1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

These days the world of investing can be extremely dangerous - there are UPs and DOWNs at every turn. That's why we at GXFX.com pride ourselves for being the best. GXFX has a powerful online digital assets exchange platform and 24/7 support via phone, email, and chat. We have trained professionals to guide our clients through financial wellness.

1,7

Dårlig

Jeg er ligesom mange andre blevet snydt…

Jeg er ligesom mange andre blevet snydt af GXFX.COM. som jeg igen som så mange andre indbetalt 250 euro og hvor de også ringede til mig næsten hver dag for at lokke mig til at indbetale flere penge. Men ville først se hvad de kunne med mine 250 euro. Men på en eller anden måde lykkedes det dem at komme ind på min konto og fik hævet ca 3000 euro. 20.000 dk kr. Blev ringet op af nets midt om natten at de havde lukket min konto da de kunne se der foregik noget lusk på min konto. Nogle havde hævet næsten 3000 euro og havde prøvet at hæve 7.500 euro mere. Og det var der de heldigvis havde lukket min konto. Godt af nets var der. Men måske jeg havde været dum og have min tlf til at lade gennem min computer for på den måde havde de fået adgang til mit Visa kort og hævet 20.000 dk kr. Da de havde fået adgang til min tlf og kunne læse de koder men skal godkende på sms når men flytter penge. Det hele endte med jeg mistede 40.000 dk kr. Jyske bank ville kun erstatte de 18.000 kr fra min konto og ikke de 20.000 kr fra mit Visa kort, selvom men kunne se hvor de var havnet, de sagde det ligeså godt kunne være mig selv der havde flyttet de penge og derfor de ikke ville erstatte dem. Men hvorfor skulle jeg flyttet 20.000 kr til en bank i Dubai, har aldrig været i Dubai og kommer det heller ikke. Så på den måde blev jeg franarret ca 40.000 dk kr. Af GXFX.COM. Men har en mail fra dem jeg har 0.84 bitcoin til flere 100.000 kr et sted, men kan ikke få dem, og tør heller ikke svare på noget fra GXFX.COM. Men det er tilbage i 2019 hvor de fleste blev snydt af dem, og pludselig havde de ikke den hjemmeside mere, der stod bare, under ombygning af hjemmeside. Men forstår bare stadig ikke Jyske bank vil erstatte de sidste penge til mig nu de har erstatte næsten det halve, har prøvet alt, og Jyske bank siger de har været i kontakt med den bank I Dubai og deres kunde har betalt mig tilbage. Men ikke på min konto, og det kan Jyske bank da selv se. De skriver jo selv hvis der bliver taget penge på ens konto eller Visa kort uden ens viden erstatter de beløbet. Men ikke til mig åbenbart. Så sæt aldrig din tlf til at lade i din computer på samme tid du bruger netbank. Så er du fanget uden din viden, før du bliver ringet op af nets eller selv opdager du mangler alle dine penge. Så tak for ingen ting til Jyske bank. Ingen hjælp andet end tomme ord. År 2019.

30. januar 2022

fup og svindel

fortsættelse. fik at vide at mine penge var tabt, 3 dage efter bliver jeg ringet op hvor david epstien glædeligt meddeler at der nu står 1000€ på min konto og vil overføre 500€ til min konto og får mit konto nr. og vil overføre med det samme og aftaler at han ringer dagen efter. så er der stille i 3 dage (dejligt) så får jeg en mail fra support v/ epstein at jeg havde tabt mine penge og var sorry. loggede ind på hjemmesiden det kunne jeg så ikke såddan bliver man snydt !!!! håber det kan være til hjælp til andre der vil tages i enden

1. marts 2019

GXFX er virkelige svindlere

GXFX er virkelige svindlere, der kun forsøger at lænse folks opsparing. Jeg nåede at slå i back, så jeg kun har mistet de 300 eur, jeg var dum nok til at indbetale, godt nok under påskud om, at de ville yngle helt vildt på Bitcoin markedet. Nu kan jeg ikke få mine igen men må leve med flere daglige telefonopkald fra dette svindlerfirma i Estland... ja Estland - ikke Schweiz, som jeg ellers troede, det var.

23. februar 2019

De gør alt for at tømme dine kontoer…

De gør alt for at tømme dine kontoer for penge, om det så er din pensionsopsparing er de ude efter den. De lytter ikke efter hvad du siger og gør sig så uforståelige, snakker gebrokkent engelsk og så hurtigt at du ikke kan forstå hvad der bliver sagt. Der bliver vist grafer og ligninger i en fart så man faktisk tror at de ikke selv ved hvad de gør. Heldigvis har jeg en telefon jeg bruger til den slags, hvor jeg er i tvivl om hensigterne, ellers var jeg blokeret fra andres opkald, de ringer uafbrudt fra forskellige lande med numre du ikke kan blokere og er du uheldig at komme i kontakt med dem snakker de en et øre af, så god fornøjelse......Heldigvis har vi Nets som er utrolig dygtig til at opfange sådan en flok svindlere og blokere ens kort så jeg har tilsyneladende ikke mistet noget. Tilsidst: det undre mig at Facebook tillader sådanne nogle platugler at annoncere og lokke deres brugere til at falde i med begge ben, men dygtigt er det jo lavet når "dommerne" i Løvens Hule og Jes Dorp Petersen optræde i deres annoncer.
Hold jer langt væk fra GxFx hvis i har jeres penge kær eller i har nogle millioner der skal hvidvaskes og bruges for sjov.

Aage Johansen

19. februar 2019

Sletter ikke min account og personlige…

Sletter ikke min account og personlige oplysninger.

Jeg har mange gange forgæves forsøgt at få GXFX til at slette min account helt og slette al data om mig i deres systemer. Eneste resultat er regelmæssige opringninger fra deres "support" og mail, der opfordrer min til at kontakte dem, så de kan hjælpe mig igang igen.
Jeg har overhovedet ikke foretaget transaktioner, så der har aldig været et økonomisk mellemværende. Det er dårlig forretningsetik, når de ikke vil slette mine oplysninger.

18. februar 2019
Vis anmeldelser på alle sprog (41 anmeldelser)