Bedste beslutning i vores boligkøb
At købe hus er vitterligt en jungle af indtryk, følelser, økonomiske overvejelser, risikovurderinger og meget, meget mere - særligt som førstegangskøbere... Selvom vi selv læste alle dokumenter, og faktisk var ret trygge i vores egne vurderinger, blev vi alligevel overrasket, da Hanne havde set vores dokumenter igennem.
Ikke alene opdagede Hanne nogle forhold, der kunne have endt med at koste os mange hundrede tusider, hvis ikke millioner - Hanne undersøgte nemlig også områdets byggeplaner, fik åbnet låste retsdokumenter op, fik ikke oplyste informationer frem i lyset og leverede sågar også indsigter der, i fremtiden, kunne påvirke boligens pris.
Hanne var altid nem at komme i kontakt med og holdte min kone og mig løbende opdateret over processens udvikling (selv når det var dårlige nyheder).
Hanne fik allertydeligst vist sit format, da handlen røg ud på et vanskeligt spor - her skulle vi stille et krav overfor sælger, der forventeligt ville lægge handlen i graven, hvilket ville betyde, at Hanne ikke ville blive aflønnet for sit store arbejde (det her er hen mod slutningen, hvor hun allerede havde brugt mange timer på vores sag). Alligevel handler Hanne 100% i vores interesse og ender med at få løst den udfordring, der kunne lægge handlen i graven. Alle parter er glade, og det er særligt takket være Hanne og hendes grundige arbejde.
Så står du over for et huskøb, og er en smule usikker på hvordan det foregår, så er det Hanne du skal bruge. Hun gør ikke alene det hun skal gøre, hun går meget længere end det.
7. oktober 2025