Gugga

Efter en længere ventetid modtager jeg en helt anden bog end den jeg købte.. En totalt anden genrer som ikke har min interesse. Ved henvendelse skriver de tilbage, at jeg bare kan beholde... Se mere

Jeg bestilte 13 december 2 bøger, som begge var anført som værende på lager, men bagefter fik jeg en mail fra firmaet at levering af den ene bog blev forsinket pga. travlhed, den ville blive afsendt e... Se mere

Fandt Gugga via en søgning hvor jeg søgte efter en "baby shower" gave til min veninde. Der fandt jeg gode tilbud og lækre aktuelle varer til den kvalitetsbevidste kommende mor eller veninde til en... Se mere

Hvis man laver en større ordre, skal man altid lige dobbelttjekke sin varekurv, inden man betaler, da priserne bare ændrer sig, selvom de er i ens varekurv. Det har jeg oplevet 2 gange nu, og lavede e... Se mere

1. Babyudstyrsbutik

Om Gugga

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En børnetøjsbutik med skønne mærker - hvert enkelt nøje udvalgt. Hver sæson, finder vi altid de fineste, smukkeste og spændende designs. Vores udvalg spænder fra fantastiske mærker, såsom Joha, Hust&Claire, Kay Bojesen, Hevea, Cam Cam, GoBabyGo, Franck & Fischer til små, up-and-coming mærker. Hos Gugga.dk har vi altid dig som kunde i fokus og vi gør vores bedste for at skabe den gode købsoplevelse. Du kan finde nogle af vores kategorier her:

Rigtig god service

Super service. Hyggeligt at åbne sin pakke hvori der lå en personlig hilsen. Kan helt klart anbefale at shoppe på gugga.dk

24. december 2016

Hurtig levering og fantastisk service

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering 😊👍🏻💪🏻. Og kæmpe plus med en personlig hilsen med i pakken 😍.. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der 👏🏻👍🏻🎄🎄

20. december 2016

Super super godt sted at handle, super sød ekspedient

Kan kun sige at det bestemt IKKE IKKE IKKE er sidste gang jeg handler her .. sikke en service 👍👍. Sødt kort ned i pakke. Modtog mail om pakke var modtage , svare ja og takker for det søde kort og får så endnu en mail 👍👍👍👍.. super super .. 100% tilfreds .. tak Jasmin 😘

14. december 2016

Alt perfekt

Bestilte 3 uldragter til min datter, de kom med GLS til pakkeshop som forventet. Prisen var rigtig god og alt i orden med varerne. Vender sikkert tilbage en anden gang.

14. december 2016

Super

Stort udvalg og gode priser.
Hurtig levering med en personlig hilsen.
Kan varmt anbefales :-)

13. december 2016

Super service med opfølgning..

Efter bestilling ser jeg at et emne mangler på min ordre. Jeg kontaktede derfor Jasmin fra Gugga, da jeg ville høre om det var muligt at efterbestille det uden at få fragtgebyr - og ja det var det 👍🏻😊
Da jeg har modtaget pakken får jeg en personlig og opfølgende mail, hvor hun ville høre om alt er som det skal være. Tak for god service 😄

12. december 2016

Super kundeservice

Flot personlig hilsen i min netop modtagne ordre.
Mail efterfølgende til at sikre at varen er nået godt frem.
Det vidner om stort overskud og flot kundeservice hos gugga.dk.
Ros til dem herfra.

4. december 2016

Hurtig levering og dejlig service.

Bestilte mig en ammepude fra Fossflakes om fredagen og allerede lørdag modtog jeg en SMS fra Postnord, om at jeg kunne hente min pakke! Dét er hurtig levering! Derudover er det rigtig dejligt, at der i pakken lå en personlig hilsen og et lille bolsjer :-) Så føler man sig værdsat som kunde. Jeg kan varmt anbefale Gugga.dk til andre som vil handle ekslusive børneting på nettet - det er ihvertfald ikke sidste gang jeg har lagt en bestilling.

4. december 2016

Hurtig og hyggelig service

Fandt Gugga via en søgning hvor jeg søgte efter en "baby shower" gave til min veninde. Der fandt jeg gode tilbud og lækre aktuelle varer til den kvalitetsbevidste kommende mor eller veninde til en :)
Var glad for at kunne bruge mit forbrugsforeningskort, og fik en lækker gave i hus til min venindes barn, gratis fragt med nem afhentning hos GLS shop, og sødt personligt kort vedlagt min ordre.
Produkterne der blev leveret fra JOHA, var nydelige og i forventet god kvalitet.
Handler gerne her igen!

Stort udvalg og hurtig levering

Kan kun anbefale gugga.dk
Der er så mange fine produkter til gode priser, og så blev det hurtigt leveret.
Efterfølgende fik jeg en mail fra gugga.dk hvor de spurgte til min pakke og om alt var som det skulle være - Det synes jeg er god kundeservice.

Stort udvalg og hurtig levering

God oplevelse at handle hos Gugga.dk.
Flot webshop som er nem at navigere rundt på.
Store udvalg af lækre ting, med lige det man står og mangler til den lille.
Alt i alt et dejligt sted at handle

3. december 2016

Perfekt sted at net handle!

Så god service og hurtig levering! Lækkert med små detaljer som fx et personligt kort og en mail om man har fået sin levering m.m.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der! En klar anbefaling herfra!👌

30. november 2016