Guldsmedapel Anmeldelser

3,6

Kan anbefales 100 %vurdering 10/10 altid behalig service og altid god tid til råd og vejledning. Normalt er jeg kritik 😀men har ikke noget dorligt at sige om Apel,, kun godt. Mvh Lars

Hvis du skal sælge guld, så gå til Guldsmed Apel i København!! I sommers arvede jeg en masse kostbare guldsmykker, som jeg vidste, at jeg aldrig ville få brugt, så jeg besluttede at sælge guldet og kø... Se mere

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service altid

Mvh Lars

5. oktober 2024

Giver kunden skylden

Giver kunden skylden.

Jeg købte i 2022 forlovelsesring til min kæreste, nu kone. Ringen, en solitaire i 14kt og 0.10 brilliant blev hurtigt slået temmelig flad i bunden og matteret. Vi vælger at indlevere ringen i troen om at dette er en reklamation, men får at vide at ringen et slået flad fordi hun “klappet for meget, og er ikke forsigtig nok.” Denne undskyldning kostede mig 1400dkk som jeg betalte i god tro selv om jeg følte dey var en underlig forklaring.

Få måneder senere sker det samme, hvor jeg tager min partner med ind og bliver spidst af med den samme undskyldning. Her bliver nok nok og vi får ringen undersøgt med konklusionen værende en fejl i ringskinnen. Vi bliver tilbudt at få hærdet ringen igen, men grundet anklagerne og mangel på tillid valgte vi at afslå tilbudet. De 1400 først betalt ser jeg næppe noget til.

Alt i alt en ganske rædderlig oplevelse.

*svar til apel*
Jeg italesætter fejlen på ringskinnen i anden omgang som du faktisk imødekommer og anerkender, og som jeg også beskriver i anden passage i kritikken her. så hvorfor du ikke anerkender din fejl syntes jeg taler ind i en tilgangen som hedder “det er kundens skyld, for vi laver ikke fejl”.

Du kan ikke bilde mig ind at dét eg med to fingre kan bukke ringskinnen i 14kt på plads, ikke er en fejl på dit produkt.
Min kone arbejder på kontor så den undskyldning kan du simpelthen ikke mene.

3. juli 2024

Kære Morten,
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse, og jeg er ked af, at du ikke i forretningen har givet udtryk for, at du var utilfreds.
Når man køber en diamantring skal man passe på den - og tynde, smalle ringskinner er selvfølgelig mere sårbare end kraftigere ringskinner. Derfor skal man tænke over, hvad, hvilke og hvodan man griber om/slår på ting - og klapper. Du skriver selv, at ringen er blevet slået flad, og det bliver den jo ikke af sig selv. Så det er vigtigt at tage sine ringe af, hvis/når man er meget aktiv med sine hænder. God sommer.

Jeg kan kun give Apel mine bedste…

Jeg kan kun give Apel mine bedste anbefalinger . De har de smukkeste smykker , den sødeste og bedste service , god tid og meget dygtige til at hjælpe med ændringer af egne smykker . Prismæssig får man en meget fair behandling . Den bedste Guldsmed !

3. april 2024

Dårlig oplevelse

I dag var jeg forbi guldsmed Apel med et lille guldarmbånd og en guldring med en gammeldags slebet diamant. Det er smykker, som jeg sjældent bruger, så jeg var interesset i at høre, hvilken pris, jeg kunne få for dem. Manden bag disken tog imod ringen og gik ind i baglokalet, hvorefter han kom tilbage med ringen i hånden og diamanten i en lille pose. (Det skal lige bemærkes, at sådan en diamant ikke er noget værd). Jeg sagde til ham, at jeg ikke havde bedt om, at han skulle fjerne diamanten, hvorefter han sagde til mig: "Du sagde, at du ville sælge". Jeg påpegede, at jeg havde sagt, at jeg overvejede at sælge. Jeg mener, at det må være helt naturligt, at man lige hører en pris, før man tager stilling til, om man vil sælge en vare. Jeg spurgte så, om han kunne sætte diamanten i ringen igen, hvortil han svarede, at det kunne han godt - mod betaling. Han virkede meget uvenlig og stejl, og da det jo var ord mod ord, valgte jeg hurtigt at forlade butikken - med diamanten adskilt fra ringen. Jeg synes virkelig, at det var en dårlig service og en ubehagelig oplevelse.

