Jeg fik lagt spiral
Jeg fik lagt spiral. Klinikken var hyggelig, fik tæppe hen over mig, blev hold i hånden.
Efterfølgende blev jeg ført ind i et hyggeligt rum hvor jeg kunne ligge og sunde mig. Alt i alt en super fin oplevelse.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos Anette. Ikke nok med, at hun var ubehagelig at være hos (følte mig slet ikke tryg), så fik jeg "taget" prøver for livmoderhalskræft, som så viste sig ikke at være gode nok, efter jeg har ventet i 4 uger på svaret. Det viste sig, at hun aldrig tog prøven. Jeg fik nemlig taget den hos egen læge i denne uge, en sygeplejerske i lægehuset, og hun lavede en helt anden end Anette gjorde. Jeg kan ikke anbefale hende, overhovedet! Det er så vigtigt, at være tryg hos en gynækolog, og det var desværre ikke tilfældet med hende. Plus, man heller ikke kan følge med på hendes skærm når hun scanner, hvilket jeg har kunne hos en i Roskilde. Derfor 1 stjerne fra mig af.
Jeg har altid følt mig lyttet på, og ikke mindst anerkendt uanset, hvilket formål jeg har besøgt klinikken med. Jeg har 'besøgt' andre gynækologer, men er fortsat ved Vittrup trods længere transporttid, da han jævnligt opdaterer sig, og har den nyeste viden inden for sit felt..
Jeg var inden hos jordemoder Else, har aldrig følt mig så tryg, og velinformeret omkring min behandlingen. Behagelige medarbejder, og utrolig sød receptionist. Måtte have min mand med ind, selvom under corona. De tog hensyn til en, og ens behov. Jeg Kan klart og stærkt anbefale dem til jer. Og mht. ventetide folk skriver meget om, så kom jeg ind med det samme. Jeg er super tilfreds og kommer igen❤️
Hold jer væk. Jeg (21-årlig pige) var hos ham for et år siden for at få lavet et gynækologisk tjek, hvor han derefter forsøgte at overbevise mig om at få spiral (var pt på p-piller). Selvom jeg sagde pænt nej tak, blev han ved med at argumentere for, hvorfor jeg skulle være meget bekymret for at være på p-piller. Her for en uge siden valgte jeg så at få sat spiral op, da jeg har haft en fast partner i ca 1,5 år. Da jeg kom ind spurgte han bare; skal du have spiral op? Har du hørt podcasten? Er du klar? - dette tog højest 10 sek og så bad han vi bare om at tage tøjet af og lægge mig op i stolen og spurgte lige hurtigt om jeg tog noget medicin og om jeg kunne have klamydia. Jeg fik ikke noget tæppe eller andet til at dække mig til med eller ligge med format føle mig mere tilpas. Han havde stadig ikke drøftet med mig hvilken spiral jeg skulle have eller snakket om, hvad mine behov var. Han fortalte meget hurtig, hvad der ville ske og så så lavede han en hurtig gynækologisk undersøgelse. Derefter forklarede han, hvordan spiralen blev sat op og at jeg skulle fortælle Når jeg var klar. Efter den var sat op gik han bare hen til sit skrivebord og sagde at jeg bare kunne tage mit tøj på. Jeg har helt vild mange spørgsmål ift forholdsregler, da det ikke indgik i podcasten, så sagde han blot at jeg fik en sms og smed mig nærmest ud. Det var den info jeg fik. Jeg troede, at jeg havde fået lagt en 3-årig spiral op, hvorefter det om aftenen går op for mig at det er en 5-årig. Føler mig så krænket over denne oplevelse, at han slet ikke forsøgte at skabe tryghed og sikre sig at jeg fik den spiral op som var bedst for mig. Fik virkelig opfattelsen af, at han ikke gav en f*** nu, hvor jeg havde valgt at få spiral.
Jeg forstår slet ikke hvorfor der er blevet skrevet dårlige anmeldelser om Henrik Vittrup. Jeg kan på ingen måde genkende det, og jeg håber virkelig ikke at andre tager det for meget til sig.
