Bestelling Vulzand op afgesproken tijd bezorgt, een misverstand zorgde voor minder zand dan ik had besteld, binnen 1,5 uur heb ik het resterende zand ook geleverd gekregen. Ik vind deze snelle servi... Se mere

Al eerder is bij mij menggranulaat op een prettige manier geleverd. Nu moest er met een grijper tussen mijn muur en coniferen gelost worden. Een ruimte van nauwelijks een meter bleek geen probleem... Se mere

1. Jordarbejde

Grondverzet.nu faciliteert grondverzet in een brede vorm. Meesters in grondverzet.nu

4,5

Svarer typisk inden for 1 uge

Mooi schoon zand

Mooi schoon zand, netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur. . Prima tevreden. Jammer dat een losse kuub bestellen erg duur is ivm transport, anders zou ik waarschijnlijk vaker en makkelijker bestellen. Nu los gestort, volgende keer bestel ik wel een losse zak mee, zodat ik een kuub apart kan bewaren en opslaan. Ik ben zeer tevreden over het straatzand, het is mooi schoon en goed verwerkbaar.

15. april 2026

Ik heb echt nog nooit zo’n rampzalig…

Ik heb echt nog nooit zo’n rampzalig bedrijf gezien. Ik heb 7 à 8 dagen van tevoren kubiek zand besteld, maar de bestelling die op vrijdag geleverd had moeten worden, is niet aangekomen en niemand heeft iets laten weten. Ze nemen ook de telefoon niet op. Echt schandalig, ik raad het absoluut niet aan. Het heeft me zowel tijd als geld gekost.

10. april 2026
Grondverzet-logo

Besvarelse fra Grondverzet

Dank voor uw bericht en vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij verzorgen wekelijks circa 100 tot 150 leveringen. Ondanks dat wij dit proces zo strak mogelijk organiseren, gaat er helaas incidenteel iets mis. Onze oprechte excuses hiervoor.

Wij begrijpen dat het extra frustrerend is dat u ons niet tijdig heeft kunnen bereiken. Het gekozen levermoment was inmiddels ruimschoots verstreken en u heeft buiten onze kantoortijden (ma-do 08:00–18:00 uur en vrijdag 08:00–16:00 uur) contact gezocht. Als u ons binnen deze tijden had kunnen bereiken, hadden wij de levering nog dezelfde dag kunnen herstellen.

Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern evalueren om herhaling te voorkomen. Ons doel blijft om onze leveringen zo betrouwbaar en volgens planning mogelijk uit te voeren.

Nogmaals excuses voor het ontstane ongemak.

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak. En in samenspraak met de chauffeur zijn de big bags op een goede plek geplaatst.

Tweede keer dat ik hier grond heb besteld, prima service 👌

25. marts 2026

Vulzand geleverd in plaats van…straatzand met leem en blad

Vulzand geleverd in plaats van straatzand. Straatzand word gezeefd zeggen ze maar het zat vol met leem klonten van een vuist grote tot kleinere. Het zand is gebracht 7 kubieke meter met een 36 tonner container vrachtwagen waar daarvoor bladeren mee zijn vervoerd en niet goed geleegd is met het gevolg dat het zand vol met plakkaten blad. Gevolg zand met blad en leem dus afreien gaat niet of met veel meerwerk. vracht wagen niet recht maar met een bocht met 3 assen schade gereden straat werk gemeente. Antwoord daarop sorry bij volgende levering korting. dit is 1 keer dus alleen voor mijn eigen dus niet bedrijfsmatig dus geen volgende keer lekker makkelijk ik adviseer ga ergens anders bestellen, ga niet op reviews uit alleen 5 sterren ja ja.

9. december 2025

Bezorging vulzand

Ik vind deze snelle service echt TOP, en kan dit bedrijf dan ook aan iedereen aanraden.
Kwaliteit, prijs en service kunnen wat mij betreft niet beter.

2. oktober 2025

Leveeing straatzan website

Duidelijke informatie op de website en bij het bestellen, kan je goed zien/aangeven wanneer je jouw bestelling geleverd kan worden en welk dagdeel. Je wordt vantevoren gebeld wanneer het eraan komt. Vriendelijke chauffeur met humor en niet te beroerd om de lading op de gewenste plek af te leveren. Kortom uitstekende service!

11. september 2025

2m3 zand besteld via Grondverzet.nu

2m3 zand besteld via Grondverzet.nu. De communicatie is via de mail uitstekend verlopen. Zag dat het zand via een plaatselijk grondbedrijf is geleverd en ook binnen het tijdvak dat gekozen was. Goede ervaring overall. Zeker een aanrader voor het bestellen van grond.

10. juli 2025

Netjes geleverd

Het zand werd netjes op de afgesproken plek geleverd met in acht neming van de omgeving, fijn! Uurtje later dan het tijdsvak, maar dat werd helemaal goed gemaakt door de zorgvuldigheid van de levering.

7. juli 2025

Top bedrijf !!

Top bedrijf !!! Netjes volgens afspraak 10m3 zand afgeleverd.
Chauffeur ook super aardig en meedenkend .

19. juni 2025