GTS institutterne stjæler de gode ideer.
GTS-institutterne er unfair konkurrence og inhabile da de stjæler de gode ideer.
GTS-institutterne er en fantastisk genialt idé for institutterne selv.
De har bildt politikerne ind (Kejserens nye klæder og ulv i fåreklæder i samme pakke), at for 2-300 millioner om året, sætter de særligt fokus på at hjælpe små og mellemstore virksomheder.
Deres førsteprioritet er dog alligevel ikke at hjælpe SMV`ers kreative ideer på rette vej, men derimod at får fri adgang og kendskab til nye produkter/ideer og know how, som de kan stjæle uden risiko for dem selv.
Efterfølgende og uden risiko for dem selv, kan de begynde produktudvikle på den viden de har fået kendskab til. Har i over 12 år, ofte undret mig over, hvorfor DELTA/FORCE Technology, DBI og Alexandra modtager statsstøtte, for at hjælpe gode ideer på rette vej, så afviser de projektet, selv om projektet var valideret positivt af sikkerhedsstyrelsens, 150.000 kr. i støtte fra Energi Fyns fond, et samarbejde med en investorer og alle de fremtidsmuligheder, der var med projektet (starten på IOT og smart home).
De kunne da i det mindste indkalde til et møde, for at få bekræftet informationer om projektet og med de mange tilkendegivelser om, at det var et projekt med mange fremtidsmuligheder i.
De hjælper måske mindre gode ideer (for at få positiv reklame i medierne og derved statsstøtte), men nye ideer/projekter med sandsynlighed for stor millionomsætning og med mange fremtidsmuligheder i, dem stjæler de selv. Er man ikke selv en vigtig nøgleperson med alle de nødvendige kompetencer og kapital, så glem alt om at være kreativ til nye gode ideer, da man ikke kan stole på alt hvad man læser og får fortalt. det er en form for falsk markedsføring til at få oplysninger/kimen til nye projekter/ideer med fortjeneste og fremtidsmuligheder i.
Som min Innovationsagent (stråmand for GTS-institutterne) skriver tilbage efter afslag fra Delta/FORCE Technology.
Hej Keld
Jeg kan hjælpe med at finde frem til dem der sidder med den viden du skal bruge for at komme videre.
Jeg kan hjælpe med at søge støtte til fx videnkupon til at finansiere et evt. samarbejde, men det kræver at de pågældende personer/ vidensinstitution ønsker at samarbejde.
– Jeg kan trække hesten til truget, men ikke får den til at drikke.
Omkring markedsanalyse m.m., så ville jeg ønske jeg kunne hjælpe, men har ikke den nødvendige viden til at lave arbejdet.
X X X
Forsknings- og Innovationskonsulent
Info omkring de mekaniske funktioner og mine erfaringer med GTS-institutterne, kan ses via hjemmesiden kgandersen.dk
Ved selv at stjæle ideer og undgå samarbejde, så ødelægger de faktisk gode ideer (Godt! at de ikke fik alle gode tips). Projektet har funktioner med fordele i forhold til det FORCE Technology/DEVELCO
nu har samarbejde om.
Har smidt omkring 600.000 kr ud i den blå luft, fordi jeg troede på alt den positive hjælp GTS-institutterne ville hjælpe SMVér med.