2 Jyder kom til KBH..! Kun for at få Umuts bøfsandwich med sovs.. Vi blev lidt skuffet over størrelserne.. På billederne man ser på nettet ser de meget større ud.. Men der til skal siges at vi er ikke... Se mere
Når man se deres billeder på nettet tænker man det bliver store dejlige burger og masser af sovs. Men nej det er det modsatte lille burger og man skal betale for hvert sovs. Der ud over selv om man ha... Se mere
Fuldstændig opreklameret. Hakkebøffer der lignede kød der var kogt og kedelige pomfritter der var tørre og lignede rester fra kurven med pomfritter. Mad fra en motorvejs rasteplads er bedre. J... Se mere
Jeg havde virkelig glædet mig til verdens bedste flæskestegssandwich - men jeg blev desværre rigtig skuffet. Selv om selve kødet var lækkert, så var sandwichen alt alt for lille til prisen, men helt u... Se mere
0 stjerner.
0 stjerner.. fuskere. Lad være at støtte svindlerne. Og lad være med at deltage i nogle af deres konkurrencer på Facebook fordi de snyder en for præmien selvom man har vundet og prøver at kontakte dem får man bare et grimt og beskidt svar tilbage om at man ikke får sin præmie! Fusk og humbug .
Fedt sted super god stemning,
Fedt sted super god stemning,
Rigtig fin service man føler sig velkommen, kæmpe flæskesteg sandwich med ægte dansk sovs.
I havde fået 5 stjerner hvis der havde været bedre belysning, det var umuligt af se menukortet pga manglende lys, mega små men hyggelige lokaler, man sidder næsten på skødet af nabo bordet, der er meget varmt i lokalerne.
MEN det er en oplevelse og kan anbefales.
Fy føj for en flæskestegssandwich
Fy føj for en flæskestegssandwich. Jeg husker de “gamle dage” med rigtig steg med god sprød svær. Nu er det gråt kød med bløde svær, bollen sovset til med mayonnaise og så suppleret med delvist sprøde kæmpe industrisvær. Fy føj.
95 kroner!!!!
Vi havde bestilt bord på Guldgrillen i…
Vi havde bestilt bord på Guldgrillen i går d 5 marts kl 1930. Og vi havde glædet os, da vi har besøgt Guldkroen som vi elskede.
Da vi kom stod der flere mennesker og ventede lige indenfor døren. Vi fik at vide at det hele havde været hektisk, og at bordet blev 5-10 min forsinket.
Kort efter vi kom blev et bord ledigt, lige ved siden af hvor vi stod. Ingen af tjenerne så ud til at have opdaget dette. Endvidere kom der en mand og skulle hente en meget stor bestilling “ud af huset”. Alt hans mad blev tabt på gulvet, så der lå burgere over det hele, som ikke blev samlet op. Samtidig med at kokken stod og sagde til personalet “no more flæskesteg”. Det var totalt kaotisk, og meget ubehageligt at være vidne til. Tjenerne var, med rette, maks pressede over ingen flæskesteg, mad ud over hele gulvet og mange folk der ventede - så de mistede totalt overblikket.
Det var super ærgerligt at have kørt så langt, forgæves, for efter 20 minutter, var stemningen så dårlig og hektisk, at vi valgte at gå igen. Vi kommer helt sikkert tilbage en dag, med et stort håb om at stemningen er rar og hyggelig. Men indtil videre må jeg sige at det lugter langt væk af en pengemaskine. Jeg håber jeg tager fejl.
Fra 5 til 3 stjerner
Maden var som den skulle være. Den smagte dejligt og pomfritterne var sprøde ligesom. Bollen, som også var sprød.
Betjæningen var også i top. De var hurtige og imødekommende. Dog ærgerligt at Umut ikke var der, men det er heller ikke til at forvente. Han har andet at tage sig til også.
Der for 5 stjerner 😃.
MEN... Det er bondefangeri. Man ser den billige madpris: 165 og bagefter finder ud af at hvis man skal have en hel "menu" altså med drikkevarer og sovs skal man betale 35,- ekstra for sovs og 30 ekstra for en dåse cola altså i alt 230 og ikke 165. Det trækker en stjerne ned. 😐
Nu er vi på 4 stjerner. Den 4. Stjerne ryger grundet omgivelserne. Bordet var beskidt og ikke helt ryddet, der var voldsomt varmt, alt for småt lokale, eller bare alt for fyldt. Man sidder ret tæt og der er meget larm. Så alt i alt 3 stjerner 😕
Smager godt og bedre smag når Umut…
Smager godt og bedre smag når Umut laver det 😊😋 tak for mad Umut
Super oplevelse
Super oplevelse, var forbi lørdag aften, havde bestilt bord i forvejen - dejlig nemt overskueligt menukort. Vi bestilte flæskestegssandwich og fik dem 10 minutter efter bestilling, de var perfekte. Fedtede lige til grænsen som vi forventede, gode pomfritter med en fin remoulade til og en god kold øl. Personalet havde en fed energi og vi havde en god aften. Eneste minus er at vi blev så mætte at vi ikke orkede at spise dessert. Vi kommer igen!
