Loads clean on Chrome
Loads clean on Chrome. Widescreen alyout uses the space well! 😃
Het offshore casino GreatSlots Casino, geëxploiteerd door Brightsky Limited (Belize), is in 2025 opgericht en opereert onder een licentie van de Anjouan Gaming Authority (ALSI-202508057-FI2). Doordat het platform niet beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), is er geen aansluiting bij het CRUKS-register en gelden de Nederlandse consumentenbeschermingen en verplichte stortingslimieten niet. Het spelaanbod omvat meer dan 4.000 titels van ruim 40 softwareleveranciers, waaronder Pragmatic Play, NetEnt, BGaming, Thunderkick, Play'n GO, Hacksaw Gaming en Evolution Gaming. Populaire slots zijn onder meer Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Starburst en Book of Dead, aangevuld met crash games zoals Aviator. Het live casino telt ruim 149 spellen met bekende titels als Lightning Roulette, Crazy Time en Infinite Blackjack. De RNG-software is gecertificeerd door iTech Labs. Het welkomstpakket is verdeeld over de eerste drie stortingen en loopt op tot maximaal €2.500: 100% tot €1.000 op de eerste storting, 50% tot €500 op de tweede, en 50% tot €1.000 op de derde storting. De minimale storting bedraagt €20. Er geldt een inzetvereiste van 25x de som van bonus plus storting met een maximale inzet van €5 per spin en een geldigheid van 7 dagen. Daarnaast is er een wekelijkse cashback op slotsverliezen van 10% (tot €5.000) met een inzetvereiste van 1x. Storten en opnemen kan vanaf €20 via creditcards (Visa, Mastercard), Apple Pay, Google Pay en meer dan 20 cryptovaluta (waaronder Bitcoin, Ethereum, Tether, Litecoin, Solana en Ripple). Uitbetalingen zijn gelimiteerd tot €5.000 per dag en €20.000 per maand. Cryptotransacties worden na goedkeuring binnen 8 uur verwerkt, terwijl kaartbetalingen 3 tot 5 werkdagen in beslag nemen. Alle stortingen dienen minimaal 1x te worden rondgespeeld voor opname. Bij inactiviteit van 12 maanden geldt een maandelijkse vergoeding van 10% op het saldo. De klantenservice is 24/7 bereikbaar via live chat en e-mail in het Engels, Frans, Duits en Italiaans. Telefonische ondersteuning ontbreekt. Het platform is volledig toegankelijk via mobiele webbrowsers op iOS en Android zonder dat een app-installatie vereist is.
Holland
Loads clean on Chrome. Widescreen alyout uses the space well! 😃
pragmatic live baccarat dziewczyna śliczna i gra płynna, siedziałem 3 godziny...