Fijne en gezonde producten. Wanneer je bewust wil leven en o.a plastic wil vervangen. Zo ook de verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen zijn erg fijn.
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
snelle verzending, wat niet op voorraad is wordt nagezonden.mooi assortiment. en in de blogs uitleg over waarom ze deze keuzes maken voor dit assortiment.
Virksomheden har svaret
Super fijne ervaring met Greenjump! 💚 Ik had een probleem met een product, maar wat ik vooral ontzettend fijn vond, was hoe snel en klantvriendelijk dit werd opgepakt. Er werd echt probleemopl... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Green Jump maken we de wereld een beetje groener. Elke dag doen we een klein groen sprongetje vooruit. En aan iedereen die met ons mee wil springen, beloven we dit: wat je bij ons koopt, is bio, eco, fair, onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt, veilig én van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen. Want wat we groen doen, willen we goed doen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
zoooo snel geleverd mijn wollen…
zoooo snel geleverd mijn wollen dekentje...voor de tussentijdse periodes zoals herfst en lente...ideaal.
Fijne en gezonde producten
snelle verzending
snelle verzending, wat niet op voorraad is wordt nagezonden.mooi assortiment.
en in de blogs uitleg over waarom ze deze keuzes maken voor dit assortiment.

Dekbed
Ik heb eerder dit jaar een wollen dekbed gekocht , een zomer dekbed. Ik heb nu een lente-herfst dekbed erbij gekocht voor de winter. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de dekbedden. Ze zijn iets duurder maar erg fijn om onder te liggen. Ja ze ruiken naar lanoline, naar schaap, maar daar ga je aan wennen en regelmatig luchten. Lekker behaaglijk holletje. Een wollen dekbed is zwaarder om onder te liggen maar dat vind ik prettig. Bovendien zijn de rest van hun aanbod ook van prima kwaliteit en erg uitgebreid.
De orders worden super snel verwerkt en geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant

goede kwaliteit katoenen sokken
Snelle levering, goede kwaliteit katoenen sokken betrouwbaar bedrijf!
goede duurzame producten
goede duurzame producten, snelle levering en duidelijke communicatie
Fijne webwinkel
Fijne webwinkel met mooie en eerlijke producten voor mens én milieu. Ik bestel hier al jaren diverse rvs en bamboo spullen en deze bevallen uitstekend :)

Alles top!
Wij bestellen regelmatig bij Greenjump vanwege het duurzame assortiment en zijn heel tevreden met zowel het aanbod als de levering!

Hele fijne duurzame webwinkel
Hele fijne duurzame webwinkel, veel artikelen en leuke aanbiedingen. Altijd snelle verzending en duidelijke informatie op de website. Als een artikel later geleverd wordt krijg je daar altijd een mailtje over.

Goede kwaliteit producten
Goede kwaliteit producten, snel geleverd
Goed
Persoonlijke service (belletje ivm voorraad), goede kwaliteit.
Altijd uitstekende vegan condooms op voorraad
In tegenstelling tot andere webshops heeft Green Jump mijn favoriete Fair Squared Ultimate Thin condooms wel altijd op voorraad . Ook de verzending door hen gaat snel. Top!
Super fijne ervaring met Greenjump
Super fijne ervaring met Greenjump! 💚
Ik had een probleem met een product, maar wat ik vooral ontzettend fijn vond, was hoe snel en klantvriendelijk dit werd opgepakt. Er werd echt probleemoplossend meegedacht en zonder enige twijfel of moeite werd er naar een passende oplossing gezocht.
De communicatie was heel prettig en persoonlijk. Je merkt dat klanttevredenheid bij Greenjump echt belangrijk is en dat ze graag met je meedenken. Dat vind ik tegenwoordig echt bijzonder en verdient wat mij betreft een groot compliment! Dus bedankt Manon!
Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan Greenjump dan ook van harte aan iedereen aanbevelen. Heel erg bedankt voor de fijne service!

Producten van kwaliteit
Greenjump verkoopt goede en mooie producten. Fijn dat deze winkel bestaat.
Ook de verzending is snel.
Producten zijn top
Producten zijn top! En daarnaast had ik net besteld en kreeg ik s avonds een mail met een actiecode voor korting. Gemaild dat ik net de bestelling gedaan had voor ik de kortingscode had gekregen en dit hebben ze keurig netjes nog teruggestort.
Persoonlijk en duurzaam
Persoonlijke service, punctueel en met een groot hart voor kwaliteit en duurzaamheid!
Prima kwaliteit,snelle service en…
Prima kwaliteit,snelle service en altijd geholpen
Fijne boodschappentassen
Fijne boodschappentassen gekocht, precies wat ik zocht ter vervanging van de plastic tassen van de supermarkt.
Meermaals hier besteld
Meermaals hier besteld. Goede duurzame producten, altijd zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Bij vragen goed en eerlijk advies. Blij met deze webwinkel!

Top!
Dit is mijn favoriete webshop mbt duurzame artikelen! Veel keus, goede informatie en snelle, nette levering!