1,8

Under middel

We ordered two pairs of jeans in…

We ordered two pairs of jeans in different colors — one blue, one gray.
What we received was completely different — the stitching is terrible, the fabric is very thin and of poor quality, and there is a strong bad smell.
We tried contacting the seller multiple times via the return email listed for 30-day returns, but no one responded. They completely ignored us.
I had to open a claim through my bank to resolve this issue.
Do not buy from this seller — the quality and customer service are unacceptable

4. februar 2026

Ils n'ont jamais envoyé ma commande

J'ai passé une commande il y a plusieurs jours, les articles sont toujours en attente d'être envoyé. Je leur ai écrit sur leur adresse émail à 6 reprises pour avoir de l'information sur ma commande et je n'ai eu aucun retour de leur part !! Ne perdez pas votre temps et votre argent, il s'agit probablement d'un site frauduleux avec des produits tape à l'oeil auxquelles tu vas débourser un bon montant et ne jamais voir la couleur de ce que tu as acheté !!

23. maj 2025

Scam alert

Scam alert. Low quality, bad custommer service. Dont expert to receive what your saw on their adds. Just don’t order from them. Terrible expérience

13. februar 2025

If I could given them a zero

If I could given them a zero, I would. HORRIBLE EXPERIENCE! PLEASE DO NOT BUY ANYTHING. The quality is tremendously low. They show something totally different on their website. I bought a pair of jeans for my husband and when we both saw them. We almost cried! The jeans were awful!

26. januar 2025

article défectueux remboursement impossisble

Article qui ne ressemble pas du tout à la photo. Article arrivé défectueux (les trous pour les boutons sont tous bouchés) réponse du SAV c'est normal c'est à vous de faire les trous.. Impossible de se faire rembourser, retour à payer soit même alors que l'article est défectueux et que la loi les y oblige. Fuyez et ne commander jamais chez eux!

4. februar 2025

DON'T BUY!!!

DON'T BUY!!!
They are advertising totally different pants than delivering! Customer service is horrible. Almost impossible to return items and get your money back. They are making you wait and then your 30 days trial will end!
Very bad quality! False advertising!

26. januar 2025

Non comprate

Non comprate! Ho preso un paio di jeans e mi sono arrivati dei jeans completamente diversi e non fanno il rimborso.

22. januar 2025

Order never arrived

I have orderd two jeans and a pullover on 01/01/2025, I received a confirmation for my order by mail, until 20/01 i have been trying to reach them by mail as the order was never delivered, no tracking number provided, no estimated arrival time neither.
I'm only able to see that my order is "awaiting for shipment on the website"

Not 100% sure that it is scam, but they are not replying on my mails so i assume that i just got robbed.

I do not suggest it to buy anything from that store.

20. januar 2025

Er dette din virksomhed?