Guldborgsund Dyrehospital Anmeldelser

3,9

Særdeles god oplevelse. Fik steriliseret min Labrador. God information, mundligt og skriftligt. Kirurgen ringede mig op om aftenen, for at høre hvordan det gik.

Jeg ringede akut imorges, fordi min egen dyrlæge ikke kan scanne, så fortæller jeg de symptomer min hund havde, og der var mistanke om akut livmorbetændelse. Dyrlægens svar var: De havde ingen tide... Se mere

1. Dyrlæge

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Guldborgsund Dyrehospital tilbyder vi alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger af hund, kat og andre mindre husdyr. Første betingelse for en korrekt dyrlægebehandling er at der er lavet en grundig undersøgelse af dit kæledyr. Vi er derfor et team af engagerede sygeplejersker og dyrlæger som er parat til at hjælpe dig med lige netop dette.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,9

En helt fantastisk omsorg for både min syge kat og mig.

Vores kat havde pludselig fået en meget aparte opførsel, og der var stor brug for hjælp. Den var ikke nem at finde i lokalområdet på en Langfredag. Efter at have kimet et utal af dyrlæger ned (langt størstedelen uden resultat), fandt jeg tilfældigt Guldborgsund Dyrehospital og ringede dertil. Jeg kom straks igennem, talte med et meget behageligt menneske og lavede aftale om at komme til konsultation 45 min senere.
Jeg blev modtaget af en særdeles omsorgsfuld dyrlæge, som undersøgte min kat grundigt, inddrog mig i sine observationer/konklusioner, rummede min ked-af-det-hed og lod mig være den, der tog beslutningen om, at aflivning naturligvis var det eneste rigtige at gøre.
Alt blev gjort på smukkeste og allerbedste vis. Jeg er virkelig taknemmelig.

3. april 2021

Den største anbefaling herfra

Den største anbefaling herfra. Vores hund havde voldsomme smerter i mandags i sidste uge. Vi fik en akut tid hvor vi blev mødt af søde søde dyrlæger som gav behandling og kompetent vejledning. Da vores hund skulle i medicinsk behandling, bad Lisbet, dyrlægen, som daglig opfølgning (og i weekenden og i alt 9 dage). Hun har hjulpet os trygt igennem vores hunds smerter (og følger heraf) ydet omsorgsfuldt og faglig vejledning. vi har følt os trygge hele vejen. En kæmpe tak og de største anbefalinger herfra ❤️

28. januar 2021

En akut operation af vores hund

En akut operation af vores hund, blev gennemført hurtigt og kompetent. Vi fik forklaringer på alt og følte fra første minut, at Honey var i gode hænder. Vi har været trygge, og nu har vi igen en frisk og livlig hund. En helt igennem positiv oplevelse. Tak til Guldborgsund Dyrehospital.

27. januar 2021

5 stjerner, til vores Aller bedste dyrlæge Lisbet Kok, som altid yder sit bedste, når vores guldklumper har brug for det🙂 Tak for dig ❤️

24. januar 2021

Jeg brugte dem i mange år og stolede på…

Jeg brugte dem i mange år og stolede på dem... hvad skal man ellers gøre. Min gamle hund blev for et par år siden diagnostiseret med dårligt hjerte og fik efterfølgende medicin i to år...
Da man valgte at ejer ikke måtte gå med ind pga corona, valgte jeg at bruge et andet dyrehospital. Og her blev min hund scannet og undersøgt med blodprøver mm og hun havde slet ikke dårligt hjerte.! Jeg klagede naturligvis over at hun var fejlbehandlet men fik ikke andet end en lang skriftlig smøre (som jeg sikkert får nu igen) og ydermere den frækhed at ringe til den nye dyrlæge og forsøge at sætte mig i et dårligt lys og fortælle jeg krævede penge tilbage. Det gjorde jeg absolut ikke. Men lavede et regnskab over hvad deres fejl havde kostet mig og ikke mindst at min hund havde fået medicin hun ikke burde have fået. Efter den blev taget fra hende, livede hunden helt op og hun lever stadig og er frisk trods sine 14 år.
Det værste er man ikke erkender at have lavet en fejl, som alle kan få gjort. I stedet forsøger at skyde skylden på ejer. Og jeg er altså ikke dyrlæge.
Sikkert gode nok til småting, men udrede for mistanke om alvorlige sygdomme går ikke altid så godt.

