for vores kat og for os. Vi rejser flere gange om året og føler os trygge når vi leverer vores elskede kat. Kan varmt anbefales.
Altid en god oplevelse
Jeg har brugt Højvang Kattepension mange gange over de seneste par år og jeg har altid været meget tilfreds.
Perfekt sted
Perfekt sted - god service, og mest af alt så er det mennesker der elsker katte. Man føler sig overbevist om at katten får en fantastisk ophold hver gang man afleverer den.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Vores kat er 11 år (er møj forkælet😉) og har ikke været andre steder i ferier osv 😻😻😻😻😻Super tilfreds
Super godt sted
Super godt sted, dejligt sted at sende sine katte på ferie
Kære Højvang
Kære Højvang.
Tusind tak for god behandling af mig som kattemor, da vi ankom. Det gav tryghed og jeg var ikke i tvivl om min kats ve og vel, imens jeg var væk. Dejligt i tager jer tid til at putte billeder op på jeres Facebook, så man lige får et glimt af sin elskede kat også. Vil klart anbefale jer til alle, der mangler et sted til sin kat. God jul❤️
Vi har haft vores Lucy i pension for…
Vi har haft vores Lucy i pension for første gang ved Højvang Kattepension og det er absolut ikke sidste gang. Vores kat havde åbenbart et skjult sår i hendes nakke som sprang op under hendes ophold. Vi blev kontaktet med det samme og vores kat blev bragt til dyrlægen samme dag👍 Tusind tak for en super god service. Kan kun give de bedste anbefalinger herfra
Mvh
Malou & Torben
Hvis jeg kunne give 10 stjerner så fik…
Hvis jeg kunne give 10 stjerner så fik i det. Et super fantastisk sted med luksus omgivelser for katte. Mulighed for at 2 katte kan dele en "lejlighed" sammen og i vores tilfælde med 3 katte var der en 2 værelses ledig. Mathilda er lige som sin mor Heidi superopmærksom på kattene og er sød til at ligge billeder og video op hvilket gør savnet ikke så stort hvis man er på en længere rejse. Kvalitetsmad er brugt og det kan varmt anbefale at få en udegård med til kattenes lejlighed. Vi har brugt kattepensionen siden 2018 og vi har været fuldt tilfredse hver gang.
Højvang Kattepension er et fantastisk…
Højvang Kattepension er et fantastisk sted. Vi kører gerne de 35-40 km fra Kolding for at være sikre på gode rammer. Bestiller man i god tid, kan kattene få et bur med udgang til det fri - det er dejligt for en udekat at kigge på hønsene. Og lækkert lige at få et foto en gang imellem på ferien. Kan kun give de bedste anbefalinger