Gyldenkærne Flyt Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 33 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gang på gang, at flyttemændene er utrolig flinke, punktlige, yderst kompetente og arbejder exceptionelt effektivt med stor omhu gennem hele forløbet. Mange forbrugere bemærker med stor glæde, at det professionelle personale formår at skabe en god og tryg stemning på en ellers ganske stressende flyttedag. Derudover roser anmelderne den særdeles fleksible kommunikation, de fornuftige priser og den høje grad af professionalisme fra den første dialog til opgaven afsluttes. Gennemgående oplever folk, at deres værdifulde ejendele bliver behandlet fuldstændig sikkert, nænsomt og professionelt under hele det samlede flytteforløb uden nogen form for unødigt besvær.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, idet kunder fremhæver kompetente og punktlige flyttemænd, der... Se mere

Staff

Forbrugere finder personale positiv, idet anmeldere roser de kompetente, hjælpsomme og venlige flyttefolk,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Kæmpe anbefaling til alle der står foran en flytning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ronnie er et af de mest venlige og hjælpsomme mennesker - og både han og team førte os både effektivt, trygt og godt igennem vore... Se mere

Flinke, angagerede og meget påpasselige med opgaven. De var meget hjælpsomme både ved udflytning og indflytning, og de holdt et godt humør gennem hele flytningen. De arbejdede målrettet uden at for... Se mere

Kæmpe anbefaling herfra! Super kompetente, søde og meget arbejdsomme mennesker, som kommer til tiden og passede godt på vores ting. Der var god kommunikation hele vejen og Ronnie var nem at komme i ko... Se mere

Vi havde en virkelig god oplevelse med dette flyttefirma og kan klart anbefale dem.😃 Fra start til slut var kommunikationen professionel og klar, og de var meget fleksible i forhold til vores... Se mere

1. Flytte- og opbevaringsfirma

Gyldenkærne Flyt har eksisteret i lidt over et år, men har snart 20 års erfaring i flyttebranchen. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og at alle kan være med på prisen. På din flytning møder vi op med højt humør og god energi. Vi medbringer tæpper og strækfilm til at pakke dine ejendele forsvarligt ind og flyttehunde til at transportere dine flyttekasser sikkert frem og tilbage. Der er også mulighed for leje af flyttekasser og garderobebokse med bøjlestang plus levering af disse. Samt køb af indpakningspapir og bobleplast. Vi er fuld transparente og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan finde mere info om priser, services og gode råd på vores hjemmeside https://www.gyldenkaerneflyt.dk/ og alle vores anmeldelser og feedback på facebook https://www.facebook.com/gyldenkaerneflyt Du er også velkommen til at ringe på telefon 8191 8125 eller skrive en mail på kontakt@gyldenkaerneflyt.dk Gyldenkærne Flyt ☀️ Vi ta'r et ryk, så du kan føle dig tryg.

Svarer typisk inden for 1 uge

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi havde en virkelig god oplevelse med…

Fra start til slut var kommunikationen professionel og klar, og de var meget fleksible i forhold til vores behov. På selve flyttedagen mødte de op til tiden, arbejdede effektivt og passede virkelig godt på alle vores ting.

Flyttemændene var både venlige, hjælpsomme og meget professionelle – man kunne mærke, at de havde erfaring og styr på det hele. Selv tunge og besværlige møbler blev håndteret uden problemer.

Alt i alt en stressfri flytning, hvor alt gik som planlagt. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen og anbefale dem til andre!💪🏻

31. marts 2026

Hej Jeanette.
Tak for den gode anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du er tilfreds med din flytning og du er altid velkommen til at ringe igen.

God weekend ☀️

Gyldenkærne Flyt

Super service og fleksibilitet til lige…

Super service og fleksibilitet til lige at hjælpe hvis der er noget. Anbefaler dem varmt!

5. februar 2026

Hej Isabel.

Tak for ros.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service hos Gyldenkærne Flyt.

Alt perfekt!

3. marts 2026

Hej Betina.

Tak for feedback, det sætter vi pris på.

God weekend ☀️

Kan kun anbefale Gyldenkærne flyt

Kan kun anbefale Gyldenkærne flyt. Professionelle og meget dygtige i hvad de gør. har brugt dem længe og har altid en god oplevelse. virkelig søde og kompentente medarbejdere! man føler sig i gode hænder.

vh

24. marts 2026

Hej Klaus.

