Greenvalue Golf Anmeldelser 15

3,4

1. Golfklub

Greenvalue Golfs formål er at tilbyde billige golfmedlemskaber, arrangere golfturneringer og udbyde golfkørekortkurser. Har du brug for et billigt og fleksibelt golfmedlemskab med DGU-kort, hvor du får mulighed for at spille greenfee i ind- og udland? Via Greenvalue har du nu mulighed for dette. Er du golfspiller i forvejen, men står uden et DGU-kort, så har du her mulighed for et billigt DGU-fleksmedlemskab. DGU-kortet bliver udstedt hos en samarbejdsklub under Dansk Golf Union. Tilmeld dig i dag og vær klar på banen i morgen!

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Pas På Pas På GreenValue

Pas På Pas På GreenValue.
De snyder med medlemsskaber, og opkræver uberettiget for kontingenter, automatisk efter et år, uden accept. - Ser ud til De kører og lever et bondefangeri koncept.
Sådanne koncepter plejer ikke at gå i længden.

Pas på

3. januar 2026
Greenvalue Golf-logo

Besvarelse fra Greenvalue Golf

Hej Niels

Vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse.

Greenvalue formidler golfmedlemskaber på vegne af flere danske golfklubber. Medlemskaber indgås via online tilmelding, hvor handels- og abonnementsvilkår tydeligt fremgår, og hvor accept er en forudsætning for gennemførelse af købet.

Som i langt de fleste danske golfklubber, er medlemskaber omfattet af klubbens vedtægter, herunder regler om årlig fornyelse og udmeldelsesfrister. Disse vilkår fremgår af medlemsbetingelserne ved indmeldelse og følger almindelig praksis i danske golfklubber.

Vi er uenige i karakteristikken af vores forretning, men respekterer, at du er utilfreds. Sagen er forsøgt håndteret direkte med dig, og vi har fremlagt den dokumentation, vi er forpligtet til.

Greenvalue

Undgå GreenValue

Undgå GreenValue. De snyder med medlemsskaber, og opkræver uberettiget for kontingenter uden dokumentation for berettigelsen

24. juli 2024
Greenvalue Golf-logo

Besvarelse fra Greenvalue Golf

Kære Lars

Jeg beklager at din oplevelse med os har været så dårlig.

Vi forsøger altid at imødekomme vores medlemmer, men da er vi underlagt udmeldelsesfrister fra den samarbejdende golfklub, lykkes vi ikke med at imødekomme alle ønsker.

For at give dig et fyldestgørende svar, vil jeg herunder skitsere processen i forhold til dit medlemskab.

Du tilmeldte dig helt tilbage d. 9/2-2018 og herefter har vi opkrævet dig for kontingent løbende.
I januar 2021 fejlede din automatiske opkrævning, du betalte efterfølgende kontingentet, hvor du har tilføjet et nyt betalingskort.
I januar 2024 fejlede betalingen igen og vi har derfor sendt opkrævninger til din mail.
Vi har herudover sendt en sms, hvor vi beder dig kontakte os omkring skyldigt golfkontingent for 2024.
Da vi ikke lykkes med at komme i kontakt med dig, sender vi opkrævningen videre til Collectia, da de har mulighed for at kontakte dig via E-boks og det har vi ikke.
Igennem Collectia får vi kontakt til dig og sender dokumentation for korrespondance, samt dokumentation for oprindelig indmeldelse.

De golfmedlemskaber vi formidler, er underlagt den samarbejdendes klubs vedtægter og der er i alle vores tre samarbejdsklubber, en udmeldelsesfrist til enten senest d. 30. september eller senest 31. oktober til en 1. januar. Dette accepteres ved tilmelding og det er i øvrigt generel praksis, i de fleste golfklubber i Danmark, at der er en udmeldelsesfrist.

Da vi ikke tidligere har modtaget en udmeldelse fra dig, vil tidligste udmeldelsesdato først være til udgangen af indeværende år.

Jeg kan se at opkrævningsselskabet har tilføjet et gebyr på 100,- på din faktura, hvis du kontakter os på mail, vil vi gerne tilbageføre gebyret.

Jeg håber det kaster lidt lys over sagen.

Dan Malle Kirkemann
Greenvalue Golf

Kundeservice i verdensklasse

Kundeservice i verdensklasse!
Sidder en søndag, faktisk en helligdag, og ville gerne spille mandag. Lynhurtig svar igennem Facebook, og 2 timer senere søndag aften kl 22 sidder jeg med DGU nummer og må spille igen.
Fornøjelse at opleve så god og effektiv service!

Tak til Dan og Greenvalue

31. maj 2020