Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij GripElite, waar innovatie en klanttevredenheid hand in hand gaan. Wij zijn trots op het ontwerpen van hoogwaardige gripsokken die u helpen om het beste uit uzelf te halen, ongeacht of u een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar extra comfort en stabiliteit in het dagelijks leven. Bij GripElite geloven we dat onze klanten het belangrijkste aspect van ons merk zijn, en daarom staat hun tevredenheid bij ons altijd op nummer één. Onze gripsokken onderscheiden zich door hun unieke ontwerp met grip aan zowel de binnen- als buitenkant, waardoor u altijd verzekerd bent van maximale controle, stabiliteit en comfort. Dit maakt onze sokken ideaal voor verschillende sporten, zoals voetbal, tennis, hardlopen en fitness. Of u nu op het veld staat of in de sportschool, met GripElite sokken staat u stevig in uw schoenen. Maar daar blijft het niet bij. Wij begrijpen dat comfort verder gaat dan alleen grip. Daarom bieden onze sokken extra bescherming op cruciale plekken, zoals de enkels, hielen, achillespezen en tenen, zodat u zonder zorgen kunt bewegen. Daarnaast hebben we compressiezones toegevoegd die de doorbloeding bevorderen en spiervermoeidheid verminderen, zodat u langer en efficiënter kunt presteren. Een ander belangrijk kenmerk van onze sokken is de toepassing van Coolmax-stof. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat zweet snel wordt afgevoerd en uw voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over natte, ongemakkelijke sokken – GripElite zorgt ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw prestaties. Bij GripElite streven we ernaar om onze klanten niet alleen het beste product te bieden, maar ook de beste service. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte sokken te vinden die aan uw behoeften voldoen. Klanttevredenheid is onze topprioriteit en we horen graag van onze klanten hoe we ons nog verder kunnen verbeteren. Heeft u al ervaring met onze sokken? Laat dan een beoordeling achter en help anderen de kwaliteit van GripElite te ontdekken. Uw feedback is van onbetaalbare waarde voor ons en helpt ons om te blijven groeien en innoveren.
Kontaktoplysninger
Top sokken
Zelfde prijs als Robey of Stanno maar de kwaliteit is 10x beter! Normaal kreeg ik altijd snel gaten in me sok maar dat is nu niet meer het geval, daarnaast zit in deze sok ook grip aan de binnenkant van je sok en dat merk je gelijk aan je stabiliteit.
Heel erg tevreden!
Voor de 2e keer gekocht en heel erg tevreden! In de was blijven ze ook goed en door het iets dikkere stof is het ook nog is ideaal voor in de winter tijdens het voetballen!
Kwalitatief hoge sokken en top service
Gripsokken van een goede kwaliteit en top service bij de afhandeling van een verkeerde levering door een fout bij PostNL. Zeker een aanrader!
Mijn oude gripsokken gingen heel snel…
Mijn oude gripsokken gingen heel snel kapot en werkte niet goed sinds ik de gripelite heb merk ik dat ik niet meer in mn schoenen schuif helemaal top dus
Top gripsokken!
Na een paar teamgenoten het zagen dragen, heb ik ze ook gekocht. De grip is echt top en je merkt meteen het verschil tijdens het spel.
Hele fijne gripsokken
Hele fijne gripsokken. Veel gripsokken geprobeerd tijdens training/wedstrijd, maar deze blijven goed op de plek zitten en hebben een hele goede grip.
Zeker aan te raden!
Top gripsokken
Ik heb al van verschillende merken gripsokken gedragen, maar deze zijn toch wel de beste. De grip die ze aan de binnenkant geven zorgt ervoor dat je helemaal niet meer in je schoen schuift. Zeker een aanrader dus!
Goede kwaliteit sokken met een goede…
Goede kwaliteit sokken met een goede grip. Scheuren niet bij de tenen in tegenstelling tot veel andere gripsokken.
Aangeschaft en meteen een top ervaring
Aangeschaft en meteen een top ervaring mede doordat je grip van binnen en van buiten mee maakt! Daarnaast is het aan trekken van de sok een plezier vergeleken met anders. Ik raad de sokken zeker aan!
Uitzonderlijk
Uitzonderlijke sokken. Ik train er nu 2 weken mee en merk echt een verschil. Alles gaat voor m’n gevoel veel soepeler en ik denk minder na tijdens het spelen. Echt een zelfvertrouwen boost!
Goede gripsok
Goede gripsok! Voor het eerst een sok waarbij grip aan de binnenkant zit, heb hierdoor het gevoel dat ik minder zit te schuiven in mijn voetbalschoen! Fijne kwaliteit en zit comfortabel oftewel top sok!
Top gripsok
Top gripsok. Je voelt meteen dat dit echt een premium sok is: goeie grip, slijt nauwelijks, en fantastische pasvorm. Met afstand de beste gripsok die ik heb gehad.
Ik heb nu een aantal gripsokken…
Ik heb nu een aantal gripsokken geprobeerd. Maar deze is tot nu toe mijn favoriet. Het verschil tussen deze sok en een goedkope sok is erg groot! Je betaalt iets meer, maar krijgt er dan ook de juiste kwaliteit voor terug. Top! Bestel ze snel nog een keer.
Hele goede grip sokken
Hele goede grip sokken. Lekker comfortabel en vormt goed om de voet. De grip van de sokken is geweldig!
Goede kwaliteit sokken
Goede kwaliteit sokken. Vooral de grip aan de binnenkant van de sok maakt echt een verschil vergeleken met andere gripsokken die ik heb gehad.
Læs mere om andre typer anmeldelser.