Vi har haft en rigtig god oplevelse med Gulvlandet! Vi stod og havde brug for et nyt gulv, da vores forretning har meget høj fodtrafik, og det gamle simpelthen ikke kunne holde længere. Fra... Se mere
Vi bestilte nye tæpper til vores outlet shop. Vi siger tusind tak for en rigtig god pris, venlig betjening og rigtig fint resultat fra bydawood møbler i vejle.
Træd ind i Gulvlandet, hvor vi ikke blot tilbyder gulvløsninger, men også skaber unikke rum med vores eksklusive udvalg af laminatgulve, vinylgulve og mange forskellige tæpper. Vi forstår, at dit hjem er dit personlige frirum, og vi er her for at gøre det endnu mere specielt.
Risingsvej 132, 5240, Odense NØ, Danmark
- 26 47 07 60
- info@gulvlandet.dk
- gulvlandet.dk
Vi bestilte nye tæpper til vores outlet…
Vi bestilte nye tæpper til vores outlet shop.
5/5 👌🏽
Fra start til slut har servicen været i top – hurtig respons, god rådgivning og virkelig flot udført arbejde. De var professionelle, effektive og meget imødekommende hele vejen igennem.
Resultatet er blevet over al forventning, og gulvet kan nu sagtens holde til vores travle hverdag.
Klart 5/5 herfra – vi kan varmt anbefale dem!
Mvh
Jays Doner
Personlig kunderservice
Jeg må sige, at jeg fik meget flot og personlig kunderservice - snakkede med Ali. Tusind tak til Ali - jeg havde nogle uforventede udfordringer med afleveringen pga vejarbedje, men Ali var mega hjælpsom og gav ikke op indtil han fik det løst. Han gik helt sikkert the extra mile, og jeg var meget taknemlig for det

Hej Gulvlandet
Hej Gulvlandet. Jeg tror jeg har været i kommunikation med Ali hvis jeg husker rigtigt:D
Virkelig flink fyr og forstod lige hvad jeg ønskede.
Jeg fik mit gulv leveret i god tid, og det er endelig lagt.
Alt er som ønsket, helt klart en anbefaling.

Besvarelse fra Gulvlandet
Jeg er virkelig imponeret over min…
Jeg er virkelig imponeret over min oplevelse hos Gulvlandet. Kundeservicen var i top – hurtige svar, venlig betjening og professionel rådgivning. Leveringen var hurtig og præcis, og gulvet jeg købte levede fuldt ud op til forventningerne – både hvad angår kvalitet og udseende

Let og hurtig betjening
Let og hurtig betjening. Kompetente medarbejder, hurtig levering og utrolig gode gulve. 5 ud af 5 oplevelse!

Besvarelse fra Gulvlandet
Bedre service og resultat finder man ikke!
Det hele var godt, fra kundeservice til produktet

Besvarelse fra Gulvlandet
Vi har netop fået lagt Elite kork…
Vi har netop fået lagt Elite kork plankegulv i lys eg i stuen — og det har virkelig løftet hele rummet! Overfladen har en flot, mat lakering, som fremhæver træets struktur uden at skinne for meget. Hvert bræt har en naturlig åretegning, der giver dybde og karakter. Gulvet føles både luksuriøst og behageligt at gå på med bare fødder. Absolut et hit hos os!

Besvarelse fra Gulvlandet
Vi valgte et AnnaFloor-gulv med…
Vi valgte et AnnaFloor-gulv med Foambagside til hele vores lejlighed, og vi kan virkelig mærke forskellen. Gulvet er blødt og behageligt at gå på, også med bare fødder, og det giver en dejlig varme. Samtidig har vi bemærket, at trinlyden er blevet markant reduceret — lejligheden føles mere rolig. Lægningen var nem. Et fantastisk produkt!

Gulv
Elegant og slidstærkt – vi er vilde med det!
Vi købte et egetræsgulv fra Gulvlandet, og det er virkelig smukt. Farven og åretegningen giver et eksklusivt og naturligt look, som løfter hele rummet. Det føles solidt og robust under fødderne, og man kan tydeligt mærke, at det er lavet i ordentlig kvalitet. Vi har både børn og hund, og selv efter nogle uger med liv i huset, ser det stadig ud som nyt. Super tilfredse!

Besvarelse fra Gulvlandet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende service og hurtig levering!
Jeg har købt gulv både til mit hus og sommerhus hos Gulvlandet, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Ali gav en super service og sørgede for en rigtig skarp pris.
Leveringen gik hurtigt og problemfrit til begge adresser, og jeg er meget tilfreds med både kvaliteten og kundeservicen.
Kan helt klart anbefale Gulvlandet – og en særlig tak til Ali for den gode hjælp!

Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg kan kun anbefale Gulvlandet.
Efter jeg havde bestilt på deres hjemmeside gik der ingen tid før de havde sendt ordren, og da den nåede frem var min kæreste og jeg helt rundt på gulvet over kvaliteten.
Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Gulvlandet
Flotteste gulve til skarpe priser og…
Flotteste gulve til skarpe priser og super hurtigt leverings. Ikke en finger at sætte på noget som helst. Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Gulvlandet
Har handlet her før og blev endnu en…
Har handlet her før og blev endnu en gang rigtig tilfreds. Flotte tæpper, god kvalitet og fantastisk service. Kommer helt sikkert igen!

Besvarelse fra Gulvlandet
Kanon service og hurtig levering
Kanon service og hurtig levering! Produkt i top kvalitet mega tilfreds. Kan helt klart anbefales.

Mega tilfreds med kundeservicen
Mega tilfreds med kundeservicen, hurtigt levering.
Vil helt bestemt anbefale gulvlandet til folk jeg kender.

Besvarelse fra Gulvlandet
Altid smilende og positivt personale
Altid smilende og positivt personale! Medarbejderen Ali gjorde oplevelsen fantastisk med sin grundighed og sans for detalje. 5 Stjerner herfra!

Besvarelse fra Gulvlandet
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Gulvlandet! Fra starten fik jeg professionel rådgivning, og de var meget hjælpsomme med at finde det helt rigtige gulv til mit behov. Kvaliteten af gulvet er virkelig i top og det ser både flot ud og er behageligt at gå på. Jeg føler virkelig, jeg har fået god værdi for pengene.
Kan varmt anbefale Gulvlandet til alle, der overvejer nyt gulv!

Rigtig god service og godt produkt
Rigtig god service og godt produkt

Besvarelse fra Gulvlandet
God kundeservice og super service
Jeg købte et vinylgulv hos gulvlandet (AnnaFloor Eg 25), jeg havde en del spørgsmål som alle er blevet besvaret til fulde. God kundeservice og super service