GreenTownAnmeldelser

4,8

Jeg er glad for dette centrale sted til at finde bæredygtige varer. Websitet fungerer fint, søgninger finder det man leder efter, man kan bladre og klikke ind på et produkt, uden at den glemmer result... Se mere

Fin og personlig service Trods problemer med at få varen hjem fra leverandøren fik jeg excellent service og man fandt en anden tilsvarende vare til mig. Er yderst tilfreds Sjældent at man kan ring... Se mere

Jeg er rigtig glad for min handel via GreenTown. Det produkt jeg modtog var i en utrolig lækker kvalitet og det kom hurtigt frem. Jeg elsker konceptet bag GreenTown da bæredygtighed er vigtigt for m... Se mere

1. Online markedsplads

GreenTown er en online markedsplads, der gør det let at handle miljøvenlige produkter.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle, leveringstid overholdt, produktet levede op til forventningerne og fin orientering i købs forløbet omkring afsendelse mv.

20. oktober 2022

Hurtigt og effektivt

Første gang jeg har handlet hos Greentown. Lækker skjorte og superhurtig levering 😊👍. Fem stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟.

28. marts 2022

Hej Lars,
Mange tak for de fine ord og stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Det er altid dejligt med ros 😊
Jeg håber at du bliver glad for din skjorte.
Bedste hilsner,
Michael

Jeg kan helt klart anbefale Greentown. Nem bestilling og hurtig levering.

7. januar 2022

Hej Dixen,
mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder meget, at du har lyst til at anbefale os.

Fik min vare, meeeeen… og så alligevel👌🏼

Havde bestilt min vare til hjemmelevering. Dette stod også på min bekræftelse. GLS havde dog fået meddelelse om, at den skulle leveres i PakkeShop af GreenTown. Sad i 2x30 min. på vent på GreenTowns kontaktnummer og endte begge gange med at blive smidt af. Dette skete i den travle juletid og var lidt irriterende, men GreenTown fulgte vanvittig flot op med et beklagelsesopkald, en forklaring på hele missæren samt godtgørelse. Det er f****** god kundeservice og jeg vil fremadrettet ikke have betænkeligheder over at handle med et firma, som tydeligvis har respekt for sig selv… og alle andre🙏🏼💚

3. januar 2022

Hej Jeppe,
Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Og ikke mindst din gode feedback. Det betyder meget.

Super service!

Super service!
Blev ringet op om varen var udsolgt, valgte en ny som blev sendt samme dag. Den landede under træet, super kvalitet.
Alle var glade.

29. december 2021

Hej Pierre,
Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder meget.

Venlig medarbejder

Ham, jeg talte med på Green Town, var meget venlig og tjekkede, at pakken kunne nå frem inden jul.

24. december 2021

Hej Helle,
mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder meget.