Grip500banden.be Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De reden van mijn zeer goede feedback is tweeerlei. Ten eerste had ik een verkeerde maat overgegeven en GRIP500BANDEN heeft de verkeerde banden onmiddellijk teruggenomen. Ten tweede de juiste banden... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

20 liter Mannol PD 5W40 heel competitieve prijs en binnen enkele dagen geleverd - op zaterdag! - Verpakking was keurig en (vrij) lekproof. Ik haalde vroeger mijn olie uit Duitsland, of bestelde ze daa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de uitstekende service en kwaliteit. Snelle levering. Zeer goede prijzen. Top. Toekomst gericht zal Ik opnieuw gebruik maken van jullie diensten. Ook de service om de banden te mont... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is goed verlopen, volgende aankoop zal ik gerust terug hier doen. Petlas runflat goede kwaliteit voor een mooie prijs. Op andere site waren ze niet te krijgen of uitverkocht, hier vindt je gewoo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dækbutik

Skrevet af virksomheden

De teams van GRIP500 zetten zich volledig in voor uw tevredenheid. Achter onze website werken toegewijde professionals met nauwkeurigheid en energie om u een optimale service te bieden. Of het nu gaat om commerciële ondersteuning, klantenservice na verkoop, boekhouding, betalingsverwerking, logistiek, IT-service, marketing of management, elke medewerker streeft naar één doel: UW TEVREDENHEID. We zijn verheugd te zien dat onze site aanbevelingen van onze klanten ontvangt en dat hun loyaliteit ons succes bewijst.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

135 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sneeuwsokken erg moeilijk terug te brengen

Ik had sneeuwkettingen nodig, maar heb per ongeluk sneeuwsokken besteld. Het was niet duidelijk op de afbeelding dat het om sneeuwsokken ging ipv sneeuwkettingen Ik zou graag willen ruilen en heb ook al opnieuw echte sneeuwkettingen besteld bij Grip500banden. sneeuwkettingen zijn inmiddels aangekomen, maar ik krijg maar geen bevestiging dat ik de sneeuwsokken mag terugbrengen. Daarnaast worden er ook meteen kosten aangerekend. Dit klopt niet.
15/03/2026:
Ik kan niet antwoorden via TrustPilot, dus hierbij het gevraagde: ticket/37266897. Ik heb opnieuw een ticket aangemaakt (dit was reeds gebeurd). Hopelijk kunnen jullie me nu wel helpen. Bedankt. Rick
18/03/2026:
Gehoord gekregen dat 14 dagen verstreken zijn en dus de sneeuwsokken niet kan terugsturen. Schandalig. Koop hier niet. Ze behandelen hun klanten als vuil!

4. marts 2026

Besvarelse fra Grip500banden.be

Het spijt ons te lezen dat dit zo moeizaam loopt.

Als u nog geen ticket bij onze service na verkoop hebt geopend, wilt u dat dan even doen via uw beveiligde klantenaccount (of via het contactformulier)? Vermeld daarbij uw bestelnummer(s) en dat u per vergissing sneeuwsokken bestelde en inmiddels sneeuwkettingen opnieuw hebt besteld. Dan kan een agent uw dossier nakijken en u zo snel mogelijk de correcte retourinstructies bezorgen.

Wat de aangerekende kosten betreft: retourkosten kunnen (afhankelijk van het dossier) o.a. het oorspronkelijke transport, de retourzending en verwerking/stockage omvatten. Dat gezegd zijnde, we begrijpen dat dit voor u waarschijnlijk niet klopt in deze situatie; onze dienst zal dit graag verifiëren op basis van uw bestelling en de productpagina.

Zodra u ons het ticketnummer doorgeeft (hier in antwoord), zullen we de behandeling intern prioriteren.

Probleem met de levering

Probleem met de levering. Ongevraagd gaat mijn pakje naar een Bpost locker in plaats van mijn adres. Ik kreeg hier geen melding van, "je moet maar vaker naar je tracking kijken". Product koste €30 en levering €10. Ik kreeg maar €10 terug voor de retour. Ik had aangeboden om €10 te betalen zodat ze nog eens konden leveren, maar vriendelijkheid en redelijkheid is bij hun blijkbaar niet van belang. Eerste en laatste keer dat ik iets koop bij hun.

Hieronder zie je hun reactie dat ik "opnieuw contact mocht opnemen". Hun antwoord op mijn mail is alsvolgt:

"Wij informeren u dat dit onze laatste reactie over dit onderwerp is.

De zaak is gesloten; het heeft geen zin om contact met ons op te nemen om een ander antwoord te krijgen."

13. februar 2026

Besvarelse fra Grip500banden.be

Beste klant, het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad met de levering. Wij begrijpen dat het erg frustrerend is als uw pakket zonder voorafgaande melding naar een Bpost locker wordt gestuurd en dat de afhandeling rondom de retourzending niet aan uw verwachtingen voldeed.

Gelieve een ticket aan te maken via uw klantaccount, zodat onze serviceafdeling uw melding kan onderzoeken en prioriteit kan geven aan een passende oplossing. Wij waarderen uw feedback en doen er alles aan om dit soort situaties te verbeteren.