3. februar 2023

Godaften Helle,
Du træder ind i forretningen og siger “jeg har lidt guld, jeg gerne vil sælge - det er ikke så meget”. Som du selv skriver (et armbånd og en ring med en sten i). Jeg siger til dig, at jeg ikke køber stenen, men at jeg synes, at du skal have den retur. Hvorpå jeg går ind i baglokalet og tager stenen ud. Da jeg giver dig stenen i en lille pose, reagerer du helt uforstående. Og ja, jeg bliver lige så overrasket over din reaktion. Vi har tydeligvis misforstået hinanden. Som jeg sagde til dig i forretningen, er du velkommen til at komme ind i forretningen og få sat stenen i igen.
I øvrigt har jeg aldrig sagt, at din sten ikke er noget værd. Så havde jeg jo ikke behøvet at tage den ud. Men jeg køber ikke sten fra brugte smykker. Jeg køber kun metallet. God weekend.

Fantastisk god service fra Thomas!

Fantastisk god service fra Thomas, der med stor viden fortalte om de forskellige sten, karater, og designs. Virkelig smukke smykker, i eksklusive rammer.

Kan klart anbefale at købe dit næste smykke hos Apel.

31. august 2022

Forkert ring retur

Jeg indleverede tre ringe til rens og behandling. Efter en måned kontaktede jeg forretningen for at høre hvornår de blev færdige. Da jeg kom hjem efter jeg hentede dem blev det tydeligt for mig, at den ene ring (diamantring) ikke var den rigtige. Jeg kontaktede guldsmeden så snart de åbnede ugen efter (tirsdag) og fik at vide at "så må du komme og få din ring tilbage". Der var ingen beklagelse eller undskyldning for at det var den forkerte ring ud af de tre jeg fik tilbage. Da jeg efter aftale kom til butikken dag efter (onsdag) for at hente min ring havde guldsmeden den ikke. Han oplyste at han havde fundet den i Tyskland. Den ville være i Danmark med posten fredag. Næste dag torsdag ringer guldsmeden og fortæller at han har ringen og kan komme med den privat. Hele forløbet, med detaljer som er for omfattende til at redegøre for her, er Ikke troværdigt. Jeg har i samme forløb solgt en guldring til samme guldsmed, med samme historie som andre har beskrevet tidligere. Vejningen sker uden kunden er til stede og der er ingen kvittering på vægt og guldpris. Min anbefaling er: Brug ikke denne guldsmed. Er ikke troværdig.

21. oktober 2022

Besvarelse fra Guldsmedapel

Kære Karen, du har været min kunde i mange år. Jeg er meget ked af at læse din anmeldelse her, det overrasker mig meget. Jeg blev lidt paf da du ringede og fortalte mig at en af de ringe du havde fået med hjem ikke var din. På det tidspunkt var jeg ikke klar over at værkstedet havde lavet en fejl og byttet rundt på 2 ringe. Da jeg bliver klar over fejlen og får din ring retur, vælger jeg selvfølgelig at køre den lange vej hjem til dig for at aflevere din ring personligt. Og jeg har da også meget beklaget fejltagelsen, da du var inde i forretningen. At jeg modtog din ring en dag tidligere og derved afleverede den hurtigere til dig, kan jeg ikke se er et problem eller er utroværdigt. Med hensyn til køb af guld, vejer jeg det i forretningen på vægten ved siden af disken, hvor man er hjerteligt velkommen til at se, hvad der står på vægten, hvis man ikke har tillid til det, jeg siger. Desuden skal man huske, at det er et købstilbud, jeg giver. Skulle tilbuddet ikke passe en, kan man som kunde vælge at sælge et andet sted. Jeg kan blot endnu en gang beklage, at der skete en ombytning af ringe, men jeg vil ikke have på mig, at jeg driver en utroværdig forretning. God jul og godt nytår, Karen.

Uærlig og dårlig service

Har købt en forlovelsesring og fik rigtig god service i butikken da jeg skulle vælge ringen.
Men efterfølgende når ringen så skal laves til den rigtige størrelse har jeg aldrig fået så dårlig service før. D. 29/6 kommer vi med ringen og får målt op til den rigtige størrelse vi får afvide den vil være klar senest fredag d. 2/7, fredag for vi så en besked omkring at den ikke vil blive færdig til tiden men at den først vil være færdig om 2 uger det ville så være d. 13/7. Vi får ingen ting at vide d. 13/7 og må selv ringe til ham for at få afvide at den først bliver færdig dagen efter. Igen hører vi ikke noget og må ringe til ham og får så afvide den heller ikke bliver klar d. 14/7. Han siger så han vil ringe tilbage til os men vi hører ikke noget og må igen selv ringe for at få noget afvide. Nu siger han den vil komme i morgen men det sker nok heller ikke. Så nu står vi 2 uger efter at ringen blev afleveret uden nogen ide om hvornår vi får den at se igen.
Det bliver ihvertfald ikke derfra man køber en ring igen. Aldrig fået så dårlig service før. Jeg ville hellere få sandheden afvide end at få forhåbninger om noget som aldrig sker.
Mark

14. juli 2021

Hej Mark,
Jeg er oprigtigt ked af din anmeldelse - særligt, at du vælger, at kalde mig uærlig. Der har været mange uheld i processen, hvilket er helt usædvanligt, men uærlig er jeg ikke! Set i bakspejlet fortryder jeg min manglende kommunikation til jer. Det må I MEGET undskylde!
Du har købt en forlovelsesring til din kæreste, og ringen skal efterfølgende tilpasses hendes størrelse. Jeg fornemmer på hende, at hun ønsker ringen hurtigst muligt, og jeg skønner, at det er muligt at lave den større på mit værksted i Danmark til levering den 2. juli. Det viser sig dog, at min guldsmed synes, at det er for mange numre at lave ringen større, og det derfor vil være bedre at lave en ny.
Jeg kontakter straks mit værksted i Tyskland og beder dem om at producere en ny ring hurtigst muligt. Den 2. juli får jeg lovning på, at den kan sendes fra Tyskland den 9. juli. Samme dag, den 2. juli, kontakter jeg din kæreste og fortæller, at en ny ring kan være klar CIRKA den 13. Juli (med denne dato prøver jeg at tage forbehold for eventuelle forsinkelser). Ærgerlig er din kæreste, men forstår dog situationen. Den 9. juli om morgenen bliver jeg ringet op af værkstedet i Tyskland. De har opdaget, at der er en fejl i metallet, og de må derfor lave en ny! De vil forsøge at lave den, så jeg stadig har ringen den 13. juli.
Jeg modtager en pakke fra værkstedet den 13. juli, men jeres ring er ikke i pakken. Jeg har meget travlt i butikken den dag, og inden jeg når at kontakte værkstedet og efterfølgende jer, når I at ringe til mig. Jeg kan kun fortælle jer, at ringen ikke er klar, og jeg forventer, at den er klar dagen efter, da jeg ikke har fået besked fra værkstedet om, at den skulle være forsinket. Efter jeres opringning får jeg fat i værkstedet, der fortæller, at de arbejder på højtryk for at færdiggøre ringen. De undskylder det med, at bemandingen på værkstedet er lav både på grund af ferietid og flere, der har Corona.
Dagen efter ringer I for at høre til ringen. Jeg har haft travlt i forretningen, og har derfor ikke været i kontakt med værkstedet siden dagen før. Derfor siger jeg til dig, at jeg hører fra værkstedet mellem kl. 14-15, og jeg efterfølgende vil ringe til jer. I er selvfølgelig bekymrede, da I ved, at jeg holder ferielukket den 15. juli.
I ringer lidt over tre, og der har jeg ikke fået fat i værkstedet grundet ekspeditioner. Lige på det tidspunkt har jeg forretningen fyldt med kunder, er lidt stresset og derfor kort for hovedet, da jeg desværre ikke har ny information. DET BEKLAGER JEG MEGET!
Senere får jeg fat i værkstedet, der siger, at de sender ringen med levering til næste dag. Derpå ringer jeg til din kæreste og siger, at ringen kommer i morgen. Desuden giver jeg hende trackingnummeret på pakken.
Næste morgen, den 15. juli, finder jeg ud af, at pakken først bliver leveret dagen efter - altså den 16. juli, fordi Fedex desværre havde hentet den for sent! Jeg ringer derfor til din kæreste, der allerede selv har set det på trackingen. Da jeg på det tidspunkt har ferielukket, har jeg aftalt med forretningen ved siden af, at I kan hente ringen der, hvilket I gør.
Fra min ferie kontakter jeg jer for at sikre mig, at I har modtaget ringen, og at alt er, som det skal være, og din kæreste har sagt, at hun er glad for den.
Jeg er virkelig ked af sagens forløb, da Guldsmed Apel ellers er kendt for sin gode service.

Professionel og kompetent

Fantastisk håndværk og færdige resultat af vores egen designet ring.
Thomas var seriøs og imødekom vores ønsker til fulde.
Havde ikke turde håbe at den var alt det jeg havde drømt om og mere til.
WAUW!

1. december 2018

Salg af guld
Var i dag - 18, januar 2018 - hos guldsmed Apel, hvor jeg solgte 100 gr. guld. Jeg fik en professionel, effektiv og super behagelig betjening. Det var en positiv oplevelse. Bedste hilsner Karen Munch

18. januar 2018

Jeg var virkelig overrasket over den …

Jeg var virkelig overrasket over den service og den viden, jeg blev mødt i denne butik.
Jeg endte med at bruge mange flere penge end først forventet. Dog var konen glad, hvilket vel er det vigtigste. Tusind tak for service og gode varer. Ses snart igen.

Henrik

14. december 2017

Eminent service

Eminent service!

Jeg kan intet andet end at tage hatten af for Guldsmed-apel.
Særdeles god rådgivning og samtidig dejlig service.

5 stjerner er slet ikke nok.

Sebastian Birch Johannesson

29. august 2017

Uærlig og halvhjertet betjening

Uærlig og halvhjertet betjening. Han havde åbenbart ikke hørt ordenligt efter da jeg forklarede ham hvad der skulle laves og da jeg påpegede fejlen fralagde han sig alt ansvar og jeg skulle betale ekstra for at rette op på hans fejl. Derudover var han ikke særlig venlig.

3. maj 2017

Besvarelse fra Guldsmedapel

Er uforstående over hvorfor jeg skal fremstilles som uærlig. Du beder mig om at reparere dit armbånd og montere et ekstra led som du selv har medbragt. Da du henter armbåndet synes du det er for langt. Jeg tilbyder dig at tage det af til en særpris. Min guldsmed arbejder jo ikke gratis så jeg forstår ikke din utilfredshed.

Indehaver

Yderst godt

Min kæreste kendte Apel fra tidligere (solgt guld til væsentlig bedre pris end hos andre, han havde undersøgt) så da vi forlovede os, ville han gerne besøge butikken. Jeg var mere forbeholden (er vel fra Jylland) da jeg var nervøs for prisniveauet, men lod mig overtale med argumentet om at vi kunne få en håndlavet vare ingen andre havde i samme udgave. Vi bestilte tid og Thomas Kruse var tålmodig og meget dygtig til at videreformidle sin viden. Vi bestilte ringene, og de blev bedre end forventet og er hver en krone betalt værd. Vi overhørte også ekspeditionen af en ung mand med et beskedent budget til en frierring, igen en yderst venlig og imødekommende betjening, min fordom om "snob" kunne jeg godt pakke væk. Senest har min nu ægtemand overrasket mig med en unika ring fra Apel og den er så flot lavet og passer perfekt. Butikken kan på det varmeste anbefales for uanset smykkeønske og budget, er jeg sikker på, at Thomas Kruse finder en skøn løsning.

10. juli 2016

Salg af guld

Jeg kom ind i guldsmed Apels butik lørdag d. 27. juni, 2015, hvor han selv ekspederede. Jeg ville gerne sælge noget tandguld. Jeg havde aftenen forinden læst på hjemmesiden, at guldprisen var 130 kr pr. gram 14 karat guld. Tandguld er ofte 14 karat. Apel gik ind bagved og vejede det og kom ud og sagde, at jeg kunne få 175 kr for, hvilket jeg fik kontant - ikke nogen kvittering. Jeg gik ud af butikken, men undrede mig. Bare ved at have guldet i hånden vidste jeg, at der var mere end godt og vel et gram. Jeg undrede mig også over, at jeg ingen kvittering havde fået. Jeg gik tilbage og sagde, at jeg syntes ikke prisen kunne passe. Abel gav mig guldet tilbage, og han fik sine penge. Han sagde, at han havde trukket noget vægt fra, fordi der var rester af tand i guldet. Jeg kikkede på det og kunne se, at det var rent metal. Han sagde, at han ikke havde tid til at beskæftige sig yderligere med det, da han højst havde 8 kr i indtægt på det. Jeg sagde "undskyld ulejligheden" og gik ud af butikken.
Jeg havde en anden adresse på et sted, der købte guld op. Jeg tog derhen. Jeg blev inviteret ind på et kontor. Det blev undersøgt, hvilken karat guldet var (14 karat), og det blev vejet, mens jeg så på det. Jeg fik at vide, at det var rent metal. Der var en smule gammelt "lim" på.Det blev hurtigt fjernet og guldet vejede vejede 5,2 gram. Jeg fik 659 kr for det. Prisen pr. gram var den samme, som hos Abel, men det var jo en noget andet vægt, som man nåede frem til. Jeg skulle vise billedlegitimation, og jeg fik en kvittering. Så sandelig noget en anden oplevelse.

28. juni 2015

Hej Gudrun,

Jeg kan kun beklage og undskylde min ekspedition af dig. Jeg havde travlt og tog en for hurtig og forkert beslutning om, at ekspedere dig samtidig med at jeg havde andre kunder. Jeg fejlbedømte dit guld og da der var uenighed valgte jeg at lade handlen gå retur. Jeg burde helt klart have ladet dig vente og dermed givet dig en korrekt ekspedition Du er velkommen til at kontakte mig på 33132831, for en personlig undskyldning.

Thomas Kruse

Super god behandling - hyggelig butik

Fantastisk hyggelig gammel butik med virkelig god service. Det betyder meget for mig, at det er en god oplevelse, når man køber noget, som har stor betydning for én - i mit tilfælde vielsesringe.

21. marts 2014

En guldsmed hvor service er et nøgleord, følte mig virkelig velkommen og de gav sig virkelig god tid til at finde præcis det smykke jeg efterlyste,, vil helt sikkert komme igen...

19. december 2013