Jeg tror måske, at man skal forstå Henrik. Jeg har været hos ham 3 gange og jeg har grint hver gang med ham, for han er sjov. Men han er sarkastisk i sin humor og det er måske svært at forstå for nogle. Udover det fik jeg idag lagt min hormonspiral som jeg havde været meget nervøs for - men Henrik behandlede mig godt og fik mig til at grine som altid. Udover det er han super detalje orienteret i sin forklaring af hvad der skal ske, hvilket virkelig er rart. Han har bestemt styr på hvad han laver. Dette er en skøn og professionel mand, og jeg håber virkelig at det er det folk stoler på ved disse anmeldelser!
Jeg kan overhovedet ikke genkende de negative ting, der er blevet skrevet i nogle af de andre anmeldelser.
Jeg har været ved Henrik Vittrup to gange - første gang grundet en graviditet udenfor livmoderen og anden gang efter henvisning fra egen læge, og jeg har aldrig oplevet andet end en kompetent behandling - både fra H.V. og det øvrige personale. Der er desuden en virkelig behagelig atmosfære i klinikken, og så kan jeg godt lide, når en læge svarer entydigt og ærligt på de spørgsmål, man måtte have, og det synes jeg i dén grad er tilfældet her. Jeg er mere end tilfreds!
Jeg følte mig virkelig krænket da jeg blev undersøgt. Jeg kender ikke hans hensigt med disse berøringer han gjorde på mig, men én ting er sikkert: Det skal IKKE finde sted på en patient imens man ligger total blottet. Det er et kæmpe tillidsbrud og det er synd for andre mandlige gynækologer, som skal kæmpe med fordomme, at andre mænd ikke kan følge bogen. Jeg har haft det sindssygt dårligt lige siden, både psykisk og fysisk, og jeg har ikke tænkt mig at komme tilbage nogensinde...
Jeg skriver ellers aldrig anmeldelser herinde, men denne gang er jeg nødt til at gøre en undtagelse, alene for at advare andre kvinder om at holde sig langt væk fra Henrik Vittrup. Magen til uempatisk og uprofessionelt menneske skal man godt nok lede længe efter. Jeg har sat mine ben i hans klinik for første og sidste gang, og nu skal jeg bare bruge de næste dage på at ryste denne her oplevelse af nedladenheder, ubehageligheder og ydmygelse af mig.
Har kun haft virkelig gode oplevelser. Vil anbefale Henrik Vittrup til alle!
Det var min første og sidste gang hos Henrik Vittrup. En ting at han var forsinket over 30 minutter, skulle jeg høre en lang opsang om, hvordan en som mig, der ikke er syg og skal have en almindelig rutinetjek, belaster det danske sundhedssystem og koster dyrt til samfundet. Jeg havde mest lyst til at rejse mig og gå, men nu var det jo min egen læge, der havde sendt mig til undersøgelse, så jeg blev. Desværre.
Selve undersøgelsen var ganske ubehagelig. Jeg går ikke i detaljerne, men det gjorde rimelig ondt. Nu er jeg en kvinde i starten af 50'rne og har været til en del af gynækologiske undersøgelser i mit liv, men aldrig prøvet et så smertefuld rutinetjek. Flere dage efter blødte jeg stadigvæk og havde ondt i maven.
Ganske uacceptable opførsel af en læge, og jeg overvejer om jeg skal klage videre. Så, HOLD JER VÆK, og find en anden gynækolog.
Meget professionel, sød og behagelig mand. Der var kun 10 minutters ventetid. Jeg fik sat min spiral op, hvor han forklarede grundigt og fik mig til at slappe af. Jeg havde et tæppe over mig, så jeg ikke skulle føle mig for blottet. Det gik hurtigt og uden komplikationer.
Jeg vil varmt anbefale klinikken til familie og venner samt andre.