Klantenservice

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Grip500.nl wijst garantieclaims af…

Grip500.nl wijst garantieclaims af zonder enige inhoudelijke motivering. Na het indienen van een garantieaanvraag ontvang je slechts een kale mededeling dat de aanvraag wordt geweigerd. Geen reden, geen verwijzing naar voorwaarden, geen feitelijke beoordeling, niets.

Dit is geen klantenservice en ook geen correcte afhandeling van een garantieclaim, maar het structureel afschuiven van verantwoordelijkheid. Een bedrijf dat garantie aanbiedt maar weigert deze inhoudelijk te beoordelen wanneer het erop aankomt, handelt in strijd met elementaire consumentenrechten en basisnormen van zorgvuldigheid en transparantie.

De werkwijze wekt sterk de indruk dat garantie hier uitsluitend als verkoopargument wordt gebruikt en niet als daadwerkelijke verplichting richting de klant. Voor consumenten is dit een ernstig waarschuwingssignaal.

Ik raad iedereen aan uiterst voorzichtig te zijn met dit bedrijf. Bij problemen sta je er alleen voor. Deze gang van zaken zal ik blijven vastleggen en waar nodig onder de aandacht brengen van toezichthoudende instanties en geschillenorganen.

Youssef

———-
🇬🇧 English

Grip500.nl rejects warranty claims without providing any reasoning or explanation. After submitting a warranty request, you receive nothing more than a one line message stating that the claim is refused. No justification, no reference to terms, no factual assessment whatsoever.

This is not customer service and it is certainly not a proper warranty process. It is a clear attempt to evade responsibility. A company that sells warranty but refuses to substantiate its rejection when a claim is made, acts contrary to basic consumer rights and standards of transparency and due care.

This behaviour strongly suggests that the warranty is merely used as a marketing tool rather than a genuine commitment to customers. For consumers, this is a serious red flag.

I strongly advise caution when dealing with this company. When issues arise, you will be left on your own. I will continue to document this conduct and escalate it to relevant supervisory and dispute resolution bodies where necessary.

Youssef

Antwoord op je reactie:
Allemaal gedaan, jullie zijn de grootste oplichters die ik ooit gezien heb. Jullie banden zijn van zeer lage kwaliteit en kunnen niet tegen de kou. Praten mooi weer in de reviews maar zijn 0% bereid om redelijk te zijn in een privegesprek. IK RAAD IEDEREEN AF HIER IETS TE KOPEN BIJ DEZE OPLICHTERS!

23. januar 2026

Beste Youssef,

Dank voor uw feedback. We vinden het jammer te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met de afhandeling van uw garantieclaim. Wij streven ernaar elke claim zorgvuldig en volgens de voorwaarden te beoordelen. Om uw situatie goed te kunnen onderzoeken en u de benodigde toelichting te geven, verzoeken wij u vriendelijk om een ticket te openen via ons servicekanaal. Zo kunnen onze specialisten uw dossier in detail bekijken en u gericht verder helpen.

Het team van Grip500.nl

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Over Grip 500 heb ik niks foutiefs te…

Over Grip 500 heb ik niks foutiefs te zeggen. Enkel degene die de levering deed voor hun, daar ben ik totaal niet over te spreken

20. januar 2026

Besvarelse fra Grip500banden.be

Bedankt voor uw feedback. Het is fijn te horen dat u tevreden bent over Grip 500 zelf, maar jammer dat de levering niet naar wens verliep. Heeft u al een ticket geopend bij ons service na verkoop? Zo niet, verzoeken wij u dit te doen zodat we het probleem direct kunnen onderzoeken en oplossen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Lange levertermijn

Lange levertermijn

19. januar 2026

Besvarelse fra Grip500banden.be

Beste klant, we begrijpen dat een langere levertijd frustrerend kan zijn. Onze bezorgtijden zijn doorgaans 1 tot 3 werkdagen, maar onvoorziene omstandigheden zoals weersomstandigheden of operationele vertragingen kunnen deze termijn verlengen. Heeft u al een ticket geopend bij onze service na verkoop? Zo niet, verzoeken wij u vriendelijk dit te doen, zodat onze collega's uw situatie snel en gericht kunnen onderzoeken. Dank u voor uw begrip en uw feedback helpt ons onze service te verbeteren.

prijs kwaliteit is prima

prijs kwaliteit is prima. Alleen had ik de indruk in een Belgische webshop te winkelen. De banden kwamen van Spanje ... wat een beetje ingaat tegen mijn principes.

18. januar 2026

Besvarelse fra Grip500banden.be

Bedankt voor je positieve feedback over de prijs en kwaliteit. We begrijpen dat je graag een Belgische webshop verwachtte en dat je verrast was dat de banden uit Spanje kwamen. We werken als internationale onderneming met leveranciers in verschillende landen, maar garanderen natuurlijk wel dat alle producten voldoen aan de geldende kwaliteitsnormen. Mocht je hierover nog vragen of twijfels hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.

Slechte levering

Slechte ervaring m.b.t. levering van bestelde goederen. Levering was incompleet. Het is nu wachten totdat mijn levering compleet is.

10. januar 2026

Besvarelse fra Grip500banden.be

Beste klant, het spijt ons te horen dat uw bestelling incompleet is geleverd en dat uw ervaring niet naar wens was. Heeft u al een ticket geopend via onze klantenservice? Zo niet, verzoeken wij u vriendelijk dit te doen via uw persoonlijke account, zodat wij uw melding snel kunnen prioriteren en oplossen. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.