Grocott Fysioterapi Anmeldelser 28

4,6

God forklaring før behandling og under behandling god massage på de ramte områder på kroppen har fået 2 behandliger og bestilt en 3 føler det hjælper mig VH. Børge

Rigtig god oplevelse ved Nicolai. Behagelig og kompetent fysioterapeut, som tager sig den tid der er brug for og som er grundig, uden at prakke én en masse ekstra konsultationer på. Vil helt klart... Se mere

1. Fysioterapeut

Grocott Fysioterapi ejes og drives af Nicolai Engstrøm Grocott. Klinikken er udenfor ydernummer og ligger placeret i Langeskov på Fyn. Mit formål med Grocott Fysioterapi er, at kunne tilbyde fysioterapeutisk behandling, holdtræning og vejledning på et højt fagligt niveau. Jeg bygger mine konsultationer op på min erfaring, uddannelse og videreuddannelse, hvor Jeg er uddannet fra top til tå. Jeg vil gerne levere et stykke arbejde som jeg selv er fagligt og personligt stolt af. Hos mig er klienten altid i Centrum. Så hvis du skal prøve en behandler, som gør tingene på en lidt anden måde, så er Jeg måske den rette behandler for Dig.

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Klart en anbefaling herfra

Varmeste anbefaling herfra. Nicolai er meget professionel og viser høj faglighed. Nicolai hjalp mig med at lindre nogle nakkespændinger som jeg havde i forbindelse med senfølger af en hjernerystelse. Både før, under og efter behandlingerne havde han været meget god til at forklare og vejlede, hvad der skulle sættes fokus på.

23. oktober 2025

Varmeste anbefaling herfra

Mine bedste anbefalinger til Nicolai der med stor professionalisme og høj faglighed har hjulpet min søn på 9 år med svære hælesmerter efter fodboldtræninger (Severs syndrom). Inden første konsultation fik jeg lang snak over telefonen og kyndig vejledning.
Vi blev mødt med stor faglighed og en rigtig god tilgang til at arbejde med et barn. Han har mine bedste anbefalinger!

4. september 2025

Anbefalet af venner

God forklaring før behandling og under behandling
god massage på de ramte områder på kroppen
har fået 2 behandliger og bestilt en 3 føler det hjælper
mig
VH. Børge

20. august 2025

Nicolaj

Nicolaj
han har gjordt hvad andre ikke har formået min iskas plus min ryg har været et problem i mange år men efter to behandlinger har jeg mærket en forandring min dre smeter en før så hvis du/i vil opleve en som har styr på det , så kan han anbefales
hilsen Paw bjerremann

13. august 2025

Nicolai er fantastisk

Nicolai er fantastisk, rar, humoristisk og professionel. Han har vist stor ekspertise i behandling af min hovedpine, forårsaget af kæbe- og nakkespændinger.
Giver mine varmeste anbefalinger

12. maj 2025

Super god oplevelse ved Nicolai

Super god oplevelse ved Nicolai. Han er en meget behagelig og omhyggelig fysioterapeut. Han er god til undervejs at forklare hvad han gør. Han giver gode og effektive øvelser med hjem, hvilket har været en stor hjælp.
Vil helt klart anbefale ham, og henvende mig der igen.

9. marts 2025

Tryg og effektiv behandling

Nicolai gav mig en super kompetent, effektiv og hjælpsom behandling, der hurtigt løste mine smerter, og han er god til at formidle sin viden detaljeret. Han får min varmeste anbefaling!

4. marts 2025