De reden van mijn zeer goede feedback is tweeerlei. Ten eerste had ik een verkeerde maat overgegeven en GRIP500BANDEN heeft de verkeerde banden onmiddellijk teruggenomen. Ten tweede de juiste banden... Se mere
Se, hvad kunderne siger
20 liter Mannol PD 5W40 heel competitieve prijs en binnen enkele dagen geleverd - op zaterdag! - Verpakking was keurig en (vrij) lekproof. Ik haalde vroeger mijn olie uit Duitsland, of bestelde ze daa... Se mere
Zeer tevreden over de uitstekende service en kwaliteit. Snelle levering. Zeer goede prijzen. Top. Toekomst gericht zal Ik opnieuw gebruik maken van jullie diensten. Ook de service om de banden te mont... Se mere
Alles is goed verlopen, volgende aankoop zal ik gerust terug hier doen. Petlas runflat goede kwaliteit voor een mooie prijs. Op andere site waren ze niet te krijgen of uitverkocht, hier vindt je gewoo... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De teams van GRIP500 zetten zich volledig in voor uw tevredenheid. Achter onze website werken toegewijde professionals met nauwkeurigheid en energie om u een optimale service te bieden. Of het nu gaat om commerciële ondersteuning, klantenservice na verkoop, boekhouding, betalingsverwerking, logistiek, IT-service, marketing of management, elke medewerker streeft naar één doel: UW TEVREDENHEID. We zijn verheugd te zien dat onze site aanbevelingen van onze klanten ontvangt en dat hun loyaliteit ons succes bewijst.
Kontaktoplysninger
Belgien
- grip500banden.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sneeuwsokken erg moeilijk terug te brengen
Ik had sneeuwkettingen nodig, maar heb per ongeluk sneeuwsokken besteld. Het was niet duidelijk op de afbeelding dat het om sneeuwsokken ging ipv sneeuwkettingen Ik zou graag willen ruilen en heb ook al opnieuw echte sneeuwkettingen besteld bij Grip500banden. sneeuwkettingen zijn inmiddels aangekomen, maar ik krijg maar geen bevestiging dat ik de sneeuwsokken mag terugbrengen. Daarnaast worden er ook meteen kosten aangerekend. Dit klopt niet.
15/03/2026:
Ik kan niet antwoorden via TrustPilot, dus hierbij het gevraagde: ticket/37266897. Ik heb opnieuw een ticket aangemaakt (dit was reeds gebeurd). Hopelijk kunnen jullie me nu wel helpen. Bedankt. Rick
18/03/2026:
Gehoord gekregen dat 14 dagen verstreken zijn en dus de sneeuwsokken niet kan terugsturen. Schandalig. Koop hier niet. Ze behandelen hun klanten als vuil!

Snelle en correcte service
Snelle en correcte service. En ook prijs-kwaliteit bijzonder in de smaak gevallen👍
Probleemlooq
Prijs t.o.p.v. andere websites is gewoon goed.
Levering en het artikel zelf was niet op aan te merken
Bedankt.
Probleem met de levering
Probleem met de levering. Ongevraagd gaat mijn pakje naar een Bpost locker in plaats van mijn adres. Ik kreeg hier geen melding van, "je moet maar vaker naar je tracking kijken". Product koste €30 en levering €10. Ik kreeg maar €10 terug voor de retour. Ik had aangeboden om €10 te betalen zodat ze nog eens konden leveren, maar vriendelijkheid en redelijkheid is bij hun blijkbaar niet van belang. Eerste en laatste keer dat ik iets koop bij hun.
Hieronder zie je hun reactie dat ik "opnieuw contact mocht opnemen". Hun antwoord op mijn mail is alsvolgt:
"Wij informeren u dat dit onze laatste reactie over dit onderwerp is.
De zaak is gesloten; het heeft geen zin om contact met ons op te nemen om een ander antwoord te krijgen."

Prima stat.
dik in orde
Mooi verpakt, op tijd geleverd en alles toebehoren incl (centreerringen, wielbouten en naafdoppen)
Net zoals vorige keer een snelle en…
Net zoals vorige keer een snelle en correcte levering.
Grip500.nl wijst garantieclaims af…
Grip500.nl wijst garantieclaims af zonder enige inhoudelijke motivering. Na het indienen van een garantieaanvraag ontvang je slechts een kale mededeling dat de aanvraag wordt geweigerd. Geen reden, geen verwijzing naar voorwaarden, geen feitelijke beoordeling, niets.
Dit is geen klantenservice en ook geen correcte afhandeling van een garantieclaim, maar het structureel afschuiven van verantwoordelijkheid. Een bedrijf dat garantie aanbiedt maar weigert deze inhoudelijk te beoordelen wanneer het erop aankomt, handelt in strijd met elementaire consumentenrechten en basisnormen van zorgvuldigheid en transparantie.
De werkwijze wekt sterk de indruk dat garantie hier uitsluitend als verkoopargument wordt gebruikt en niet als daadwerkelijke verplichting richting de klant. Voor consumenten is dit een ernstig waarschuwingssignaal.
Ik raad iedereen aan uiterst voorzichtig te zijn met dit bedrijf. Bij problemen sta je er alleen voor. Deze gang van zaken zal ik blijven vastleggen en waar nodig onder de aandacht brengen van toezichthoudende instanties en geschillenorganen.
Youssef
———-
🇬🇧 English
Grip500.nl rejects warranty claims without providing any reasoning or explanation. After submitting a warranty request, you receive nothing more than a one line message stating that the claim is refused. No justification, no reference to terms, no factual assessment whatsoever.
This is not customer service and it is certainly not a proper warranty process. It is a clear attempt to evade responsibility. A company that sells warranty but refuses to substantiate its rejection when a claim is made, acts contrary to basic consumer rights and standards of transparency and due care.
This behaviour strongly suggests that the warranty is merely used as a marketing tool rather than a genuine commitment to customers. For consumers, this is a serious red flag.
I strongly advise caution when dealing with this company. When issues arise, you will be left on your own. I will continue to document this conduct and escalate it to relevant supervisory and dispute resolution bodies where necessary.
Youssef
Antwoord op je reactie:
Allemaal gedaan, jullie zijn de grootste oplichters die ik ooit gezien heb. Jullie banden zijn van zeer lage kwaliteit en kunnen niet tegen de kou. Praten mooi weer in de reviews maar zijn 0% bereid om redelijk te zijn in een privegesprek. IK RAAD IEDEREEN AF HIER IETS TE KOPEN BIJ DEZE OPLICHTERS!

alles best topper
Over Grip 500 heb ik niks foutiefs te…
Over Grip 500 heb ik niks foutiefs te zeggen. Enkel degene die de levering deed voor hun, daar ben ik totaal niet over te spreken

Correcte levering.
prijs kwaliteit is prima
prijs kwaliteit is prima. Alleen had ik de indruk in een Belgische webshop te winkelen. De banden kwamen van Spanje ... wat een beetje ingaat tegen mijn principes.

Alles op tijd
Slechte levering
Slechte ervaring m.b.t. levering van bestelde goederen. Levering was incompleet. Het is nu wachten totdat mijn levering compleet is.

Besvarelse fra Grip500banden.be
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.