Ik heb echt een geweldige trip gehad naar de Dolomieten! Door de begeleiding en workshops van Martijn & Maurice groei je als persoon tijdens deze reis. Je komt voor uitdagingen te staan en helpt elkaa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Deze trip was zo’n leuke ervaring! Zeker als je affiniteit hebt met sporten, gezonde voeding en het leuk vind om nieuwe meiden te ontmoeten en een gezellige tijd samen wilt hebben. Dan zal ik je deze... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze reis met Sanne heeft mij zoveel mooie inzichten en rust gegeven voor de toekomst. Ze heeft mij op mijn gemak kunnen stellen, ik durfde mijn grenzen op te zoeken tijdens de trainingen waar i... Se mere
Virksomheden har svaret
EEN MEGA BIJZONDERE ERVARING! Was super leuk en gaaf, Sabine heeft alles tot in de puntjes verzorgd en opgepakt op het moment dat we met vragen zaten of tips nodig hadden. En de combinat... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Voor het eerst mocht ik als host mee…
Voor het eerst mocht ik als host mee met GroupAway op reis, en dit was de beste keus ever! Alles was top geregeld, van workouts tot taxi’s. En naast het zijn van host ook zeker kunnen genieten van deze onvergetelijke ervaring. 😍

Besvarelse fra GroupAway
Een enorm vette ervaring om nooit te…
Een enorm vette ervaring om nooit te vergeten

Besvarelse fra GroupAway
Marokko surf trip girls only & sober
Hele mooie reis meegemaakt. Veel gezien en geleerd met een grote groep meiden. Alles is netjes geregeld en je hoeft aan niet veel te denken.

Besvarelse fra GroupAway
Mijn ervaring van de groepsreis in Thailand
Super gave ervaring! Een reis om nooit meer te vergeten. Zeker een aanrader als je nieuwe meiden wilt leren kennen!

Bali
Ik vond het een mega mooie reis met heel erg veel leuke activiteiten die goed waren geregeld. Voor vragen of hulp konden we altijd bij de hostst terecht. Ik heb veel geleerd van de workshops. Ik ben heel erg blij dat ik mee gegaan ben met groupaway.

Super fijne reis
Super fijne communicatie, mooie accommodatie leuke activiteiten en goede sport gelegenheden om kennis te maken met zoveel sporten. Leuke groep meiden en uitjes die je doet!

Fijne groepsreis Amazone
Fijne groepsreis met de mensen van GroupAway

Onvergetelijk
Ongelofelijke reis wat het met Groupaway, wat een ervaring. Onvergetelijk.
Mijn vriendin is ook overtuigd die gaat nu naar een girls-only trip.

Besvarelse fra GroupAway
GroupAway ja de beste reis organisatie…
GroupAway ja de beste reis organisatie die ik ken

Besvarelse fra GroupAway
Top reis om niet meer te vergeten
Wat deze reis voor mij echt bijzonder maakte, was de combinatie van avontuur en connectie met nieuwe mensen. Ik ben niet alleen met mooie herinneringen thuisgekomen, maar ook met nieuwe vriendschappen.

Besvarelse fra GroupAway
De beste reis van mijn leven gemaakt
De beste reis van mijn leven gehad, nog nooit zo veel over mezelf geleerd en heb vrienden voor het leven mogen maken🙌🏼

Besvarelse fra GroupAway
Super vakantie gehad met groupaway
Super vakantie gehad met groupaway.
Alles van A tot Z was tot in de puntjes geregeld. Mijn complimenten! Ik zou het aan iedereen aanraden die nieuwe avonturen wil aangaan.

Mega ervaring
Mega ervaring, nieuwe vrienden en flink uit de comfortzone gestapt. Aanrader!

Genoten van deze week!
Ik heb heel erg genoten van de week! Het was super goed geregeld, super hotel en fijne coaches! Heel leuke en uitdagende trainingen gehad 🤩

Gewoon top!
Alles was goed geregeld! Esteban was echt een top host. Verder een goed hotel en transfer was ook fijn geregeld!

Besvarelse fra GroupAway
Fijne groep mensen en goede afwisseling…
Fijne groep mensen en goede afwisseling van de trainingen. Iedereen had dezelfde positieve instelling en de sfeer onderling was super gezellig. Iedereen hielp en pushte elkaar en dat was erg mooi.

Endurance camp
Ik heb zo erg genoten van de reis! Alles was goed georganiseerd en de begeleiding was top.

Goede ondersteuning
Door het het hele proces, het voorbereiden en het hosten van de reis zo goed geholpen dat we nooit het idee gehad hebben er alleen voor te staan

Besvarelse fra GroupAway
Een top bedrijf voor geweldige…
Een top bedrijf voor geweldige groepsreizen!
Samen met groupaway mocht ik een reis organiseren, alles was tot in de puntjes geregeld, Er werd goed afgestemd met de meiden die mee waren wat hun wensen waren & er was goede support tijdens de reis.
Een super fijne opgebouwde reis met mooie activiteiten! Ik kan het iedereen meer dan aanraden!
Liefs @sasiefit