Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 103 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, der ofte beskrives som værende af høj kvalitet og med perfekt pasform. Leveringsservicen roses også gentagne gange for at være hurtig og effektiv, og mange fremhæver den gode service, de har modtaget, ofte personligt fra en medarbejder. Dog har nogle kunder oplevet problemer med ordrer, herunder manglende leverancer, produkter der ikke passede som forventet, eller varer med defekter. Enkelte har også nævnt længere leveringstider end forventet eller udfordringer med at få svar på henvendelser.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet. Mange roser den gode kvalitet, den perfekte... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og personlige service, især fra en... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv. Mange roser den gode pasform og høje kvalitet af produkter som... Se mere

Order

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med ordrer. Mange forbrugere roser den hurtige levering, hvor varer... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super oplevelse med både levering og kundeservice. Der var meget hurtigt levering af ordren. Desværre manglede der en lille, men væsentlig del på en af de bestilte varer, hvorfor jeg ringede til kunde... Se mere

Vi var meget sent ude med at få en Zorn 32l kølebox med batteri med på ferien og havde prøvet alt... Indtil Green Going kom på banen. Første kontakt torsdag eftermiddag, hvor Casper sagde, han troede... Se mere

Har købt tilbehør til min Polestar hos GreenGoing, og er meget tilfreds! Produkterne var i høj kvalitet, og det hele kom hurtigt frem. Ét af produkterne drillede lidt – måske var det en fejl fra min s... Se mere

Den her virksomhed er meget anbefalet fra min side. Kæmpe support - Casper er virkelig serviceminded og svarer på mail's selvom at man tidsmæssigt først regner med svar dagen efter, det er dedikation... Se mere

1. nr. 16 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør

Vores mål er at levere højkvalitets produkter til overkommelige priser og hjælpe vores elbilejere med at få mest muligt ud af deres elbiler!

4,5

Svarer typisk inden for 1 uge

Bundmåtter som skulle være…

Bundmåtter som skulle være modelbestemt, passer ikke i orig klips, så den skrider rundt. Uoriginale måtter havde været samme resultat til billigere penge.

6. februar 2025

Hej John,

Tak for din anmeldse!

Jeg er ked af at høre du ikke synes måtterne passer, de er modelbestemte og 3D scannet efter de forskellige biler. Jeg har solgt over 500 sæt måtter og de fleste plejer at være glade.

Jeg høre meget gerne mere om din oplevelse! Tænker der måske kan være en fejl.

Jeg kan ikke se dine oplysninger så kan ikke slå dig op og se hvad måtter du har købt.

Jeg vil gerne refundere dig for måtterne hvis du ønsker.

Send mig meget gerne en mail på kontakt@greengoing.dk eller ring på 30520049.

Jeg lover vi nok skal få løst problemet!

Rigtigt god søndag!

Kontakt@greengoing.dk
30520049

kopholderer til polestar2

Jeg købte et sæt kopholderer til Polestar2, ideen er superfin da bilen mangler sådanne, problemet er dog dels at holderen ligger og glider frem og tilbage i dørlommen og dels at den en holder er knækket (efter montering) allerede inden 14 dage

22. januar 2025

Hej Allan,

Tak for din anmeldse. Jeg beklager meget du oplever problemer!

Jeg tænker grunden til den glider rundt er da den er knækket?

Jeg har solgt over 400stk og min forhandler af dem har solgt over 1200 og ingen af os har oplevet dette problem før. Hvordan monterede du den? Så du min video med hvordan den skal drejes ind? Hvis du blot prøver at presse den på plads så kan den godt knække.

Jeg vil meget gerne sende dig en ny så du ikke går herfra med en dårlig oplevelse!

Jeg har sendt dig en mail så vi lidt nemmere kan gå videre i dialog om problemet jeg lover self vi finder en løsning!

Rigtigt god weekend!

GreenGoing

Hurtig levering og god kvalitet

Bestilte Tirsdag aften og min vare var klar til afhenting næste formiddag i nærmeste pakkeshop.
Måtterne til min Renault Megane Techno passer perfekt.
Super service.

23. januar 2025

Besvarelse fra GreenGoing

Mange tak for din flotte anmeldse!

Hurtig levering fra GreenGoing

Hurtig levering fra GreenGoing
Jeg har bl.a. købt en lodret Vægholder til mit ladestik hos GreenGoing som gør at stikket fylder minimalt ud i rummet det er supergodt.
Jeg så det på nettet hvor GreenGoing har en rigtig fin hjemmeside med mange gode produkter til meget fornuftige priser.
Jeg bestilte og fik straks en bekræftelse på min ordre og samme dag sendte GreenGoing pakken afsted.
Det kalder jeg super hurtig og god logistik og varen var perfekt emballeret ved modtagelsen, hermed tommel op til GreenGoing. 👍

26. december 2024

Hurtig og god kavlitet.

Jeg bestilte et kpl. sæt vintermåtter til min Tesla M3 Highland. Vintermåtterne kom allerede dagen efter jeg havde bestil dem - og de passede perfekt til bilen. God kvalitet til pengene!

27. december 2024

Dårlig 3D printet produkt

Dårlig 3D printet produkt, som efterfølgende er smidt direkte i skraldespanden. Og så virker det ikke til, at man har særlig stor viden omkring tingene, man kan ikke svare på simple ting omkring pasform mv. Jeg hopper tilbage til, hvor jeg tidligere har købt ting til min elbil.

13. december 2024

Hej "Kunde"

1000 tak for din anmeldse!

Jeg kan ikke se at du har handlet ved mig!?

Jeg er glad for din feedback men vil meget gerne i dialog og lære mere om dit evt problem?

Vil du ikke ringe til mig på 30520049 eller sende en mail til kontakt@greengoing.dk?

Jeg har også efterspugt oplysninger på dig her på Trustpoilt så kan jeg se hvad du har købt og række ud og hjælpe!

Hvis der skulle være en defekt på det købte løser jeg self dette! UB!

Rigtigt god aften og søndag herfra! :D

GreenGoing

Fantastisk service, med hurtig svartid og afsendelse af varer.

Jeg havde spørgsmål af flere omgange, og fik meget hurtigt svar fra Casper, uanset hvad klokken var.
Da jeg med hans yderst gode hjælp havde fundet det jeg skulle bruge, fik jeg bestilt det sent en aften og det blev allerede afsendt dagen efter, hvor jeg endda havde fået puttet en ekstra vare i, som vi havde skrevet om efter min bestilling.

Fantastisk service siger jeg bare....Casper har mine allebedste anbefalinger.

4. december 2024

Hej Glen,

1000 tak for din flotte anmeldse, det betyder meget! Jeg prøver altid at gå så langt jeg kan få at levere den bedst mulige service! :D

Tak igen!

Rigtigt god aften herfra!