Green Garden Flowerbulbs Anmeldelser 1.038

3. Leverandør af havebygninger
  4. Planteskole
  5. Frøleverandør
  6. Planteskolegrossist

Wholesale specialist in quality flower bulbs. Our company supplies flower bulbs, perennials and seeds to businesses and individuals, retail specialists, gardeners, municipalities, market traders, wholesale companies and many more. With an assortment of more than 1000 varieties, we are one of the largest suppliers in Europe and beyond.

4,6

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

For dårlig emballage

Jeg er ikke tilfreds med at modtage kasser med løg som mangler en del løg fordi 1 kasse er gået i stykker og efterfølgende tapet sammen af af transportfirmaet. I dette tilfælde Post Nord.

2. september 2025

Kære Jørgen
Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din ordre ikke ankom i perfekt stand. Alle vores løg pakkes omhyggeligt inden forsendelse, men desværre kan der nogle gange opstå skader under transporten. Vi forstår, hvor skuffende det er at modtage en kasse, der er blevet ødelagt og tapet sammen af kureren.

Hvis der mangler eller er beskadigede løg, bedes du kontakte vores kundeservice direkte. Vi undersøger gerne situationen og sørger for, at den bliver løst på en tilfredsstillende måde for dig.

Med venlig hilsen,
Team Green Garden Flowerbulbs

Fine løg og godt indpakket

Fine løg og godt indpakket. Liljeløg var dog meget fugtige, så de startede hurtigt med at få svamp. De var ikke lagerfaste. Vanvittigt dyrt hvis man ønsker af købe en del at en pakke.

5. september 2025

Besvarelse fra Green Garden Flowerbulbs

Kære Joakim, Mange tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med kvaliteten og emballagen af vores løg. Vi er kede af at høre, at nogle af liljeløgene var for fugtige ved ankomsten. På trods af omhyggelige kvalitetskontroller inden afsendelse kan der undertiden opstå fugt under transport eller opbevaring, hvilket desværre kan føre til svampevækst. Vi anbefaler altid at pakke liljeløgene ud straks efter ankomsten og opbevare dem på et køligt, tørt sted indtil plantning.

Hvad angår din kommentar om prisen ved bestilling af en del af en pakke: Som grossist opbevarer og sælger vi vores løg i store partier. Når der bestilles mindre mængder, kræver det ekstra håndtering og optælling, hvilket afspejles i prisen.

Hvis du nogensinde oplever problemer med din ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er altid glade for at undersøge sagen og finde en passende løsning sammen.

Med venlig hilsen,
Team Green Garden Flowerbulbs

Leveringstidspunktet blev ikke overholdt

Ved køb blev jeg bedt om at vælge, hvilken uge, jeg ønskede løgene leveret. Jeg valgte en uge, der lå 3 uger ude i fremtiden. Leveringstidspunktet blev dog ikke overholdt. Jeg bad om at få løgene leveret i ugen startende med 23/9 og have personale klar fra denne dato. Jeg blev ikke kontaktet med besked om ændret leveringsdato og måtte efter 2 uger selv kontakte virksomheden. Jeg modtag løgene d. 10/10. Når man har indkaldt personale til at sætte 5000 blomsterløg, så har leveringsdatoen betydning, hvilket er årsagen til, at jeg kun kan give 3 stjerner

3. oktober 2023

Kære Kirstin,
Vi er kede af at høre, at ordren blev leveret for sent. Faktisk skulle vi have leveret ordren inden den 1. oktober, og ordren blev afsendt fra vores lager den 3. oktober. Vi oplevede en vis forsinkelse på grund af travlhed og ekstra inspektioner, det beklager vi.
Vi håber, at du stadig kunne plante løgene uden for mange problemer, og at du nyder de blomstrende resultater. Vi vil helt sikkert også træffe foranstaltninger her, så dette ikke sker igen. Endnu en gang undskyld! Med venlig hilsen Evi - team Green Garden

Vis anmeldelser på alle sprog (1.038 anmeldelser)