Tak for de pæne ord, det er vi altså rigtig glade for. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen på dine opgaver.
Vi ses snart igen.

Uønsket reklame

Som en anden anmelder har skrevet, bruger forretningen tvivlsomme markedsføringsmetoder. Jeg har observeret i dag, hvordan reklameomdeler har snydt sig ind i vores lukket opgang til at smide flyverne ind i postkasser.

16. marts 2026

Hej Maxim.
Ved reklameomdeling ringer vi på dørtelefonen og præsenterer os, derefter er der nogen der lukker os ind.
Så der er hverken snyd eller tvivlsomme metoder, bare god gammeldags reklameomdeling.

Gyldenkærne Flyt

Jeg valgte firmaet til at forestå min…

Jeg valgte firmaet til at forestå min flytning, da Ronni gav mig mest ro i maven fordi tilbuddene lå omkring ca. samme pris. Aftalen med firmaet var at de pakkede alt ned, flyttede og satte tingene (og flyttekasser) på sin plads, som jeg anviste.

De startede med at komme lidt forsent og når man ikke er mogenmenneske som jeg, så var det træls at sidde klar kl. 6:30 og flyttefolkene først kom mellem kl. 6:45 og kl. 7. Ronni havde to mænd emd - Lars og Sigurd - begge super søde og dygtige flyttefolk, som komplimenterede hinanden og Ronni godt.

Kort sagt vil jeg sige at firmaets planlægning ikke var super god. De havde ikke tilstrækkelig med flyttekasser med og måtte ud og købe nogle plus de havde ikke det rette værktøj til opsætning af lameller, som så ikke passede til vinduerne alligevel, eller adskille gardarobeskabet, der blev efterladt på den gamle adresse på 2. sal (dog tømt for tøj), som et andet firma måtte flytte og samle grundet en skade i medarbejderstaben nytårsaften.

På fakturaen er de dog søde at give et nedslag for det manglende arbejde, som jeg fik et andet firma til at løse for ca. samme pris som nedslaget (kun kr. 500 i forskel). Selve nedpakningen og af samt pålæsning gik som forventet, hvilket var rart, men hele forløbet gik ikke super godt og ødelagde mildest talt min nytårsaften. Det var fint nok med all inclusive servicen - dog gik monteringsdelen ikke super godt.

31. december 2025

Hej Nauman.

Jeg kan ikke modsige dig i din oplevelse med Gyldenkærne Flyt. Men jeg vil gerne komme med et mere nuanceret svar.

Ja vi kom 10-15 minutter for sent og det beklager vi selvfølgelig at du skulle sidde at vente.

Flyttekasserne var med i tilbuddet og da vi ikke havde nok, skyndte vi os ned at købte flere, det tog ikke så længe og det har ikke kostet dig ekstra. Så der synes jeg vi løste problemet.

Vi havde al vores værktøj med, men det passede desværre bare ikke til dine lameller.
Vi kunne også godt have skilt skabet ad, men da din flytning var mere tidskrævende end vi havde taget højde for, måtte vi sande, at vi måtte stoppe og fortsætte en anden dag, det var trods alt nytårsaften.

Jeg Ronni kommer til skade og bliver bundet ind i gips og kan ikke færdiggøre opgaven og du får et nedslag på 4.000kr fra den oprindelige pris. Det er i den grad rimeligt, da det kun var det enkelte skab vi manglede at køre til den nye adresse.

Håber trods alt at du er kommet godt på plads i din nye bolig.

Ronni tager virkelig ansvar!✨📦✨🚛✨📦✨

Ronni tager virkelig ansvar!✨📦✨🚛✨📦✨
Ronni sagde til mig:
Tingene skal have kærlighed, under flytningen og det må jeg sige at han levede op til✨🙏🏽✨

Ronni er utrolig sød, varm, imødekommende og enorm hjælpsom!✨📦✨🚛✨📦✨

Han pakkede mine ting ekstra godt ind, på de ting som forrige flyttefirma ikke havde pakket godt nok ind✨📦✨📦✨📦✨

Han spændte mine ting fast og havde noget flamingo ligende som han lagde/stillede imellem mine spejle osv så de stod blødt i spænd ✨📦✨

Jeg er glad for at det var Ronni, som kom ud på min flytte opgave..

