Gulvafslibnings Center - Alt i Gulvarbejde Anmeldelser 5

2,5

2,5

Under middel

Ubehagelig og manipulerende adfærd

Efter syn og skøns sag i byggeriets ankenævn tabte MS-Gulve sagen.

Ubehagelig og manipulerende adfærd, så snart man påpeger mangler.
Priserne er gennemsnitlige, men resultatet er ELENDIGT. Personen bag er aggressiv og truende. Han har uerfarne ansatte, som ikke kender deres begrænsninger på, hvad de kan og som ej heller udfører, hvad der er aftalt.
Ved et kig på andres anmeldelser af Michael genkender jeg flere af de negative oplevelser med Michael, som person og hans firmas udførte arbejde.
Det er meget tydeligt for mig nu, at Michael benytter sig strategisk af, at henvise til Syn og Skøn. Præcis det samme henviste han mig til Syn og Skøn, da jeg ytrede min utilfredshed med det udførte arbejde. En proces hos Syn og Skøn er langtrukken og således kun til Michaels fordel, derfor henviser han glædeligt til dem i stedet for at påtage sig et ansvar for det dårlige stykke arbejde, som han udfører.
Michael er fuld af undskyldninger fx om, at det heller ikke er den rigtige slags behandling af gulvet at få udført, hvis man fx har børn. Modsat ville en kompetent fagmand have anvist herom inden arbejdet blev udført og ikke bagefter, hvor det virker yderst irrelevant og blot virker som en fraskrivelse af ansvaret for det dårligt udførte arbejde.
Han proklamerer, at han vil have tilfredse kunder, men dybest set er han ikke i stand til at lytte til kunden og erkende sine fejl. Han definerer derimod selv, hvad en tilfreds kunde er. Han fortæller nøje om Syn og Skøns regler, så man bliver manipuleret til, at tro, at han har ret. I stedet for at give kunden ret og ærligt udbedre sine fejl. Desuden skal man også høre for, at man spilder hans dyrebare tid, når man forsøger at skabe dialog omkring ens uforståenhed overfor det dårlige stykke arbejde, der er udført.
Han får kunden til at tro, at gulvet fx bare skal vaskes, så skal det nok blive godt, men efter vask af gulv burde jeg have lyttet mere til min sunde fornuft, der fortalte mig, at slibemærker selvfølgelig ikke går væk af, at man vasker gulvet, samt have læst mig frem til at det ikke forbedre et oliebehandlet gulv at vaske det. På hans hjemmeside kunne jeg endvidere læse mig til at oliebehandlede gulve ikke skulle vaskes den første måned.
Efter nærmere undersøgelse kan jeg konstatere, at han slet ikke har oliebehandlet mit gulv, men kun har slebet og ludbehandlet det. Han har således ikke udført det stykke arbejde, som han har faktureret mig for og som vi havde aftalt. Det bekræfter mig i, hvorfor jeg helt fra jeg så gulvet første gang og ved ibrugtagen af det ikke oplever, at gulvet er færdigbehandlet.
Jeg kan på det kraftigste anbefale at benytte EN ANDEN GULVMAND end Michael, MS-gulve eller gulvafslibningcenter.dk
Har du desværre allerede benyttet dig af ham, så UNDLAD at betale regningen, hvis du ikke er tilfreds med hans arbejde. Husk desuden at skrive om din oplevelse fx her, så der ikke er flere, der får ødelagt deres helt nye gulve.
Hans hjemmeside er flot og indbydende, men med uidentificerbare referencer, som han reelt selv kunne have opdigtet. Billederne kan være af hans eget arbejdet, men kan lige såvel være billeder fundet på nettet og således arbejde udført af mere kompetente håndværkere end Michael og hans medarbejdere.

4. juli 2019

Ikke helt tilfreds

Michael er sød og rar og virker til at have styr på sit håndværk. Jeg var meget tilfreds med forløbet, men påpegede at der var en stribe/overlapning i ludbehandlingen. Svaret til dette var at det ville forsvinde med tiden, det er ikke sket, og det er nu over et år siden arbejdet er udført. Jeg tvivler på at striben forsvinder, det er ærgerligt da det er et sted på gulvet hvor man ikke kan undgå at se det.

6. oktober 2016

Under al kritik

Har benyttet dette firma før, og har været meget tilfreds derfor 2 stjerner.

Men de er blevet lige lovlig flabet med tiden, resultatet er at gulvet er i dårligere stand end da de begyndte, de tilbød at rette, dette blev det kun grimmere af.

Ikke nok med det, så sender de en rykker kun 2 ½ dag efter "endt" arbejde.

Jeg vil aldrig anbefale dette firma til nogen

som opdate har firmaet skrevet følgende (derfor rettet til 1 stjerne) :

De mener jeg skal køre en sag, isetdet for at rette deres fejl

Hej Jesper

Jeg vil gerne undskylde for at du har fået en rykker 3 dage efter jeg var hos dig igen
Men det er ikke mig som skriver faktura og rykker så min bogholder har bare forholdt sig til faktura
Jeg er ked af at du er utilfreds med det udførte arbejde
Jeg mener det er udført håndværksmæssige korrekt
Du er velkommen til at kontakte syn og skøn
Så de kan kigge på det
Vis de mener det ikke er ok vil jeg selvfølgelig udbedre det

Msgulve

3. december 2015

Smukt og hurtigt udført arbejde til en god pris

I forbindelse med overtagelse af et kolonihavehus ledte vi efter en god håndværker til slibning og lakering af gulvene. Vi indhentede 3 tilbud, hvor et af dem kom fra M.S. Gulve ved Michael Schou. Han var hurtigt til at vende tilbage på vores henvendelse og hans tilbud var det klart bedste af de 3. Arbejdet blev udført til tiden og resultatet var rigtig flot. Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale M.S. Gulve og specielt Michael, hvis der er brug for gulvslibning.

12. november 2015

God service, hurtig svartid, rimelige priser

Jeg kontaktede MS Gulve i forbindelse med en istandsættelse ved fraflytning og fik hurtigt fat i Michael. Jeg fik en særdeles konkurrencedygtig pris på slibning og lakering og arbejdet blev udført i overensstemmelse med mine ønsker. Jeg vil til enhver tid anbefale MS Gulve.

29. juli 2015

Er dette din virksomhed?