Jeg havde ikke tid til at vente 4 måneder på en anden gynækolog, og valgte Henrik Vittrup på trods af alt jeg har læst herinde.
Må sige at jeg ikke oplevede andet end end super professionel, behagelig og tillidsvækkende behandling. Henrik Vittrup var omhyggelig og forklarende. At få fjernet min hormonspiral tog fem sekunder, og et skrab lige så. Jeg går trygt herhen en anden gang.
Måtte gå efter 1 times ventetid uden nogen form for information.. Ikke i orden
Jeg skulle have en hormonspiral, men han tilpassede ikke indsættelse ift. min menstruationscyklus, oplyste ikke om at det var en god idé med smertestillende samt at jeg ikke behøvede at medbringe en spiral selv. Han virker fraværende og kold, og da jeg så liggende med benene i vejret og han har tjekket for at alt ser ud som det skal, så har han ingen spiral (selvom jeg havde ringet dagen inden og spurgt hvordan og hvorledes, hvor han nævnte at de altid havde spiraler liggende, så det skulle jeg ikke købe med), så jeg bliver bedt om at skulle have alt mit tøj på igen og bliver sendt ned på apoteket for at købe en ny spiral. Derudover skal det nævnes at sekretæren bare går ind og man slet ikke bliver tildækket, så Henrik og hende står blot og snakker mens jeg ligger helt komplet blottet.
Da jeg så har købt spiralen, bliver jeg bedt om at vente på at de næste har været inde. Det bliver så endelig min tur igen og jeg er helt spændt op og rigtig ked af det, da situationen er rigtig sårbar. Så det hele foregår uden nogen form for smertestillende og han har ikke tilpasset indsættelse til at jeg har haft menstruation, så skal egentlig have det ugen efter, så er på ingen måde udvidet, Han er iskold og presser den ind, og jeg har ALDRIG prøvet noget så smertefuldt. Jeg skriger og han fjerner sig så snart den er sat ind for at taste. Jeg græder og er helt ulykkelig, men ser ingen medfølelse. Jeg har netop booket tid til at en anden gynækolog for at tjekke at alt er godt.
Ps. han testede også for klamydia for en sikkerhedsskyld, da det altid gøres, men brugte åbenbart den forkerte podningspind, så det resultat kan ikke bruges.... Og derudover når jeg spurgte ind til hvordan og hvorledes med spiral sagde han blot "Brug hovedet", men dette føltes meget ubehageligt.
Jeg har lige fået skiftet min hormon spiral hos Henrik Vittrup - han var utrolig dygtig og professionel og det hele var overstået på to min. Jeg kan kun varmt anbefale at bruge ham som gynækolog.
Bedste hilsner Charlotte Busekist
Min kones første og eneste aftale med Henrik Vitrup var forfærdelig. hun blev kaldt ind i hans undersøgelsesrum, hvor han startede ved at stille en masse spørgsmål om min personlige historie. Han lavede meget personlige og dømmende kommentarer til min opdragelse, som absolut ikke havde noget at gøre med, hvorfor jeg var der. Det fik mig til at føle sig ydmyget og akavet selv før min undersøgelse.
Han besluttede at give præform dilation og curettage. Jeg havde ingen ideer hvad det var, han nævnte, at det kunne gøre lidt ondt. Det var yderst smertefuldt, hvilket kan være tilfældet, hvis livmoderen er på en følsom tid i måneden, men Henrik var mere bekymret, hvis de andre patienter udenfor kunne høre mig skrige i smerte, end hvordan jeg havde det. Han spurgte selv sygeplejersken, da hun kom ind for at aflevere papirer om de kunne høre det. Han mangler manerer og sund fornuft. Teknisk afsluttede han hvad der var nødvendigt for at finde nogle problemer med mig, men jeg ville aldrig gå tilbage. Det er uretfærdigt for en patient at være i en sårbar stilling, og så skal lægen være uprofessionel og uhøflig, så situationen bliver fuldstændig akavet og ubehageligt for patienten ...