Jeg havde brug for en gravsten til min hustrus urnegrav, og jeg havde på Gravstenxpertens hjemmeside udset mig to næsten ens granittyper, men jeg var tvivl om hvilken jeg skulle vælge. Jeg spurgte ste... Se mere
Vil bare lige sende en anbefaling afsted mod Kimo og Gravstenexperten. Vi har fået leveret en rigtig smuk sten, og fik igennem flere omgange råd og vejledning af Kimo, som altid var hurtig til at svar... Se mere
Da min bedstemor desværre var gået bort, skulle vi finde en stenhugger som kunne tilføje hendes navn på en eksisterende gravsten. Fra starten har Kimo været utrolig serviceminded i forhold til at komm... Se mere
Her får man en virkelig god service! Det har været meget professionelt og behageligt at handle med dem. Selvom de baserer sig på en internet-forretning, har de alligevel taget sig god tid til... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Lille familievirksomhed med stolte traditioner og sætter en ære i personlig service udover det sædvanlige. Samme person igennem alle led i virksomheden sørger for tingende bliver lavet rigtigt FØRSTE gang og alle de individuelle ønsker bliver opfyldt ned til mindste detalje 🙏
Askhavevej 4, 4621, Gadstrup, Danmark
- Info@gravstenexperten.dk
- gravstenexperten.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Får min varmeste anbefaling
Får min varmeste anbefaling - hurtigt med pristilbud - 1400 kr billigere end andre mht arbejde på eksisterende sten. Fik et billedet af Stenen da den var færdig - Stenen var færdig inden bisættelsen - fik også et billede af stenen, da den var sat på gravstedet - helt igen et godt arbejde og en god service - til en meget fair pris.
De varmeste anbefalinger …
Vil gerne give de varmeste anbefalinger til Gravstenexperten.dk
Vi bestilte med lidt skepsis en gravsten her, vi var lidt nervøs for, om man kunne levere en sten i samme kvalitet som hvis vi gik ned til en stenhugger.
Men vi er blevet så positiv over den service vi har fået. Vi fik løbende sendt information, samt foto.
Og så er prisen næsten halvdelen af en normal stenhugger.
Hvis alle netbutikker var med sådan en service. Så var det en fornøjelse at handle på nettet.
Tusinde tak for en flot sten, og en helt igennem perfekt service.
Frank & Marianne
Kun de varmeste anbefalinger fra mig og …
Kun de varmeste anbefalinger fra mig og min familie - Mange tak Kimo Baggesen!
Fantastisk service
Fantastisk service. God og nem kontakt og kommunikation. Vi fik lavet en tilføjelse på en eksisterende gravsten, det blev udført rigtigt pænt, hurtigt og til en skarp pris. Mine bedste anbefalinger til Kimo og gravstensexperten.dk
Gravstenexperten 👍
MEGET billig, men bestemt ikke dårligere.
Meget venlig betjening og virkelig god service.
Stenen var meget flot og perfekt lavet.
Købt 2017