Ole Vestergaard grøn service aps Anmeldelser 4

3,0

1. Have
  2. Plæneklipperbutik

Salg installation og service af plænerobotter

3,0

Middel

Hvis man kunne give 0 stjerner for den…

Hvis man kunne give 0 stjerner for den dårlige service fik de det.

Betalt over 3000kr for service af vores robomow som ikke vil høre efter. Hvorfor man selvfølgelig Beder om professionel hjælp. Da jeg henter den skulle den virke perfekt. Vel og mærke efter at have betalt fakturaen da jeg ellers overhovedet ikke måtte hente den.

Kommer hjem og sætter den til og den køre ud på græsset, slår en omgang og er allerede tør for strøm.
Den kan ikke finde hjem efter der er kommet nyt Ladehoved på. Og den går derfor konstant i stå ude på græsset og vi må løfte den hjem i garage.

Ringer til grøn service - og får som altid fat i Tina- som ikke vil hjælpe en videre til at tale med en tekniker. Man bliver hurtigt fejet af med “prøv dit og prøv dat” …
Og bliver “truet” med at de da sagtens kan se på den igen, men det koster 1700kr i startgebyr ! Udover de i forvejen over 3000,-.

Ringer herefter til robomow direkte og får hjælp, fortæller ligeledes om den elendige og ugidelige service ved grøn service.

LIG IKKE JERES PENGE VED GRØN SERVICE - der er nemlig INGEN service - kun dyre regninger.

15. juni 2024
Ole Vestergaard grøn service aps-logo

Besvarelse fra Ole Vestergaard grøn service aps

Hej Julie
Jeg er da rigtig ked af din anmeldelse, men jeg har også et behov for at forsvare mig overfor den.

Du kom ind med robotten, fordi den ikke kunne lade, og den havde stået stille i ca. 1 år uden at være ladet op. Jeg får boostet dit batteri, hvor jeg var heldig at få liv i det, dette er bestemt ikke altid det kan lade sig gøre, da et li- thion batteri ikke tåler at stå afladet. Du køber desuden et nyt ladehoved, da det gamle ladehoved var defekt, så robotten igen kan lade batteriet op, der blev også monteret et brugt display, da det gamle display ikke virkede. Efterfølgende ringede du for at få hjælp til at få robotten til at køre på en tråd, du har fået lagt af et andet firma, og du bliver gjort opmærksom på, at vi gerne kommer ud på et teknikkerbesøg, for at hjælpe med at løse de problemer, du har med at få robotten igang, da vi jo ikke kender installationen, og derved ikke ved hvordan tråden er lagt, dette koster ganske rigtigt 1750,00 for et teknikkerbesøg.
Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder, med gode råd, men der er desværre ikke altid adgang til en tekniker, da de kan være optaget af andre opgaver.
Ole Vestergaard

Klar kommunikation og god service

Service på RS 615 Pro. Vi kunne aflevere en lørdag eftermiddag i overvåget container, de læste min besked om hvad jeg selv havde udført, udførte det aftalte, ringede for at tjekke op med mig og returnerede den hurtigt. En del penge ja, men ikke dyrt ift. maskinens oprindelig pris. Fra starten af var der klar kommunikation så jeg kendte forventet tid for service.

16. maj 2024