Virkelig hyggeligt sted
Jeg havde holdt min konfirmation der og det var en af de hyggeligste oplevelser af mit liv.
Der var også godt og sødt personale der og virkelig lækker mad.
Der var også godt og sødt personale der og virkelig lækker mad.
Fantastisk sted med god stemning og dejlig mad.
Vi har været til flere selskaber på Møllegaarden og altid oplevet maddening betjeningen helt op top.
Vi holdt konfirmation i weekenden, og alt spillede lige som det skulle.
Dejlig dag i fantastiske omgivelser på Alrø. Kan klart anbefales.
Jeg havde købt to deals til påskefrokost kl 14 påskedag. Det var ret tydeligt, at der havde været mange før os! Til tarteletterne var der næsten kun sauce tilbage, rødspættefileterne var ( selvføkgelig) ikke pandestegte, men hårdt stegte i friture. Den varme ret var mere end trist. Desserten var rabarber med råcreme. Når jeg laver råcreme er der æg i flødeskummet.....det havde man " glemt". En sød ung pige kom uden opfordring med to kopper kaffe til
desserten. Jeg synes det var dejligt,men da jeg fik en t
regning på 70 kroner for 2 meget små kopper kaffe,blev jeg lidt småsur, fik bare at vide, at normalprisen var 80 kroner!!
Jeg kommer aldrig mere på Møllegaarden. Dette var simpelthen for dårligt....hele vejen, og trods deal bestemt ikke billigt.
Et rigtig dejligt sted, med hygge og tid til en sludder.
Mader var rigtig dejlig og personalet søde og rare.
Desværre fortalte de st de lukker for uden dørs servering øv øv, kunne da godt ha lagt vejen forbi ugen.
Det er en skændsel at kalde dette cafeteria en restaurent. Vi valgte en tapastallerken. Jeg fik rejer overhældt med Thousand Island dressing, og en klat tun og laksesalat som helt tydeligt ikke var hjemmelavet. Der lå et par små salatblade, dild og 2 mandler. Højde punktet var to bittesmå stykker syltet rabarber. Vi ville herefter afbestilte hovedretten, hvilket vi ikke kunne få lov til. Vi havde, som der stod på hjemmesiden gjort opmærksom på, at jeg var vegetar, men kunne spise en smule fisk til forret, men der var ikke noget vegetarisk alternativ, som det herefter var forventet. Forretten alene kostede 200 kr.
Grisestalden ændrer på betingelser for anvendelse af købt mad på en Spotdeal ved uoplyste åbnings/lukketider, og med yders arrogant holdning, udelukker at vi kan få brugt vore værdibeviser.
Hvis man kunne give Grisestalden 10 stjerner, havde jeg gjort det. Vi holdt vores bryllup der d. 3.9.22. Og sikke en fest!
Mad:
Til festen blev alle retterne blev præsenteret af kokken. I Grisestalden er mad ikke bare mad. Det er et håndværk, og et meget imponerende eet af slagsen. Alt var simpelthen SÅ lækkert og gourmet. Alle vores gæster og vi var vildt imponerede.
Drikke:
God øl, vin, og ikke mindst en fuldstændig fungerende fri bar til festen. Ingen glas stod tomme.
Lokalet:
Det er simpelthen det hyggeligste sted. Jeg kan kun på det varmeste anbefale alle at holde fester der. Lokalet skaber en hyggelig og intim stemning, men samtidig med "højt til loftet"
Ingen Grisestald uden personalet.
Grisestalden ved hvordan man holder selskab. Og de ved hvordan gør det godt. Rigtig rigtig godt! Ingenting kunne være bedre og der var simpelthen styr på ALT. Vi har hele tiden haft en god og tæt kommunikation og oplevet en udsøgt kundeservice. Både kok, medejer og alt personale var i den grad i feststemning og utrolig søde.
Mine varmeste anbefalinger til stedet. I gør det vildt godt!
Trods mange ledige borde, meddelte betjeningen at der ikke kunne serveres.
Mange gæster havde venter og ventet.
Uhøflig betjening.
Præcis som gæsten den anden dag, fik vi Bøf bearnaise... Det var super godt, mørt og med flere små finesser.
Vi var overrasket over menuen til prisen - måske er det mest forholdet mellem pris og kvalitet der er gået skævt for den tidligere gæst..
Kan absolut anbefales - alternativt vælg en dyrere ret.
Bøf bearnaise "spot deal" var ikke lige, hvad jeg forventede, steaks skåret af inderlår burde overskriften havde været....serveret med 1, ja I læste rigtigt 1 lille røsti, og få, men lækre sprøde grønsager...
Så konklusionen må være at det var en skuffende omgang.... og jeg kommer ikke igen...
Som en del af en gruppe på 9 personer har jeg i dag spist frokost i Grisestalden/møllegården på Alrø. Forventningen var høj på forhånd og vi blev også ved første øjekast mødt af fredelig landlig idyl ligesom konceptet omkring restauranten også var en god ide. Vi sad ved et bord i møddingen, hvilket var et af de sjove indslag. Derfra faldt restaurant oplevelsen væsentlig i niveau. Det første der mødte os var en meget uengageret tjener som var af få ord. Vi fik det de kalder "4 små lækkerier", maden blev desværre ikke præsenteret for os, der blev serveret for lidt brød hvor noget af brødet end ikke var hjemmebagt, stor pil ned! Maden på tallerkenen var ej heller noget særligt og sammenlagt en del under middel.
Retten havde en pris af 150 kr. stk., hvilket normalvis er en helt fair pris hvis mænden og kvalitet er tilstrækkelig og det var den lagt fra i dette tilfælde! De 9 personer som spiste var en blanding af unge og gamle og ingen blev mætte end ikke min mormor på 92.
Restaurant oplevelsen var en stor skuffelse og jeg kan pt. ikke forstille mig at vende tilbage, det er der for mange gode restauranter til.
Oplevelsen er ikke 2 stjerner værdigt, dog er 1 for lidt.