GrootPlezier.nl Anmeldelser 57

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij kregen in dit bedrijf vakkundig advies over wat wij zochten. Groot assortiment aan artikelen. We werden heel vriendelijk ontvangen door een medewerker die ons heel nuttige tips en uitleg verschaft... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel bezorgd. Degelijk huisje, formaat klopt. Dat het ‘alleen’ gebeitst moet worden is wel een understatement voor een nachthok buiten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoals gewoonlijk top service en zeer klant vriendelijk. We hebben al een kattenren uit flex panelen, en we hebben nu flex panelen gekocht om tussen de schutting en overkapping te zetten. Met een net e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn dat erop werd gewezen dat er ook showmodellen te koop waren en daar 2 van gekocht. Prima geholpen door de eigenaar en zijn zoon met uit elkaar halen en in mijn auto leggen.

Virksomhedsoplysninger

1. Dyrehandel
  2. Dyrefoderbutik
  3. Butik med kæledyrsudstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

GrootPlezier.nl is de nummer 1 online dierenwinkel en levert konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken, volieres.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Goede site,ruime keuze!

Goede site,ruime keuze.
Netjes afgeleverd, van tevoren gebeld waar het neer gezet mag worden.
Het zal nog beter zijn als de afbeeldingen van de fietsenstalling echte foto's worden.
Dan verkopen jullie er nog meer!
Ik ben dik tevreden met het product.

9. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gaaspanelen voor afrastering en een…

Gaaspanelen voor afrastering en een kippenhok gekocht bij dit bedrijf. Degelijk materiaal voor een eerlijke prijs. Klantenservice kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen zowel met reageren op email alsook telefonisch contact is subliem. Meerdere bestellingen geplaatst en steeds naar uiterste tevredenheid bediend. Ook een gemaakte fout en probleem met onderdeel werden adequaat zonder enige complicatie snel opgelost. Ga zo door Grootplezier.nl !!

26. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ontzettend veel geld betaald voor een…

Ontzettend veel geld betaald voor een houten knaagdierenkooi. Die helaas echt ontzettend ongeschikt is voor knaagdieren, er zitten grote randen tussen, het hout is absoluut niet goed schoon te krijgen en ze knagen de kooi kapot.

1. januar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duidelijke website, goede afwikkeling bestelling

Duidelijke website. De verschillende konijnenhokken kan je goed bekijken. De bestelling werd meteen de volgende werkdag verzonden en voldeed aan de verwachting. In de gebruikshandleiding werden ook tips gegeven voor onderhoud en aangeraden een extra beits behandeling te geven. Het hok is scherp geprijsd dus dat vond ik geen probleem. Enige minpuntje was het trappetje, die was te glad waardoor mn konijn naar beneden gleed. Dit heb ik opgelost en mijn konijn is heel tevreden.

17. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen verantwoordelijkheid, geen service, slecht product

Ik ben zeer ontevreden over het konijnenhok Holiday Small met ren Space, aangeschaft op 1 januari 2025 via Grootplezier.nl. . Binnen een jaar moest ik het hok al vervangen vanwege ernstige gebreken. Toen ik dit meldde bij het bedrijf, werd er geen verantwoordelijkheid genomen en kreeg ik geen passende oplossing aangeboden. Dit heeft mij zwaar teleurgesteld in zowel het product als de service.

Problemen met het hok:
- Wateroverlast: bij regen loopt er water het hok binnen, waardoor mijn konijnen niet droog kunnen verblijven.
- Slechte duurzaamheid: het touwtje van het nachthok was al na vijf maanden kapot en moest ik zelf vervangen.
- Onveilig ontwerp: de vlonder veroorzaakt irritatie aan de voetzolen van mijn konijnen. Ik heb zelf een rubber mat moeten aanschaffen om verdere klachten te voorkomen.
- Lastig schoon te maken: de vlonder is zeer moeilijk te drogen; doekjes schuren direct kapot bij het schoonmaken.

Problemen met de service:
- Geen verantwoordelijkheid: Grootplezier.nl schuift de gebreken volledig af en erkent de slechte kwaliteit niet.
- Geen oplossing: er wordt geen vervanging of tegemoetkoming aangeboden, terwijl de problemen duidelijk voortkomen uit het ontwerp en de gebruikte materialen.
- Teleurstellende communicatie: de klant blijft met het probleem zitten en wordt niet serieus genomen.

Conclusie:
Het Holiday Small hok met ren Space is geen duurzame of veilige keuze voor konijnen. Ik raad dit product absoluut niet aan. Daarnaast is de service van Grootplezier.nl teleurstellend: er wordt geen enkele moeite gedaan om de klant te helpen bij een duidelijk kwaliteitsprobleem.

23. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Goede service, goede kwaliteit spullen. Alleen een groot minpunt is dat de webshop wegens godsdienstige redenen op zondag is gesloten. De website kan dus ook niet geraadpleegt worden. Een beetje raar en zeker niet sociaal om je geloofsovertuiging zo aan anderen op te leggen.

9. november 2025

Zeer slecht kippenhok

Een tijdje geleden een kippenhok besteld via de site. Veel delen waren al beschadigd bij levering. Nu een aantal maanden verder gaan de deurtjes al niet meer goed open en dicht, het dak kan ook niet meer open en de la gaat er zonder hamer niet meer in of uit. Voor dit geld hadden we toch wel wat meer kwaliteit verwacht.

26. oktober 2025

Zeer goed

We hadden met spoed een hondenhok nodig, hebben gebeld en ze garandeerden zelfde dag verzending, en de volgende dag was het hok binnen. gekozen voor Isabelle 1, prachtig hok! Heel stevig en prachtig verblijf voor buiten. Gemakkelijk om in elkaar te zetten, eigenlijk geen handleiding nodig. Al met al een dikke tien en een absolute aanrader!!

5. juli 2025

Onlangs een konijnenhok besteld

Onlangs een konijnenhok besteld. Bij aankomst waren er 2 onderdelen kapot. Na fijne communicatie werden de volgende dag al 2 nieuwe onderdelen geleverd. Top service 🤗

15. maj 2025

Voliere…

Grote voliere besteld en netjes geleverd , alles tip.top.in orde, degelijk materiaal , goed plan erbij.volgend jaar nog een dierenhok nodig , gaan zeker terug.

13. maj 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Speelhuisje na 3 jaar afgeschreven.

Wij hebben in 2022 een speelhuisje met glijbaan en schommel gekocht voor €714. Na een jaar moesten we al diverse dingen opnieuw vastschroeven. Kregen een doosje schroeven en €50 terug als compensatie.
In 2024 nogmaals een opknapbeurt gegeven. Diverse planken waren los, glijbaan raakte los, schommel kraakte aan alle kanten.
Nu in 2025 wordt het alleen maar slechter, planken trekken krom, nietjes komen eruit, alles moest weer opnieuw vast geschroefd worden, diverse delen van het huisje is zo slecht dat het uit elkaar valt, begint te rotten. Zoals het raampje en op het dak.
Het onderstel is prima en mankeerd niks, maar het huisje is bar en bar slecht van kwaliteit. Voor de kinderen nu eigenlijk wel
te gevaarlijk om mee te spelen.

22. marts 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.