Guldfoto Anmeldelser

1,4

Få lavet kvalitets produkter. produkter er det samme som kan købes på SHEIN. Og sjovt nok værre kvalitet. Jeg købte nemlig en fra SHEIN, som ikke kun kom hurtigere og var billigere, men også mere... Se mere

Har bestilt en julegave 13. december men har endnu ikke modtaget pakken. Når jeg henvender mig, får jeg af vide at jeg snarest muligt vil høre nærmere men der sker intet

Jo flere der politi anmelder denne webshop, jo før kan den blive lukket. Min fødselsdag gave fra min datter i oktober, er stadig ikke kommet frem. Pengene er tabt, tavshed fra virksomheder, trods ads... Se mere

Bestilte et smykke tirsdag aften. Da jeg intet havde hørt om levering fredag, skrev jeg til firmaet, for at afbestille ordren. Her fik jeg at vide, at temaet var ved at behandle, så det kunne jeg i... Se mere

1. Smykkeforretning

Brugerdefinerede fotosmykker

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1,4

Mega fin halskæde -måske ikke bedste…

Mega fin halskæde -måske ikke bedste kvalitets smykke, men til prisen, er det som man kan forvente 👌. Billedet er rigtig fint i kvaliteten. Har købt den til min datters konfirmationsdag, med et billede af en afdød, som hun gerne ville have med på dagen ❤❤

17. august 2023

FUB OG FIDUS. Skrækkelige kvalitet

Jeg gav 450kr for 2 armbånd. De var utrolig dårlig kvalitet, den ene gik i stykker med det samme de kom ind af døren. Billede er grumset og dårlig kvalitet.

Jeg skrev til dem og bad om at få produktet retur, men intet svar, trods adskillige forsøg. Ville absolut ikke anbefale af spilde dine penge på denne hjemmeside.

16. august 2023

VAREN LEVERES IKKE!!!

Har været i mail dialog med guldfoto, der påstår min vare er kommet, dette er dog ikke tilfældet, men det er de åbenbart ligeglade med, så må den jo ligge på et posthus eller noget, det er deres kommentar........
Det er fup og scam!!!

Lad vær med at køb her fra!!

12. august 2023

Dårligt produkt

Dårligt produkt, som var gået i stykker da jeg åbnede pakken. Efter kontakt til dem, sker der intet. De reagerer ikke på min reklamation. Min bedste anbefaling hold jer væk.

26. juli 2023

5 stjerner ♥️

5 stjerner, for et virkelig smukt armbånd
Vores mor er gået bort d.27.2.23 så billedet heri er et billede af min mor og lillesøster der fylder rundt d.3.8.23.
Armbåndet er til hende og jeg er 100 % sikker på at det falder i god jord og frembringer tårer hos både min søster og jeg når hun får det

14. juli 2023

IGNORERER MAILS OM REFUNDERING

Jeg ønskede min ordre annulleret og skrev dagen efter ordren var bestilt. Intet svar! Jeg blev ved med at få ordre opdateringer og jeg svarer så tilbage på dem alle sammen at jeg ønsker at annullere ordren og få en refundering. INTET SVAR! jeg har nu skrevet 9 mails omkring refundering men der sker INTET. Det er en virksomhed der franarer jeres penge, og så i en tid hvor mange som jeg selv ikke har ret mange penge!

BESTIL IKKE HERFRA!

28. juni 2023

VAREN LEVERES IKKE!!!
Efter ringe dialog med DAO som påstår en levering skulle være sket. Har jeg stadig ikke set skyggen af min vare og Guldfoto.dk svarer ikke på emails eller andet..
Dette er fup og scam!!!
Der er indregistreret 116 Firmaer på Adressen Havnegade 39, 1058 København.
Guldfoto er blot en af dem, så at få direkte kontakt med dem kan man godt glemme alt om...
Har bedt om det fulde beløb retur da de ikke kan leve op til leveringsperioden og derfor ikke lever op til deres handelsbetingelser.

Lad vær med at køb her fra!!

7. juli 2023

Fin idé

Fin idé, og flot resultat.
MEN! Der er super lang leveringstid, og selve billedet er skrøbeligt over for snavs og vand ☹

14. maj 2023

Elendig kundeservice og kvalitet

Bestilte to armbånd d. 28. maj, der blev leveret d. 7. juni. Billederne i begge armbånd er elendig kvalitet og mest af alt bare et par grynede klatter. Skrev dette til virksomhedens kontakt-mail samme dag, hvor jeg bedte om refusion. Hertil svarede de den 9. juni, at jeg skulle sende et billede. Dette gjorde jeg samme dag og henviste til deres angivne 30-dages no questions asked tilbage-betalingspolitik. Har efterfølgende skrevet flere mails uden at få svar retur. Ej heller har jeg set beløbet returneret på min konto.

28. maj 2023

Den dårligste kundeservice!!

Jeg bestilte 2 armbånd og skriver til dem dagen efter om de kan nå at ændre farven på det ene armbånd ellers skal ordren bare annulleres. Jeg får svaret tilbage at de vil kigge på det. Jeg får intet tilbage?? Jeg skriver igen og de svare at deres team vil kigge på det. Jeg får igen intet tilbage om det kan ændres eller annulleres! Der er nu gået 12 dage siden jeg bestille den og skrev til den://
Virkelig dårlig kundeservice!!!

16. juni 2023