24. januar 2021

Har fået en rigtig god behandling af…

Har fået en rigtig god behandling af dygtige og søde dyrlæger og andre personaler her. Senest for knapt to uger siden med neutralisering af min hunkat. Alt er gået lige efter planen. Hurtig nem aflevering af vores kat kl 8 og afhentning kl 14. Hun har virket glad og uden smerter fra start. Har nu en helt frisk kat med et meget fint helet ar, der om et par dage igen er klar til at jagte mus😽.
I øvrigt dejligt med kampagnepris i januar og februar på neutralisering af kat👍.

23. januar 2021

vores dejlige dyrlæge

Det har som altid været en god oplevelse.Så har vi igen igen været forbi vores dyrehospital. Vi kommer jævnligt, jeg er en gammel hund på 11 1/2 år, jeg bliver serviser hver 3 måned, har min egen dyrlæge, som jeg har haft lige så længe min mor har haft mig. Vi bliver altid mødt med smil og hej Mach, der er altid god tid og service, så min mor og jeg, vil gerne takke de dejlige mennesker der nede,
tusind tak for jeres gode måde at være på.
hilsen Mach og mor britta

8. januar 2021

Er YDERST tilfreds

Er YDERST tilfreds! Altid søde mennesker man bliver nødt å. De giver sig tiden til at tage sig, tålmodigt og pædagogisk, af os (nervøse og "dum-spørgende") dyre-ejere. Gode til at håndtere de frygtelige situationer hvor man, både børn og voksne, skal sige farvel til sit elskede kæledyr...
Man føler sig altid velkommen, ja - tilhører som en gammel ven "af huset". Og så oplever jeg de altid prøver at gøre det så billigt som overhovedet muligt for mig (kunden).

13. august 2017

Super dyrlæger

Omhyggelige og kompetente dyrlæger og personale. Der bliver fulgt op på dyrene og har kun mødt imodekommenhed og nænsomhed overfor dyrene :)
Hilsen Heidi, Tullebo Kattehjem, Vordingborg

25. januar 2017

Uacceptabel oplevelser

- Overser mange symptomer på dyrene.
- Længe om at stille dianoser.
- Det er en pengemaskine

19. januar 2017
Guldborgsund Dyrehospital-logo

Besvarelse fra Guldborgsund Dyrehospital

Hej Nana.
Jeg er meget ked af din oplevelse af os er så dårlig.
Jeg er dog meget uforstående over dine udtalelser.
Hvis det drejer sig om behandlingen af din kat Kesi synes jeg bestemt at vi har taget hånd om ham lige fra starten.
Kesi kommer første gang hos os i oktober måned hvor vi stiller diagnosen ”calici”, dette er en virus som vi behandler med penicilin.
Calici er en virus som især unge katte med dårligt immunforsvar får og de forbliver ofte bærere af infektionen efter de er blevet raske. Han kommer sig aldrig rigtigt over dette.
På trods af vores anbefaling om ikke at vaccinere og kastrere før han er helt rask, bliver han på din opfordring vaccineret og kastreret.
I december kommer i med ham igen, denne gang med blærebetændelse, dette udvikler sig til en nyre/-bækken betændelse som vi behandler på.
På trods af bedring, ender det med at i vælger at han skal aflives.
Det er en rigtig kedelig afslutning på det hele, men Kesi har været hårdt ramt lige fra starten.

Med Venlig Hilsen

Sofie Munk Hansen
Direktør

Guldborgsund Dyrehospital

De giver sig tid når det gælder dyrene og jeg syntes dyrene hurtigt får tillid til dem i forhold til andre som jeg har prøvet.

8. januar 2017

Mvh
Guldborgsund Dyrehospital

Perfekt

Altid sød og smilene medarbejdere i Nykøbing F

Alle de gange vi har været der enten MED vores dyr eller for at få gode råd, så
har servicen været helt i top.

Kan anbefale alle med dyr at benytte Guldborgsund Dyrehospital.

3. januar 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (59 anmeldelser)