Føj kaster op fler dage efter spiser …
Føj kaster op fler dage efter spiser aldrig det mad igen igen det er sikkert kommet lige fra frysner 🤮🤮
I oktober booket vi bord til restaurant…
I oktober booket vi bord til restaurant besøg i december her halvanden uge inden vi skal der ind bliver reservationen aflyst pga. dobbelt bookning. Det er sku dårlig stil, når vi nu har booket så lang tid inden.
Skuffende madoplevelse
Den dårligste flæskestegssandwich jeg nogensinde har smagt. En bolle med fedt overhældt med smagsløs brun sovs. Det kan gøres meget bedre!
Dejlig feststemning og kanon mad/værtsskab
Havde idag inviteret min familie på fødselsdagsmiddag hos Gulgrillen. Oprindeligt havde jeg selv været et kæmpe fjols og bestilt der istedet for guldkroen - meeen vil sige at det overgik al forventning. Maden var super god, intet at sætte en finger på og de grønne sodavand ryger lige i løgneren😅
Imødekommende personale og Umut er god til at komme rundt og hilse på. Det eneste der er rigtig synd, det er at man har bordet en enkelt time.
Ellers 5 stjerner herfra og skal helt sikkert også nå at få prøvet guldkroen :)
Isabella M. Enevoldsen
En helt fantastisk oplevelse!
En helt fantastisk oplevelse!
Til at starte med fik vi gratis fernet branca. Og efter kun 15 minutters ventetid fik vi vores mad, som var upåklagelig. Og da vi nævnte at en af os havde fødselsdag, kom Umut selvfølgelig med en gratis ølbong. Udover den gode mad og service var stemningen også helt i top. Fem stjerner herfra.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Vi ventede kun 15 min. På et bord fredag aften og fik gratis shots. Vores død og ødelæggelse menu smagte rigtig godt.
Umut er manden
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse. Bestilte en flæskestegssandwich. Det jeg fik var en ribbenstegssandwich. Der var stort set intet kød på, kun svær og en tynd strimmel kød. Meget skuffende og direkte misvisende at kalde det en flæskestegssandwich, når det er ribbensteg der bruges.
Herudover er der er meget lidt plads mellem bordene og meget høj musik.
Fuldstændig dårlig oplevelse
Fuldstændig dårlig oplevelse, nu kan man kun købe menu med sovs, pomfritter og sodavand til 135kr
Hvad med bekæmp madspild, hvis man hverken spiser sovs eller pomfritter.
Skal det bare smides ud, plus det koster 60kr ekstra.
Hanne
Betalte 300kr for ingenting!
Vi skulle have spist der i dag, men var nødt til at ombooke da én i gruppen var blevet syg. Det kunne man ikke. Og siden der var betalt ved reservationen, var de fløjtende ligeglade. Vi prøvede så at ringe igen, for at høre om vi kunne komme lidt færre, men nu blev telefonen slet ikke taget. I over en time. Fupfirma!
Fuld ud tilfreds til mine forventninger
Vi kom aldrig ind
En fejl i bookingsystemet gjorde, at mine svigerforældre måtte gå forgæves hele vejen fra Jylland da vi fandt ud af, at I har lukket om tirsdagen.
Vi havde en helt tydelig bekræftelse tirsdag den 20. juli. Vi var klar til at tage afsted. Så bliver vi ringet op halvanden time inden vores reservation og får at vide, at I har lukket og “det var da bare ærgerligt…”
Synes godt nok det er en dårlig fejl og ikke helt i orden service, at vi så bliver spist af med en “så må I jo komme næste gang”, når nu svigerforældrene var kommet hele den lange vej udelukke de for at spise på Guldgrillen.
Det er sgu for dårligt!
Min bedste anbefaling - BLIV VÆK!
Umut er kongen ... TIL MARKEDSFØRING! Sikke en skuffelse.
Maden var af virkelig ringe kvalitet, altså virkelig ringe! Og på ingen måder sammenlignelig med der loves og vises på diverse sociale medier.
Generelt smagløs mad til 615,- ‼️
- flæskestegs sandwich med ribbensteg (ok for os). Men manglede i den grad smag, eller i det mindste salt. Bollen så våd at hele burgeren faldt fra hinanden i første forsøg på en bid. Kedelig! Vi bestilte en alm og en stor - samme størrelse, men +30kr.
- bøfsandwich kedelig og våd. Det definerer den.
- friturestegt kylling. Sprød og knasende. Lækkert. Men desværre var den tør HELE vejen igennem. Så det kunne være klaret med en knækbrød.
- pommes frites. Helt ok standard.
- bearnaise sovs (tilkøb) kold og grynet.
- brun sovs (tilkøb) kold, og uden smag af nogen art. Har sjældent smagt noget SÅ LIGEGYLDIGT!
- hjemmelavet remoulade GOD! Det var det bedste ved bestillingen.
- præfabrikeret mayo og ketchup på brev, og en anden præfabrikeret kedelig remo. COME on???
- Sodavand ren nostalgi. Det var fint!
BESKIDT STED! Stedet var meget beskidt og utiltalende. Håber hygiejnen i køkkenet er bedre end hvad man ellers kunne se som gæst. Mindede mest af alt om et diskotek søndag morgen.
75,- for en flæskestegssandwich og den…
75,- for en flæskestegssandwich og den var slaske-våd og på str. med en McD burger. Til gengæld var kødet tørt og sværen blød.
Æv.