2,3

Under middel

Har haft samme hjemmeside i 10 år

Har haft samme hjemmeside i 10 år, efter jeg rykker den til larsendata, sender den pludelig en masse spam us - altså jf. dem.
Derfor blokere de siden.

1. gang, aftaler jeg med dem, at ja ok, det kan være en fejl på min kodning, så de rykker alt, og åbner igen.

Jeg når ikke en gang at gennemgå mine koder, inden den er blokeret igen..

2. gang, så har de åbenbart ikke fået flyttet det hele...

Jeg gennemgår koderne igen, og kan ikke finde fejl.

Jeg åbner så kun op for en lille PHP kode, som slet ikke kan hackes, men noooope...

3. Gang. Jeg gir bare op.

Og hov, gratisdns/larsendata har forresten ALDRIG givet mig besked om at mit vedhotel er lukket, det skal jeg selv opdage.

Jeg har pt. betalt for et år, men har været luklket ned i 6 måneder, uden jeg viste det....

De er vildt gode til DNS, men webhotel, stinker de til...

ube.dk

15. september 2020

Aldrig mere Gratis Dns

Aldrig mere Gratis Dns. Efter at have været kunde hos dem i 5 år, kontaktede dem for at få et Auth ID, da jeg skulle skifte fra dandomain til one.com. Det ville de kun sende til den email som vi for 5 år siden brugte til at registrere os med (en e-mail som ikke eksisterer mere). Jeg stillede mig uforstående over hvorfor de ikke kunne sende det til den email som stod inde på vores profil hos dem - den email vi havde rettet til i det øjeblik at registrant e-mailen ikke virkede mere. Jeg blev op lyst at det kunne man ikke. Der et to kontrolpaneler hos dem som mailen skulle have været registreret i. Det var ikke noget at gøre - det SKULLE altså sende et brev til os hvor det kunne bekræftes at at vi var de reelle ejere og det koste 800 kr.

28. maj 2020

Ulovlig virksomhed!!!!

Jeg har for 8 dage siden rettet henvendelse til virksomheden for at få flyttet og frigivet et domæne, jeg har brugt, anvendt og betalt for i mange år. Personerne bag firmaet (eller hvad de nu kaldes herpå trustpilot) har pure nægtet. Sagen er kort at domænet tilhørte en virksomhed jeg var med i og blevet lukket den 18. januar. DVS at der pt. ikke er nogen ejer af domænet, men gratisdns nægter stadigvæk at frigive det. Det er fuldstændigt ulovligt og mod alle regler at de leger dommere, uden at have lovgivningen med sig. Fuldstændig uacceptabel opførsel og skal nu stævnes efter paragraf § 411. De har ingen lovhjemmel og nu på ottende dag taget mine emails og min forretning som gidsel i deres ulovlige agerende. De driver åbenlyst Ulovlig virksomhed og bør stoppes ASAP. Hold jer langt væk.

27. april 2017

Kun designet halter

Designet på GratisDNS halter en del, den er tydeligvis lavet 'af nørder, til nørder'.

Men effektiv af helvedes til, det er den. Det fungerer bare, jeg har brugt den til flere håndfulde domainer, og registrerer altid mine domainer hos dem.

De få gange hvor man kan støde på udfordringer, er supporten god til at hjælpe.

25. januar 2011

Svær at overskue men god pris!

Registreringsprocessen er nærmes umulig at gennemskue. Betaling sker eksternt, sikkert men noget forvirrende. Brugerfladen og kontrolpanelet er helt ude i det blå. Ved forsøg til kontankt med GDNS' support forum bemødes man af en ikke helt så venlig tone. Generellt set, god pris men mere fokus på at forenkle brugerfladerne og få jeres support-folk til at bemøde os bare lidt venligere!

6. juni 2010

Er dette din virksomhed?