Door deze site was ik super goed voorbereid om mijn theoretisch rijexamen af te leggen. De afwisseling van filmpjes met tekst en oefeningen hielden mij super gemotiveerd en maakten het leren vlotjes e... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik vond de website gratis rijbewijs online een goede site om te oefenen als voorbereiding van het theorie examen. Bij het aankopen van de testen en het proefexamen kan je al snel zien of je de leerst... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geslaagd, TOP website
Ik heb drie dagen gestudeerd via GratisRijbewijsonline en ben meteen de eerste keer geslaagd voor mijn theorie-examen met 46/50. De lessen zijn duidelijk per onderdeel uitgelegd, met voorbeeldvragen en uitleg bij fouten zodat je de leerstof echt begrijpt. Zo leer je de theorie op een degelijke manier en ga je veilig en zelfzeker de baan op.
Het beste platform om gemakkelijk te…
Het beste platform om gemakkelijk te slagen
Makkelijk slagen
Alles is zeer goed uitgelegd en makkelijk te volgen, als je makkelijk wilt slagen is deze site voor jouw.
Super handig lijkt super hard op het…
Super handig lijkt super hard op het echte examen!
dankjewel voor de hulp!!
Dankzij gratis rijbewijs online ben ik geslaagd voor mij examen!
Ik heb Gratis Rijbewijs Online gebruikt…
Ik heb Gratis Rijbewijs Online gebruikt om mijn proefexamen af te leggen nadat ik eerder de cursus en oefenexamens van Wees Wegwijs had gevolgd voor mijn rijbewijs A. Mijn ervaring met Gratis Rijbewijs Online was erg positief.
De vragen zijn iets moeilijker dan bij Wees Wegwijs, maar dat vond ik net een pluspunt — het maakt de oefening realistischer en bereidt je beter voor op het echte examen. De prijs is bovendien heel scherp: voor €3,50 krijg je 3 dagen toegang, en ik heb zelf gekozen voor 2x3 dagen aan €7, wat echt meer dan redelijk is voor de kwaliteit die je krijgt.
De website werkt vlot, de examens zijn duidelijk opgesteld en de feedback na elke test helpt om je fouten goed te begrijpen. Al bij al een zeer goede voorbereiding op het officiële examen.
Aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen en goed voorbereid wil zijn!
Van de eerste keer geslaagd voor men…
Van de eerste keer geslaagd voor men auto theorie!
Fijne website
Fijne website, goede oefenvragen voor je voor te bereiden. Geslaagd met 42/50
Kheb 15 € verkwist aan die site
Kheb 15 € verkwist aan die site, die ze niet eens bijwerken ,indien bvb nieuwe verkeersregels bijkomen !! Lachen ze me wat uit op dat examencentrum(Kontich) . Luidde : mevrouw wordt een website bewerkt ?? Nee!! dus u moet maar een nieuw boek kopen.
Heb gisteren theorie examen gedaan
Heb gisteren theorie examen gedaan. Met behulp van deze site. Ik heb een totale score van 47/50 gehaald. Eerst dacht ik dat deze site scam was, maar ik had het een kans gegeven. Dankuwel gratisrijbewijsonline!
Handige website.
Goede website voor uw theorie te oefenen, alleen voor alle examenvragen te kunnen doen moet je 3.5€ betalen wat uiteindelijk niet veel is... alle vragen zijn er letterlijk en het is juist door deze website dat ik ben geslaagd, ik had niet veel een boek nodig want alles staat hier uitgelegd, na het examen heb ik pas een boek gebruikt om alles zo op te frissen eens je aan uw praktijk begint in mijn geval met een begeleider M36.
helemaal niet gratis
een website die zich noemt gratisrijbewijs, maar je moet voor alles betalen... Ik heb het boek en de code is zelf maar 14 dagen geldig na activatie
Gratis een slechte review
Het enigste wat gratis is aan dit boek is de manier dat ge u geld kunt wegsmijten.
Je site gratisrijbewijsonline noemen en…
Je site gratisrijbewijsonline noemen en dan moeten betalen voor een oefenexamen. Sneu
Nog nooit zo een slechte site gezien
Nog nooit zo een slechte site gezien. De site is waarschijnlijk onstaan in de soviet tijden.
Goed maar spijtig...
Ik heb mijn vorige reactie verwijdert ik was wat boos op het moment mijn excuses. Ik ben geslaagd door deze site op mijn theorie, 49 op 50. Ik had het moeilijk met de vragen te begrijpen tijdens het studeren dus had ik veel vragen over de aantal situaties die zich kunnen voordoen op de baan. Ik wou deze op de forum bespreken, ik had er wel veel maar er zijn ook veel verkeerd begrepen doormij wat ik ook toegegeven had. Maar ik had wel een paar fouten gevonden in de vragen die deze site vermelden. Deze wou ik bespreken maar er waren een aantal administrators die niet gedient waren met de vragen. En mijn vragen werden verwijdert en er kon niet meer op geatwoord worden... Dit vind ik zeer spijtig want ik vind dat alles moet besrpoken worden op een forum...
Læs mere om andre typer anmeldelser.