1. Butik med kampsportsudstyr
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Sportstøjsbutik

GuardX sells rashguards and sportswear for athletes who take their training and equipment seriously. Our products are designed for intensive use in disciplines such as Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ), MMA, grappling, fitness, and strength training, where freedom of movement, comfort, and durability are essential. At GuardX, we focus on offering sportswear that performs well in real training environments. Our rashguards are made to fit comfortably, stay in place during dynamic movements, and retain their shape over time. By using durable materials and an athletic fit, our products are built to withstand frequent training sessions and repeated washing without compromising comfort or reliability. In addition to product quality, we place strong emphasis on providing a reliable customer experience. We aim to ship orders quickly, provide clear and accurate product information, and communicate transparently throughout the ordering process. Clear sizing guidance, detailed descriptions, and honest service help customers know exactly what to expect before, during, and after their purchase. GuardX is intended for athletes who rely on their gear during training and competition. Whether you train on the mat, in the gym, or prepare for competition, our sportswear is designed to support your performance without restricting movement or comfort. Quality, consistency, and reliability are central to everything we do. We actively use customer feedback to improve both our products and our service, ensuring that GuardX continues to meet the expectations of modern athletes.

4,3

Goeie kwaliteit en service

Goeie en snelle service. Ik had de verkeerde maat besteld en per abuis het kaartje eraf geknipt. We zijn tot een passende oplossing gekomen. Daarvoor nogmaals dank!

Producten zijn van goeie kwaliteit en zijn ook nog eens fraai en origineel in design.

13. april 2026

Besvarelse fra GuardX

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review! 😊

We vinden het belangrijk om mee te denken en tot een goede oplossing te komen. Blij dat dat gelukt is!

En heel leuk dat je de kwaliteit en het design ook weet te waarderen, daar steken we veel tijd en zorg in. Hopelijk tot een volgende keer!

Erg tevreden!

De beenie heeft een goede fit, en de afbeeldingen zijn geborduurd.. kwaliteit is daarom top!!

Verder makkelijk te bestellen, en snel in huis..

Erg tevreden!

27. december 2025

Besvarelse fra GuardX

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de beanie goed zit en dat je tevreden bent over de geborduurde details en kwaliteit. Ook leuk dat het bestelproces en de levering goed zijn bevallen!

Toppers

Mooie kleding en goede kwaliteit !!

17. januar 2026

Besvarelse fra GuardX

Dank je wel voor je positieve review! Fijn dat de kleding en kwaliteit bevallen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, zit erg fijn, mooie designs

15. januar 2026

Besvarelse fra GuardX

Bedankt voor je review en heel fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de gear!

Great BJJ gear

Great BJJ gear! Strong, comfortable, and stays perfectly in place during rolling. Even after many washes, the quality remains excellent. Unique styles that really stand out, plus fast shipping and friendly sellers with great customer service. Highly recommended!

14. januar 2026

Besvarelse fra GuardX

Thank you for the amazing review! We’re glad you love the quality, style, and fit of our gear. Your support and recommendation mean a lot to us!

Not only great design but more…

Not only great design but more important great quality. I own rashguards etc from several big brands and GuardX is as good (or even beetter?) as those, but better pricing (and design)

26. december 2025

Besvarelse fra GuardX

Thank you! We appreciate the comparison and are proud to deliver top quality at a fair price.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

De kwaliteit van de kleding is echt top: mooie stoffen, goed afgewerkt en precies zoals op de foto’s. De pasvorm is perfect en alles zit comfortabel, maar ziet er ook stijlvol uit.
Ook de service verdient een compliment. De bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt. Je merkt dat dit merk aandacht heeft voor zowel hun producten als hun klanten.
Ik heb inmiddels meerdere items besteld en ben elke keer weer positief verrast. Absoluut een merk waar ik vaker ga shoppen en dat ik zonder twijfel kan aanraden aan anderen!

20. december 2025

Besvarelse fra GuardX

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat is waar we het voor doen. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Alles is simpelweg top geregeld

Alles is simpelweg top geregeld. De kwaliteit, de bestelling, de webwite is gebruiksvriendelijk maar ook naderhand kon ik bij hen terecht voor mijn vragen. In 1 woord, SUPER!

26. december 2025

Besvarelse fra GuardX

Super bedankt voor je review, heel fijn om te horen dat je tevreden bent!

Tevreden over aankoop

Ik heb een rashguard met bijpassende shorts besteld, de producten werden snel geleverd. De kwaliteit is erg goed en voldoen aan de verwachtingen. Ik ga zeker vaker producten bij GuardX bestellen.

28. december 2025

Besvarelse fra GuardX

Bedankt voor de mooie woorden, goed om te horen dat je tevreden bent met de producten en dat deze voldoen aan de verwachtingen! Dit is waar we het voor doen.