GrowBoost

Politie is met je bezig, Thijmen. Je hebt je geweldige oplichters website gauw offline gehaald nu want je bent niet alleen een oplichter maar ook een laffe leugenaar. Je bent bang nu natuurlijk.

Ik wilde groeien op TikTok en nadat ik daar was opgelicht kwam ik op deze site terecht. Gelukkig voor mij was alles in orde en perfect geregeld. De likes werden snel bijgeschreven. GrowBoost kan je me... Se mere

Na 4 maand steeds contact te zoeken dat ik me 1000 volgers niet gekregen heb en wel betaald en nog niet eens reactie ontvangen schandalig daar gaat je geld februari 1 reactie gehad of ik geholpen was... Se mere

Correcte service! Jullie hebben mijn account helpen groeien! Zonder enige twijfel direct vertrouwen in jullie gehad en dat werd dubbel en dik beloond!!! Bedankt!!!

1. Social media-bureau

Social Media growth services

Politie is met je bezig

16. juli 2025

oplichting

oplichting oplichting niet bestellen je geld raak je sowieso kwijt ik vervloek de mensen die hier achter zitten ik vloek op de vieze ziel die hier achter zit in de naam van mijn maker

1. april 2025

FRAUDEUR, OPLICHTING

‼️‼️FRAUDEUR, OPLICHTERS.‼️‼️
Als je betaald hebt, krijg je geen contact meer. Dit is pure OPLICHTING.
Ik adviseer om aangifte te doen, zodat kan worden uitgezocht naar welk rekeningnr dit geld allemaal gaat.
‼️‼️NIET INTRAPPEN‼️‼️

Dat dit mag is onvoorstelbaar, ze gooien op hun eigen pagina zelf goede recensies en halen slechte weg.

5. marts 2025

Minder dan 1 ster ging niet.

Minder dan 1 ster ging niet.
SLECHT.
JE KRIJGT NIKS.
BENT JE GELD WEL KWIJT.
REAGEREN NERGENS OP.
NIETS BETALEN HIER, IS FAKE.
OPLICHTERS
ZIE facebookpagina nepaccounts/ fakeaccounts/hoax etc aangifte doen van oplichting

28. februar 2025

Niks ontvangen

15 februari volgers gekocht, helaas tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen, 17 februari e-mail gestuurd, en uiteraard nog geen reactie. Ik ben nooit van de slechte reviews maar ik wil toch mijn geld terug of dat dit wordt opgelost.

28. februar 2025

Niet bestellen!!

Update:

2 maanden later nog niks ontvangen en geen reacties op mailtjes niks. Ze zijn pure scam. Geld binnen halen en niks leveren. Bestel hier niet! Zonde van je geld 😤

21. december 2024

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!

Ik heb hier een bestelling gedaan die niet geleverd is. Kan gebeuren natuurlijk, dus ik heb ze een mailtje gestuurd met mijn klacht.
Netjes een week de gelegenheid gegegen om te reageren; JE WORDT GEWOON DIK GENEGEERD!!

Daarbij is dit de tweede keer dat mijn mail niet beantwoord wordt!!!

Schandalig voor een webshop die zogenaamd iedere weekdag benaderbaar zou moeten zijn (zoals ze zelf aangeven op de website).

Ik bestel hier daarom nooit meer en zal ervoor zorgen dat de mensen om mij heen dit ook niet meer doen.

10. november 2024