2,5

Under middel

Andre kiggede også på

Har været op og ned

Min erfaring med Guitarstrenge har været blandet, et par gange har mine varer ankommet hurtigt, andre gange var de ikke sendt fordi varerne ikke var på lager, men der stod stadigvæk at de var på lager over hjemmesiden som ikke var opdateret, så jeg blev både nødt til at skrive en e-mail og ringe til dem.

Siden at mit sidste køb var fint får Guitarstrenge fire stjerner.

26. april 2018

Langsommelig levering

Varen var fin. Da den endelig nåede frem 12 dage efter bestilling, og efter en rykker de ikke reagerede på. Det er bare ikke godt nok i 2017. Kommer ikke til at bestille strenge derfra igen, medmindre de kan overbevise mig om at de vil stramme heftigt op på leveringstiden fremover.

26. august 2017

Hvad sker der for guitarstrenge.dk ?

Hvad sker der for guitarstrenge.dk ?
Har tidligere været glad for denne webshop, men nu sender de ikke den bestilte vare og svarer heller ikke mail mere.
Trist at de ikke overlader dette gode concept til nogen der gider at drive det

1. april 2017

Meget langsom levering

Bestilte en tirsdag formiddag 2 sæt guitarstrenge, fik først mail om fredagen at brevet var sendt, det er simpelthen ikke godt nok, når det bare er et brev der skal sendes, modtager så nok først mit brev tirsdag eller onsdag, selvom jeg har betalt 29 i fragt for et frimærke

27. januar 2017

Blev ringet op

Endelig fik jeg mine varer. Jeg blev ringet op af Guitarstrenge.dk og fik en forklaring på hvor jeg ikke har fået mine varer i over en måned. Og 2 dage efter fik jeg dem så.

13. februar 2015

super service

jeg er fuldstendig blown away over nice service
bestilte en pakke med strenge og fik 4 fire i forkert mærke end det jeg bestilte
jeg bliver ringet op efter og ha skrevet mail til dem
og de undskylder og sender mig 4 pakker af rigtigt mærke men siger jeg bare kan beholde de 4 andre pakker det kalder jeg service
100 % procent god service
og best af alt i forvejen mega billige priser

30. september 2014

Super :)

God og overskuelig hjemmeside, alle varer på lager, hurtig levering, samt rimelige priser.
Har efterhånden handlet her et par gange, og det har bare været perfekt hver gang.
Så vil klart anbefale den til dem jeg kender og læser med her, jeg handler ihvertfald her igen.

10. juli 2014

gratis fragt

hvad kan jeg sige.... fed service, de ved hvad de taler om og er med på at give gode råd. også oveni fik jeg gratis fragt da jeg købte for mere end 300,- vil helt sikkert anbefale dem til alle.

8. marts 2012

Fantastisk service

Helt igennem god oplevelse. God kundeservice, hurtig levering og ingen problemer overhovedet. Hjemmesiden er overskuelig, og de havde alle produkter på lager.

Jeg vil helt sikkert anbefale guitarstrenge.dk..

2. marts 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto