BeardSaver V2 prima gewerkt gedurende 1,5 jaar. Echter nu begeeft motor het. Doet niets meer na opladen en wit brandende controle-led. Ik vind het defect raken van de motor na een normaal gebruik van... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heel fijn apparaat in gebruik. Licht, ligt goed in de hand. Gaat lang mee voordat ie opgeladen moet worden. Door mijn eigen fout het 3-6mm opzetstuk kapot (apparaat viel op de badkamervloer). Mail... Se mere
5 sterren gegeven voor hun topklasse service...! Alléén mijn scheerkop was na 3 dgn al kapot, (eigen fout, het viel onder de douche) maar ipv een nwe scheerkop, kreeg ik een compleet nieuw apparaat... Se mere
Gisteren besteld en vandaag direct in huis. De opzetstukke werken echt keigoed en de service van de leverancier was ook uitstekend. Ik snapte een paar dingen nie en kon via vier verschillende manieren... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De veiligste scheerapparaten voor mannen en vrouwen zijn van Gruttz. Ontworpen met als missie onze klanten te voorzien van een scheerapparaat wat hygiënisch, veilig, efficiënt en van hoge kwaliteit is, waardoor deze ook duurzaam zijn. Alles omtrent scheren, ontharen en persoonlijke verzorging op één plek. Voor mannen én voor vrouwen.
Kontaktoplysninger
Brede Hilledijk 252, 3072NK, Rotterdam, Holland
- +31633653482
- klantenservice@gruttz.nl
- gruttz.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Apparaat defect, snel een nieuwe ontvangen!
Bovenste mesje schoot eraf, binnen een paar dagen had ik een ander apparaat.
Super snelle levering en prima prijzen!!
Mooi apparaat en super service.
De Grutz werkt super ben er erg tevreden mee. Ook toen er een probleem was met het apparaat kan ik alleen maar zeggen dat de service super is kreeg meteen zonder moeite een nieuw apparaat gestuurd.
De service is perfect
De service is perfect! Nadat mijn garantie is verlopen en het apparaat deels defect raakte, kreeg ik toch een nieuw apparaat opgestuurd.
Het apparaat blijft voor wat betreft het batterij-aspect een kwetsbaar voorwerp.
Top service
Top service. Artikel was stuk en volgende dag was ik al geholpen 👍
Wat een goede service door dit bedrijf
Had de Gruttz lifeshaver V3 via Bol.com in april aangeschaft.
Helaas begon de accu wat snel leeg te raken.
Via Bol.com contact gekregen met La Brands omtrent garantie.
Het was een hele fijne wisseling van gegevens omtrent het apparaat, ging heel gemoedelijk.
Het probleem is voor de volle 100% naar tevredenheid opgelost, chapeau voor dit bedrijf en er word fantastisch geluisterd naar de klant....ECHT TOP!!!!
En de lifeshaver is door het bedrijf vervangen voor een nieuw exemplaar.....dit bedrijf neemt de klant echt serieus.
Het nieuwe apparaat was binnen 24 uur ook weer door een bezorger afgeleverd.
Opgelost en supersnel de lifeshaver vervangen.....ik kan niet anders zeggen dan CHAPEAU....
Mvg,
Ed.
Goede klantenservice en goed product
Goede klantenservice wat je niet veel meer ziet.
Mijn lifeshaver v3 wilde niet meer opladen, dus een mailtje gedaan en ze vroegen mij een video te maken van het defecte apparaat.
Dus dat heb ik gedaan. Uiteindelijk viel het apparaat buiten de garantie, deden ze niet moeilijk over en stuurden gewoon een nieuw apparaat.
Ik ben hier dan ook erg blij mee, niet alleen omdat de klantenservice erg goed is, maar omdat het apparaat ook erg goed bevalt.
Top service
Mijn neus trimmer die ik in maart gekocht had was defect. Filmpje, bestelnummer en naam geappt en binnen een dag reactie en een dag later had ik de nieuwe trimmer al ontvangen. Top service!
Prima apparaat voor het geld.
Vervangend apparaat gekregen buiten garantie
Ik had mijn scheer- trimapparaat meer dan een jaar, maar het opladen werkte niet meer. Heb een mail naar de klantenservice gestuurd en een filmpje en toen hebben ze een nieuw apparaat gestuurd. Het apparaat had ik in een week binnen. Top service👍
Bijzonder vriendelijke en hulpzame klantenservice
Gruttz heeft een vriendelijke en eerlijke klantenservice.
Een onderdeel van de Headshaver v1 ging kapot en ik heb een mailtje naar ze verstuurd met de vraag of ik dat onderdeel opnieuw kon krijgen.
Ze vroegen me om er een foto van te maken en dat heb ik gedaan.
Ik kon niet bewijzen dat ik garantie had omdat waar ik het online had gekocht dit niet had opgeslagen.
Ik heb daarom verteld waar ik het had gekocht en heb de foto mee gemaild.
De mail die ik daarop terug kreeg gaf aan dat ze konden zien wanneer en waar ik het had gekocht en ook dat ik een volledig apparaat zou toegestuurd krijgen omdat ze niet in onderdelen doen.
Dat snap ik en ik vindt hun klantenservice daarom bijzonder medewerkend en eerlijk.
Dit maak je niet veel meer mee tegenwoordig, dat weet ik uit ervaring.
Dus vandaar dat ik dit bedrijf 5 sterren toedien, Doodgewoon omdat ze het verdienen.
Snelle levering en goed product.
Snelle levering en goed product.
Top Service en kan ik aan iedereen aanbevelen.
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product
Neustrimmer
Neustrimmer was kapot gegaan. Contact gehad via de app. Er werd gevraagd naar een filmpje van de trimmer en volgende dag werd er een nieuwe geleverd. Top service. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Artikel werkte niet naar behoren
Artikel werkte niet naar behoren, na contact te hebben opgenomen hebben ze meteen voorgesteld een nieuw product toe te sturen! Super tevreden van de service!
Goed service scheerblaadje was kapot gegaan
Het scheerblaadje was kapot gegaan, per ommegaande een nieuw apparaat opgestuurd gekregen. Nou wel bijzonder goede service. Complimenten!
Heel goede service zonder gedoe.
Heel goede service zonder gedoe.
Stuurde gewoon een nieuw apparaat, terwijl ik niet meer voldeed aan de garantie voorwaarden.
Toestel ligt goed in de hand.
Toestel ligt goed in de hand.
Scheerervaring is super, voorzichtig zijn moet hier ook natuurlijk maar het scheert pijnloos en zonder wondjes.
Topproduct
Læs mere om andre typer anmeldelser.