Grosenfalkenbergs Anmeldelser 19

2,1

Under middel

Andre kiggede også på

Så er den gal igen

Så er den gal igen, nu er min reservation annulleret da der er midlertid lukket🤨sidst blev min reservation annulleret med besked om der var booket forkert, det rene vrøvl.
Nu håber jeg at få mine penge tilbage (købt deal )
At kontakte på mobil er ikke tilstede , rigtig dårlig stil .
Dette sted kan ikke anbefales.
Ingelise

18. august 2022

INGEN Oplevelse

Oplevelse? Ingen overhovedet! Købt frokost via Downtown. Ville ændre booking, men...
ABSOLUT INGEN REAKTIONer på tlf. 2283-1303 eller 4292-1959, eller email: booking"at"grosenfalkenbergs.dk.
Vil nu prøve at få de få hundrede kroner tilbage fra Downtown (ønsk mig Good Luck :-) )

5. august 2022

Virkelig dårlig mad

Bestilte bord til aftensmad for 4 personr. Vi ventede en time i den vi fik vores drikkevarer. Forretten var som beskrevet mens hovedretterne efterlod meget at ønske. Uspiselige burgere og en kulmule med brunsovs istedet for den hollandaise der loves på kortet. Fisk og brunsovs er en virkelig dårlig cocktail og det smagte i bedste fald dårligt. Desserterne var tunge og uinteressante.

Dertil er stedet slidt og med plastikpynt er der langt til en hyggelig atmosfære

Kan bestemt ikke anbefales

29. juli 2022

Jeg giver 1 stjerne for at få lov til…

Jeg giver 1 stjerne for at få lov til at skrive en anmeldelse.
Jeg har købt to deals til frokostbræt. Jeg bestiller bord på korrekt måde som fremgår af deal bevis. Jeg får en mail med det samme om at reservation er godkendt.
Dagen før vi skal besøge restaurant får jeg en mail om at nu er der ikke længe til vores besøg og at vi skal ringe hvis vi bliver forsinket. Nogle timer efter får jeg en sms om at nu er min reservation annulleret fordi jeg har reserveret forkert 🥴 det smager for mig mere af at man hellere vil have fuldt betalende gæster end gæster med deals og derfor bliver vi annulleret. De skriver i sms at de har forlænget deal til og med hele august, men når jeg forsøger at bestille nord igen starter alle deres tider resten af august først kl 17:00 og mit deal bevis skal bruges mellem 13:00-16:00. Det er umuligt at få nogen i tale når man ringer dem op. Syntes det er en svinestreg og mega dårlig behandling af deres gæster, de kommer ikke til at få en anbefaling af mig

29. juli 2022

Dejlig brunch

Kom til brunch og den var der ikke en finger at sætte på😃 Fik forklaret om de forskellige små retter hvori bla. indgik champignonjord 😁 det smagte helt ok.
Maden var der rigeligt af og brødet var lækkert. Cava var kold og i store glas. Betjening så fin og med smil .. men de fik ret travlt, så vi måtte rejse os og gå indenfor og betale og det var helt ok 😃
Årsagen til den manglende sidste stjerne var at der var udsyn til affaldscontainere og vandet var plumret og der så rodet ud når man kiggede rundt udenfor restauranten. Ingen lugtgener dog.
Kommer gerne igen - for maden og den gode stemning 😃

26. juni 2022

Bestemt ikke værd og anbefale

Bestemt ikke værd og anbefale. Menukortet fremstiller et maleri som køkkenet ikke kan leve op til. At der så også er snavset, at man placeres i en pavillon etc. gør ikke vores oplevelse bedre. Hvorfor 1 stjerne? Jo desserten levede som den eneste ret op til teksten på menukortet.

15. juni 2022

Kan ikke anbefales

Havde bord til en frokost deal. Maden er dårlig og smager ikke godt. Bestik er beskidt. Akustikken i lokalerne er dårlig. Alt for travlt til kun 3 tjenere, som også skal vaske op. Masser af plastikblomster overalt. Ingen garderobe. Kan IKKE anbefales.

