Grevevinkompagni Anmeldelser 10

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Dårlig oplevelse 11.07.25

Har handlet i jeres butik gennem flere år - super service.
Men i fredags 11.07.25 var der en medarbejder der lugtede af sprut, og der var nul kundeservice.
Spurgte efter noget italiensk vin, han viste mig en vin, tror den var på noget tilbud,da jeg spurgte om I havde andet, blev han bare ved at sige den ikke var kraftig, så det opgav jeg og endte med at købe den han viste mig, selv jeg ikke var tilfreds.
Talte med nogen som også havde været der fredag og en anden lørdag, som havde samme oplevelse med dårlig kundeservice.

11. juli 2025
Grevevinkompagni-logo

Besvarelse fra Grevevinkompagni

Hej John. Tak for din besked. Vi smager normalt ikke på vine eller spiritus i åbningstiden. At der som du skriver har været nul kundeservice er ikke det vi er kendt for, men jeg beklager hvis det er den oplevelse du har haft. Kig gerne forbi ved lejlighed til en snak, da jeg gerne vil rette op på den for dig dårlige oplevelse.

Jeg har handlet hos jer mange gange

Jeg har handlet hos jer mange gange. Men de sidste par gange har jeg virkelig fået ringe service, af en bestemt medarbejder. Det har kun været ham, der ikke var optaget af kunder. Ved sidste besøg viste jeg hvilken hvidvin Jeg skulle have, og spurgte om råd til en god rødvin fra Italien. Han vender sig bare om og går over et sted og tager en rødvin og gå direkte op til kassen. Jeg aner ikke hvilken vin det er han har taget. Han gider ikke engang at forklare mig hvad det er. Jeg går efter ham op til kassen og prøver at spørge ind til vinen. Det virker han nærmest irriteret over og da spørger jeg får bare af vide at det er en god vin og den smager godt. Der gider jeg simpelthen ikke at stå og prøve at få et svar længere. Så jeg køber bare de to flasker vin. Jeg er ærlig talt i tvivl om jeg nogensinde kommer tilbage og handler hos jer. Det er ikke første gang at jeg har fået lignende behandling af samme medarbejder. Han virker nærmest irriteret over og skal være til stede. Virkelig en ærgerlig oplevelse.

27. juni 2025
Grevevinkompagni-logo

Besvarelse fra Grevevinkompagni

Hej med dig. Øv - det er jeg/vi godt nok kede af. Sådan skal og bør det ikke være, og jeg er oprigtig ked af at du har haft den kedelige oplevelse. Giv mig gerne et ring på 24 92 77 11 eller kig forbi ved lejlighed. Med venlig hilsen og god dag. Henrik.

Super levering

Super levering, godt pakket ind, super priser. Indtil videre kun de varmeste anbefalinger herfra👍

1. september 2021

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Bestilte en fransk vin til min mand, beregnet til julegave. Blev kontaktet dagen efter om at det muligvis ikke kunne garanteres levering før jul. Men jeg kunne evt selv komme og hente. Det havde jeg dog ikke mulighed for, men vinen kom alligevel. Sød "nabo" til butikken boede i mit nærområde og kom med vinen nogle aftener før jul. Rigtig dejlig. Min mand blev meget glad for julegaven, så nu glæder jeg mig bare til at smage supervinen :-)

30. december 2018

Greve Vinkompagni Aps

Vi kontaktede Greve Vinkompagni, da vi skulle bruge en bestemt vin til et vinsmagnings-arrangement og i en bestemt årgang. Ved telefonisk henvendelse fik vi at vide, at de skam havde den hjemme i den rigtige årgang. Vinen kostede 445,- for en flaske. Vi bestilte samtidig 8 kasser forskellig anden vin, udfra beskrivelsen af vinen på hjemmesiden.
Til arrangementet pakker vi vinen ud af æsken og opdager at de har sendt en helt forkert årgang, og vinen - udover at den er den dyreste, får den bundkarakter. Der er jo en grund til at man bestiller i den bestemt årgang. Det syntes de ikke var noget særligt - det er jo samme vin, siger de. Nej, det er det BESTEMT ikke. Og det bør de vide som vin firma. Heller ikke et undskyld kom der. Alle de andre vine har vi nu smagt, og INTET levede op til beskrivelsen af vinen på hjemmesiden, og vinen var så men dyr nok. Vi sagde vi ville returnere og firmaet ville afhente på adressen. De banker ikke på, men tager vinen på trappen, og siger nu bagefter der manglede en kasse. Det er simpelt hen for langt ude. Tænk at ville snyde med en kasse vin. Som om vi ville drikke den, når vi ønskede at returnere!
Pinligt opførsel. Handl ikke med dem - I får dårlig vin og dårlig opførsel og snyd.

16. november 2015