Power Nutrition PWO gav mig den bästa energin jag någonsin upplevt. Jag tog den innan mitt benpass och kunde köra på bra mycket hårdare än vanligt. Choco Loco proteinpulvret är grymt gott och svårt a... Se mere
Snabb och punktlig leverans. Är väldigt nöjd med de produkter jag hittils testat. Bra råd från personalen som också själva använder produkterna. Som bonus fick jag en shaker och proteinbar i mitt fö... Se mere
Bra utbud av kosttillskott och prisvärda produkter. Hoppas produkten jag beställde återkommer i lager så jag kan fortsätta att beställa från företaget.
Hos Gymkungen.se hittar du kosttillskott, hälsokost, träningskläder, tillbehör och online coaching. Vi har allt du behöver för att maximera dina träningsresultat och optimera din hälsa – och vi gör det till kungliga priser!
Lojovägen 58, 18147, Lidingö, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Mycket bra kommer handla fler gånger Mvh Charlotte

Besvarelse fra Gymkungen
Har haft förmånen att träna för Simon under två års tid. Det har varit mycket utvecklade och givit tydliga resultat.

DET PRODUCT VAR JU BRA OCH SMAKAT JU VÄL BRA
DET VAR JU VÄL GJORT:D

Besvarelse fra Gymkungen
Rimlig leveranstid, stabila produkter, fick exakt vad jag beställde, inga konstigheter

Besvarelse fra Gymkungen
Ständigt tjat om att lämna omdöme när jag inte ens fått hem varan! Vad är det som tar sån tid??

Besvarelse fra Gymkungen
Det som var bra var att priset var lågt i jämförelse med andra företag, det som gjorde att de inte fick 5 var att en av burkarna jag beställde med pwo var skadad och lite öppnad. Men jag orkade inte skicka tillbaka den så jag behöll den

Amatör företag.
Fyller i mitt mail för att få rabatt, får rabatt kod men rabatten gäller inte fast man använder rabattkoden på produkter som har ordinarie pris.
Kundservice va brutalt dålig. Svarar inte på frågan man har ställt, får en helt annat svar. Ni är sämst. Forsätter ni såhär så konkar ni eller så kan ni inte ens konkurrera med dem andra gym produkter företag.

Besvarelse fra Gymkungen
Bra priser, något ni gärna får förbättra är leveranserna att om man beställer flera saker att allt gärna får komma samtidigt och inte i olika paket. Men väldigt nöjd!

Besvarelse fra Gymkungen
Snabb leverans och bra service! Rekommenderar starkt deras PWO och proteinpulver, utan tvekan de bästa smakerna jag haft.