28. maj 2022

Total dårlig oplevelse

Total dårlig oplevelse. For at komme på husbåden skal man tage et stort skridt fra kajen til husbåden, den interimistiske gangbro var brædder der var noget vakkelvorne og ikke særlig sikker. Vi ventede 45 min på maden som var meget ringe, til tartarer ville jeg købe rå æggeblomme og rå løg, dette var ikke muligt, ej heller at få den uden pynt, fiskefile var sprøjtede til med chili mayonnaise så den var uspiselig, roastbeefen var grå og viste ingen tegn på noget rødt. Bliver desværre nød til at give dem en stjerne da systemet kræver dette, så hvis ikke havde de ikke fået nogle

7. maj 2022

Dårlig oplevelse

Jeg kan ikke anbefale denne restaurant til nogen, maden var meget elendig og alt for dyr i forhold til kvaliteten.
Der var beskidt og støvet og hvis det ikke var fordi, at det var en deal vi havde købt på forhånd, var vi gået igen.

En meget dårlig oplevelse.

26. april 2022

Dejlig mad og god

Dejlig mad og god, sjov betjening!

Vi havde fået et gavebevis i julegave som blev indfriet i påsken i hyggelige omgivelser med super dejlig oplevelse på husbåden!

19. april 2022

Vi spiste en brunch deal tre personer

Vi spiste en brunch deal tre personer. rørægget var brændt på og gjorde opmærksom på det og vi måtte rykke for ny røræg. Da den kom, var der kun en skål og det smagte også brændt. Vi endte med at droppe det og vi i baren for at betale og fortalte om manglerne.
En sur kok kom fra køkkenet i ført sin jakke, som han var på vej ud og holde pause.
Da der var mest travlt, gik den ene tjener ud for at ryge foran restauranten, dårlig signal at sende.
Vi kommer ikke igen

15. april 2022

Top service og en fantastisk oplevelse.

Top service og en fantastisk oplevelse.
Vi har lige været ude og spise Lunch by the water.
Det er helt sikkert værd at anbefale, det er en helt anderledes lunch, men til gengæld fyldt med skønne overraskelser.
Servicen var helt perfekt, selvom der var travlt.
Man kan sagtens blive afhænglig af at komme her.
Tak for en skøn oplevelse.

14. april 2022

Det går lidt langsomt

Frokost “brættet” var nu udemærket, smagte godt, men til kr 249,- var der for lidt mad. Brød fik vi ikke før vi spurgte efter det, og der gik lang tid. Vi var 5 pers. og fik nøjagtig 5 skiver brød. Der bør automatisk følge brød med til denne anretning. Lidt sløv betjening, vi måtte selv kalde på tjeneren for at bestille, og andre borde der kom efter os, blev betjent først. Dette kan I gøre bedre.

5. februar 2022

Ekstrem dårlig service.

Vi havde torsdag d. 27/1 bestilt bord til syv kl. 17:00 og ved bestillingen udtrykkeligt gjort opmærksom på vi skulle være i Operaen inden kl. 18:45. Alt starter godt, vi bliver bænket og en sød tjener tager imod vores bestilling. Her går der omkring 30 min inden vi får vores første ret. Vi får vores forretter, der alle smager godt, men de retter der skulle være varme, er lunkne. Derudover går der 10 min. fra første til sidste mand har fået deres forret. Der bliver sat en kurv med 5 skiver brød, vi er syv. Da vi beder om mere brød, kommer der 4 tørre skiver. I mellemtiden har vi fået en mail med at Operaen er aflyst pga. corona, så selv om bordet ikke bliver ryddet, da vi er færdige med forretten, tager vi det afslappet. Dog, da det er gået 1 time siden forretten, tager vi fat i tjeneren, der fortæller vi er blevet glemt. Vi beder om mere brød, da vi efterhånden er godt sultne, først da vi rykker 2. gang, kommer der en kurv, der demonstrativt bliver sat hårdt på bordet. Efter 1 1/2 time lander der endelig en hovedret. Igen er flere af retterne lunkne. Det skal siges desserten kom som den skulle. Kl. 20:00 var vi færdige med at spise, kun 1 time efter vi skulle sidde i Operaen. På intet tidspunkt er der et forsøg på beklage vores oplevelse (man kunne f.eks. tilbudt en kop kaffe som plaster på såret) derimod virkede tjenerne ligegyldige og havde mere tid til at fyre dårlige vittigheder af end at betjene deres kunder, derudover blev vi fakturet for en dessert vi ikke havde fået. Hvis ikke Operaen var blevet aflyst, var vi gået efter forretten, uden at betale. Det er synd at de ikke har mere styr på betjeningen, da maden faktisk smagte rigtig godt. Så venner, hvis I skal på Grosen & Falkenbergs, skal i sætte en hel aften af til det. Og husk at checke regningen.

