Yderst utilfreds kunde
Fredag den 10. marts var jeg i min lokale Møller - Guld, Sølv og Ure, hvor jeg var på udkig efter en nyligt udgået model af en Christina fingerring, som jeg havde forelsket mig helt vildt i. Den meget venlige ekspedient beklagede, at de ikke lige præcis havde den på lager i min størrelse, men tilbød at skrive rundt til andre guldsmede i landet og muligvis få den bestilt hjem til mig. Det tilbud tog jeg naturligvis imod og takkede mange gange for den fantastiske service.
I dag (den 17. marts) modtog jeg så en besked om, at der lå et smykke hos dem og ventede på mig. Men da jeg kom derned, blev jeg bedt om at betale FULD PRIS for ringen, som ellers er sat ned til halv pris. Det undrede mig rigtig meget at de forlangte det, når jeg SLET IKKE var blevet orienteret om, at jeg ikke ville kunne få lov til at købe den på tilbud, bare fordi de skulle bestille den hjem til mig.
Dét kalder jeg utrolig dårlig service og der er ingen tvivl om, at jeg handler et andet sted fremover.
VIGTIG OPDATERING
Den 31. marts var min kæreste og jeg tilfældigvis nede i Møller, fordi han skulle have repareret sin ur.
De havde en lille boks med meget nedsatte Christina ringe (alle sammen til 99 kr./stk.) og DERIBLANDT var den præcis samme ring, som jeg nogle uger forinden blev forlangt at skulle betale fuld pris for.
DET ER EN UTROLIGT RINGE SERVICE OG JEG VIL IKKE HÅBE, AT DE BEHANDLER ALLE DERES KUNDER PÅ DEN MÅDE!
17. marts 2017