Jeg kommer til at bruge dig igen, jeg vil fortælle folk vidt og bredt om, hvor dygtig en flyttemand du er!

Tak for din ekspertise og din person, du gjorde den her flytning så fantastisk!✨🙏🏽✨

Ronni TUSINDE TAK, fordi du havde overblik over min flytning igår!✨💝✨
Du stod med hele læsset, da de 2 andre flyttemænd fra et andet firma ikke var medgørlige. Men du svigtede hverken mig eller min flytning og det bliver DIG og dit firma, som kommer til at stå for min næste flytning
✨📦✨🚛✨📦✨

Havde jeg kunne give mere end 5 stjerner, så gjorde jeg det!✨🙏🏽✨🕊️✨🙏🏽✨

14. januar 2026

Hej Tina.
Tak for din meget pæne anmeldelse.
Vi er så glade for at du er tilfreds med vores arbejde. Det var en fornøjelse at flytte for dig og du er altid velkommen til at bruge os igen.
Tusind tak for gaven, den er vi glade for🙏✨

Gyldenkærne Flyt

Skulle bruge hurtig hjælp til en mindre…

Skulle bruge hurtig hjælp til en mindre opgave, der blev kompliceret med min vaskemaskine.
Ronni svarede hurtigt og hjalp.
Venligt og serviceminded.
Super god service.

5. januar 2026

Hej Eric.
Tak for din feedback.
Det var godt at det kunne lade sig gøre og vi fandt en løsning.

Ronni
Gyldenkærne Flyt

Friske og dygtige og de passer godt på…

Friske og dygtige og de passer godt på tingende kan virkelig anbefales

25. juli 2025

Hej Bjarke.
Tak for dine altid pæne ord om Gyldenkærne Flyt, det er vi glade for.

Gyldenkærne Flyt

Præcise, dygtige, hurtige og venlige

Jeg har lige fået flyttet et kæmpestort og meget højt klædeskab.
Det gjorde de til UG. Ankom præcist og srbejdede dygtigt og hurtigt og var desuden meget venlige. Så de er bestilt til min flytning om et par uger.

11. december 2025

Hej Hanne.

Tak for anbefaling og pæne ord, det bliver vi altid glade.
Vi ses jo ses snart igen og der håber vi at du fortsat vil være tilfreds.

Gyldenkærne Flyt

fik reklame selvom der står ingen…

fik reklame selvom der står ingen reklamer på min postkasse :)

4. december 2025

Hej Magne.
Vi beklager du har fået en reklame i din postkasse, vi bestræber os eller på at gå udenom ingen reklamer postkasserne.
Men fejl sker indimellem og det gjorde der så i din postkasse.
Beklager endnu engang.

Gyldenkærne Flyt

Min søster stod akut og skulle have…

Min søster stod akut og skulle have flyttet det sidste i sin lejlighed.
Vi kunne booke hurtigt. Personalet var sødt og flyttemændene klarede jobbet til UG.

De var der på minuttet til den aftalte tid. Og de passede godt på min søsters ting.

Jeg vil til hver en lejlighed anbefale gyldenkærne flyt.

29. november 2025

Hej Anja.
Tak for at skrive på Nanna's vegne, det er pænt af dig.
Det var heldigt vi kunne få det til at passe og tingene kom hurtigt på plads.

Vi er glade for at du vil anbefale Gyldenkærne Flyt.

Super oplevelse.

Flyttemændene var søde og professionelle, flytning er stressende generelt, men pga. dem gik flyttedagen super godt, og uden postyr. Jeg kan varmt anbefale dem, til folk der skal flytte.

11. november 2025

Hej Johanna.
Tak for din pæne ord og din anbefaling, det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at du er tilfreds med din flytning og vores service.

Gyldenkærne flyt

Gyldenkærne flyt
Har flyttet for mig flere gange , god service og altid med godt humør.
Vil gerne anbefale ham til alle jeg kender.
Sprossen ApS giv ham et kald hvis du bor i købehavn.

2. april 2025

Hej Henrik.
Vi er glade for at Sprossen Aps er tilfredse med vores service.
Og vi ser frem til et fortsat samarbejde.

Gyldenkærne Flyt

Vis anmeldelser på alle sprog. (35 anmeldelser)