29. januar 2022

Vi besøgte Grosen og Falkenberg d

Vi besøgte Grosen og Falkenberg d. 6 november. Vi fik derefter en mail hvor de beder os om at give dem feedback på vores besøg. Vi har endnu ikke hørt fra dem, så jeg syntes at andre skal se hvad vores udfordring har været.
Vi har kun forholdt os til den behandling vi fik på dagen og ikke hvor dårlig maden var.

Vores første svar som Grosen og Falkenberg selv bad om i en evalueringsmail, var følgende:

Vi havde købt 5 deals til 3 retters menu og havde derefter booket bord via jeres hjemmeside. på hjemmesiden og af værdibeviset fremgår det ikke at man ikke kan booke bord til 3 retters menu før kl. 17 så i den tro mødte vi op i lørdags kl. 13.30
hvorefter at tjeneren oplyser os om at vi ikke kan få en 3 retters menu men kun kan vælge fra frokostkortet. vi informere tjeneren om at det ikke fremgår af bookingsiden i hvilket tidsrum man kun kan få en 3 retters menu. tjeneren gør derefter et ihærdigt forsøg på selv at undersøge om vi har ret og kommer efterfølgende ned til vores bord og må give os ret i at han heller ikke kunne se at det fremgik af jeres bookingside.
Vi beslutter os for at bestille en frokost tallerken og da jeres tjener siger at det ikke kan betale sig at indløse vores værdibeviser vælger vi at betale for dem kontant. Efter vi har spist og jeg gerne vil betale, spørger jeg om det ikke er muligt om vi kan nøjes med at betale hvad der svarer til den deal som i har frokostdeals til, i øvrigt den omsætning som i, i forvejen kun havde forventet til en frokost bookning med deal.
Tjeneren siger at han bliver nød til at ringe til ejeren, men i det samme kommer hvad jeg formoder er en kok ud fra køkkenet og blander sig, tjeneren fortæller hvad det er jeg spørger om og fortæller ikke hvad forhistorien til forspørgslen kommer af. derefter bliver kokken hvad jeg opfatter sur og siger at det er for dårligt at jeg tillader mig at spørge om dette efter at v har spist maden. Jeg forsøger at fortælle ham hvad årsagen er til at jeg spørger, men jeg kan ikke trænge igennem til ham da han gentager sig selv hele tiden, på dette tidspunkt har tjeneren også hidset sig op og jeg siger at det skal vi ikke diskutere længere da det er uden mening og ikke særlig konstruktivt.
Vi er hyppige restaurantgængere og jeg må sige at jeg er aldrig blevet overfuset på denne måde, af personale der i den grad virker underkvalificeret og inkompetente.
Hvad jeg har kunne læse mig frem til så er i en forholdsvis ny restaurant, så jeg tænker at tilfredse gæster må være måden at få succes på.
Jeg mener ikke at jeg har været urimelig i min forspørgsel, når man tænker på at det ikke fremgår af jeres bookingsystem at det først er efter kl. 17 at man kan få serveret en 3 retters menu. at jeg tillader mig at spørge om vi kan få frokosten til dealpris, må være forventelig da i ikke har formået at henvise mig til det rigtige tidspunkt på dagen for en 3 retters menu.

Jeg forventer at få en tilbagemelding fra jer, med en undskyldning for den opførelse som jeg og mine gæster som jeg havde inviteret , er blevet udsat for inden for kort tid.

Til info kan jeg sige, at hvis jeg ikke høre fra jer, så ligger jeg denne tilfredshedsundersøgelse op på div. sider for restaurantanmeldelser.

Birger

22. december 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto