Grevetandcenter Anmeldelser 43

4,7

Har benyttet klinikken i flere år og giver mine bedste anbefalinger! Føler mig tryg ved en grundig behandling, foretaget af et dygtigt og venligt team!

Jeg har altid haft dårlige oplevelser hos tandlæger, men hos Greve TandlægeCenter fik jeg den bedste behandling. Jeg føler mig altid velkommen på klinikken. De er professionelle, ærlige og informerer... Se mere

Jeg kan varmt anbefale Grevetandcenter. Efter mit første besøg i dag, har jeg kun godt at sige. Tandlægen, Vanessa, er kompetent og grundig med at informere, og viser fx undervejs arbejdet til pa... Se mere

Super god kundeservice! Man bliver mødt med et smil og en snak så man føler sig velkommen og derefter ind til byens bedste og mest dygtige tandlæge, som får en til at føle sig i de bedste hænder!

4,7

En rigtig god oplevelse!

Jeg oplevede en meget grundig undersøgelse, og fik en kyndig vejledning og gode råd til min udfordring og ikke mindst fremtidig ønsker. Tine var meget professionel men mest af alt bare yderst behagelig. Ingen tvivl om at hun er min foretrukne tandplejer.

12. marts 2026

Dygtige

Dygtige, Rolige og Smilende personale giver mig ro og vigtigst, lige styrke nok til at overvinde angsten :)
Tak GTC for det I er

17. februar 2026

Dårlig kommunikation

Mødte op der i dag. Mit første besøg i klinikken. Jeg sad og ventede i en halv time over. Der skete ikke noget. Så gik jeg til skranken, hvor jeg fandt ud af min tid var aflyst, fordi tandlægen var syg. Det jeg bliver vred over er, at de siger, at de havde givet mig besked på både mail og SMS dagen før, at det var aflyst. Jeg har INTET modtaget hverken på mail eller SMS. Jeg scannede mit sundhedskort på skærmen, da jeg kom. Skærmen sagde, at jeg havde en tid samme dag kl. 9.30. Hvordan kan det lade sig gøre, hvis tiden var aflyst?? Jeg havde sat tid af i dag, fordi jeg havde ferie og ikke skulle på arbejde, men nu har jeg bare spildt min tid. Hvordan ville de selv have det, hvis det gik den anden vej, og folk bare ikke mødte op til deres aftaler.

8. juli 2025

Manja

Fantastisk.
Imødekommende og venlige.
Manja er en dygtig, ærlig og grundig tandplejer.
I en jungle af tandlæger er det den bedste oplevelse jeg har haft..

9. februar 2025

Er dette din virksomhed?