Sporttas binnen gekregen! De tas heeft meer specs dan dat ik wist: opbergbak voor je schoenen zonder dat je schone sportkleren er mee in aanraking komen, vakje voor je sleutel portomenee etc en een ru... Se mere
de producten zijn top veel stretch, goede kwaliteit alleen na een paar keer dragen heb ik in de leggings een soort ladder gekregen (kleine gaatjes op een rijtje) op mijn bil waardoor ik hem niet meer... Se mere
Ik had een bestelling gedaan en uiteindelijk bleek er iets mis te zijn gegaan bij DHL. Maar toen ik contact opnam kreeg ik super goede hulp en heb ik uiteindelijk mijn pakketje super snel gekregen! He... Se mere
Ik heb mijn bestelling voor de helft gekregen en daarna reageren ze niet meer op mijn mails…
Wij zijn Gymssentials en wij zijn een start-up die topkwaliteit sportkleding toegankelijk wil maken voor elk individu! Zodat het voor iedereen mogelijk is om zich goed te voelen en er nog beter uit te zien in sportkleding.
Helemaal top!!
De sportkleding zit echt super lekker! Ik krijg gelijk zin om te sporten en krijg er ook meer zelfvertrouwen van! Ik ga er zeker meer bestellen
Broekje precies zoals de foto’s en…
Broekje precies zoals de foto’s en omschreven. De maat valt goed. Schijnt ook niet door. Netjes verpakt.
Super!
Het materiaal is heel fijn en niet te duur! Snelle verzending
Top kwaliteit
Super leuk sport setje besteld. Snel geleverd en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Een volgend setje zou ik gegarandeerd weer hier kopen :)
Goed
Super snelle reactie als je iets vraagt! En super goede kwaliteit.
😍😍😍
echt mijn favoriete shorts hebben ze hier! squatproof en zitten oprecht heel erg lekker.
raad ik dus zeker erg aan
Goede kwaliteit en service!
Wat een geweldige service
Wat een geweldige service, goed advies gekregen over de maat! Ben erg tevreden over de kwaliteit van mijn sportsetje, hij zit top en is squatproof. Zou hier zeker nogmaals bestellen!
Goed
Goede communicatie en leuke sportkleding, schijnt ook niet door!
Blij mee!!!
Had een bestelling geplaatst tijdens black friday. Had verwacht dat het lang zou duren voordat ik het binnen zou hebben door de drukt, viel heel erg mee:) De nieuwe collectie is super mooi!
Geweldig, echt een aanrader!
De sportkleding zit heel mooi, fijne stof en sluit goed aan dit voor een leuke prijs. Fijn contact bij eventuele vragen. Echt een aanrader!💕
Super fijne legging en snelle verzending:)))
De legging is echt super zacht en zit heeerlijk . Het pakketje kwam snel aan , super voor de kerst!
Slechte service en slechte levering…
Slechte service en slechte levering 16-11-2022 besteld en 24-11-2022 nog steeds nikg ontvangen. Geen reactie meer op insta Dm
Fijn bedrijf :) Je kan makkelijk…
Fijn bedrijf :) Je kan makkelijk bestellen en contact leggen met de eigenaresse! Ik heb wel even geduld moeten hebben maar super tevreden met het product!
Amazing 😍😍😍😍
pakketje te laat wel erg goeie communicatie
Ik heb woensdag 28 september mijn bestelling gedaan en hij is nu 12 oktober nog steeds niet binnen.. alleen een mail gehad met sorry voor de vertraging. Wel erg lieve dm gehad en ik wacht nog ff op mijn pakketje 😆 en als hij binnen is weet ik zeker dat ik er blij mee ga zijn 🫶🏼
nieuwe setje binnen
Ik heb vandaag mijn nieuwe setje binnen en ben er gelijk in gaan sporten. Het zat super comfortabel en het sluiten mooi aan op mijn lichaam. Heel erg blij mee!
Super fijn materiaal
Super fijn materiaal! Service was ook top
heel erg tevreden!!
superleuke set besteld, ben er heel erg blij mee! de kwaliteit is super en de set kwam al super snel binnen:) ben heel erg tevreden