Greatdeals Anmeldelser

3,4

Har handlat några gånger utan problem men min sista beställning innehöll många fel. Plagg som jag inte beställt samt flera plagg som saknas. Mailade kundtjänst direkt men fick aldrig något svar. Har ä... Se mere

Har köpt massor med me&i i typ 10-15 omgångar och ha ska många plagg varje gång och endast en gång blev det fel storlek på ett plagg som de ersatte mig genom att betala tillbaka summan. Den var förvis... Se mere

Gjorde en beställning förra veckan Såg på postnord appen att det inte var skickat.Mailade inget svar.Sen såg jag att jag glömt skriva in husnummer.Eller att det ej stod med.De kunde ju mailat om de... Se mere

Toppenföretag! Råkade bli fel i min beställning. Hade blivit två beställningar. Man kontaktade mig per telefon och löste det hela smidigt och återbetalade pengarna. Leveransen kom snabbt och padel... Se mere

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Toppenföretag!

Toppenföretag!
Leveransen kom snabbt och padel väskan var fin👍

1. juni 2025

Köpte Salming padel skor

Köpte skor från Salming padel. Hade en fråga om leverans som jag fick besvarad samma dag.
Nöjd över pris och köpupplevelsen även om jag förvisso inte blev så mycket bättre padelspelare av skorna.

8. januar 2025

Tried to cancel my order before it…

Tried to cancel my order before it shipped. They ignored my emails and calls for 2 days, no answers. Then shipped my order anyways. Scam.

20. januar 2025

Besvarelse fra Greatdeals

Hi Marc! Sorry to hear this. We do have limited customerservicehours- normally we answer emails tuesdays and thursdays. This is one of several reasons that we can offer very low prices. It is not a problem for us to cancel orders! Normally emails about cancellation reaches us in time, since we have 3-5 business days before shipping out from our warehouse in Sweden.
Best regards,

Säljer bara skräp.

Säljer bara skräp. När det sedan går sönder efter någon timmes användning så menar dem på att man får räkna med det. Finns ingen reklamation vid konkurs enligt denna firma

2. oktober 2024

Besvarelse fra Greatdeals

Hej Jens! Vad tråkigt att höra att dina skor från Salming Padel gått sönder. Det stämmer att vi inte har reklamationsrätt då det rör sig om konkursutförsäljning med väldigt låga priser. Vi försöker vara tydliga med detta på vår webbsida, men jag ska se över om vi kan bli ännu tydligare här.
Med bästa hälsningar,

Gjorde en beställning förra veckan

Gjorde en beställning förra veckan
Såg på postnord appen att det inte var skickat.Mailade inget svar.Sen såg jag att jag glömt skriva in husnummer.Eller att det ej stod med.De kunde ju mailat om det.Så jag mailade och gav rätt nummer.Fortfarande inget svar.Har betalt och allt.Varor från andra jag beställde ifrån samma dag är skickade och halvägs till mig enligt appen.Har annan app med andra företag där man kan se packet.Precis som postnord fast andra leverantörer som citymail,schenker.
Dålig service!!!!

23. september 2024

Besvarelse fra Greatdeals

Hej Sigrid. Vi har lite längre svarstid på kundtjänst (normalt besvarar vi mail tisdagar och torsdagar) och det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan vi skickar ut paketen från vårt lager i Halmstad. Det är en av många anledningar att vi kan hålla så låga priser.
Hoppas du blev nöjd med dina varor!
Med bästa hälsningar,

Silence from customer service

I ordered 3 products and wanted to return one. I got the return address and I was told that I must pay for the costs. That was ok. I asked twice where to fill return form and ask for refund. Customer service did not reply.
I can not recommend Greatdeals.se

19. juli 2024

Besvarelse fra Greatdeals

Hi! Sorry to hear that you did not get a reply from us, that is not according to our customerpolicy. You will find all information regarding returns in the FAQ-section at the webbsite.

Best regards,

Beställde ett par skor

Beställde ett par skor. Fick en (1) sko i lådan. Inte supergreat ändå..

18. december 2023

Besvarelse fra Greatdeals

Hej hej! Nä...verkligen inte supergreat. Dessutom var det mitt fel då jag plåtat skorna och glömt lägga tillbaka ena i lådan. (;
Men bra att det löste sig och att du fick ett helt par i slutändan.
Tack för tålamodet!
Hälsar,

Ej hanterad retur

Returnerade klädesplagg med spårbar frakt hos PostNord. Paketet har tagits emot hos Greatdeals som påstår att de aldrig fått det. Rekommenderas inte till andra om du vill kunna skicka tillbaka kläder.

21. september 2023

Hej!
Vad tråkigt att höra att du känner dig lurad. Vi får många returer och väldigt få strular. Vi lägger alltid felanmälan hos Post Nord i fall som dessa när vi inte fått varorna levererade. Samma sak händer även ibland åt "andra hållet" - att Post Nord meddelar att de har levererat paket till kund, fast kund inte fått det.
Bästa hälsningar,