1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

GSM Parts Center (GPC) is a distributor of technology parts for repairers, telecom specialists and companies. This way you can easily make purchases for your company via our online platform. In addition to offering products from A to Z, the global service of GPC is unique. For example, parts and accessories for the newest models in Europe are always first in stock at GPC. The payment and shipping options are wide, so you can quickly communicate with your customer anywhere in the world concerning the repair or sale. Online shopping via GPC offers all the certainties you as a consumer are accustomed to and can expect. This way you always get full factory warranty on products and you can return the product if it does not meet your expectations. Are you a service engineer or telecom specialist looking for a reliable partner? Log in to the dealer network of GPC via: https://www.gsmpartscenter.com/dealer/index/register/

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Onbetrouwbare verkoper, twijfelachtige productkwaliteit. Ik raad andere kopers (zeker zakelijke klanten) aan om hier zeer voorzichtig te zijn.

Ik heb op 19/10/2023 als zakelijke klant een **nieuwe Apple iPhone 15 Pro Max (256GB – Natural Titanium)** aangekocht via deze webshop.

Bij het voor de eerste keer openen van het toestel (voor een schermvervanging) stelde ik vast dat:

* meerdere tri-point schroeven **beschadigd/dolgedraaid** waren
* **één schroef volledig ontbrak**
* de interne shield plate (beschermplaat) **geplooid en zichtbaar beschadigd** was
* schroeven duidelijk **geen grip meer hadden door eerdere manipulatie**

Dit zijn duidelijke tekenen dat het toestel **reeds eerder geopend en bewerkt is geweest**. Dit is onaanvaardbaar voor een product dat als *nieuw* verkocht wordt.

Wat ik ontvangen heb, komt absoluut niet overeen met een nieuw toestel en is bijzonder onprofessioneel, zeker tegenover een zakelijke klant.

Ik stel mij ernstige vragen bij de betrouwbaarheid van deze webshop en de herkomst van hun producten. Dit lijkt sterk op het verkopen van gebruikte of gerepareerde toestellen als nieuw.

**Conclusie:**

Ik verwacht alsnog een correcte oplossing conform de wettelijke garantie (vervanging of terugbetaling).

21. april 2026

Eerst hebben ze mij gefraudeerd met…

Eerst hebben ze mij gefraudeerd met onderdelen die niet werken.
Als reactie tegen mijn reviews op google hebben ze nog valse reviews geplaatst op mijn google bedrijf profiel.
Blijf ver dit zijn echt geen profesionele leveranciers!

3. juli 2025

Great shop

Great shop. Best service we could ask for. Have all spareparts we need and shipping same day 🥳

17. februar 2023

Uitstekend bedrijf met goede collega's

Uitstekend bedrijf met goede collega's. Wij zijn al ruime tijd klant van GPC, met diverse winkels in Nederland, Belgïe en Duitsland. Ons bedrijf is samen met de collega's van GPC goed meegegroeid. Naast het standaard leveren van de onderdelen, helpen ze ook altijd mee met andere bedrijfsprocessen zoals systeem, voorraad, website en administratie.

21. december 2017

Sterke communicatie. Bedrijf zocht mee naar fout verzonden retourpakje met succes!

Ik was zeer positief verrast over de vlotte communicatie die GPC hanteert. De verwerking van een nieuwe account ging zeer snel. Antwoord op een e-mail mocht je binnen de 1 à 2 dagen verwachten. Een telefoontje kreeg onmiddellijk gehoor.
Bij mijn tweede bestelling liep het echter fout: een ontvangen OPT (OnePlus Three) scherm bleek ernstige defecten te vertonen: amper enkele minuten na installatie begon de LCD uit te vloeien; op zowat alle andere plaatsen op het scherm ontstonden kleine vlekjes; een halve dag later was het scherm bijna verkleurd en nog wat later volledig zwart.

Mochten de kristallen netjes vanuit 1 punt beginnen vloeien zijn zou je nog denken van 'verdorie, wat liep er fout' ... maar door een tweede vlek die vanuit een totaal andere hoek begon uit te vloeien kon dit niet aan een foute hantering te wijten zijn en wees dit, mijns inziens, duidelijk naar een fabricagefout.
Hier ging de klantendienst niet onmiddellijk mee akkoord.

Nu, ruim een maand na datum, is de retour in het bezit van gpc en kreeg ik onmiddellijk bevestiging dat een nieuw kon toegestuurd worden (of wellicht ook een creditering e.d. kon plaatsvinden).
En wat bleek? Ik had het huisnummer fout ingevoerd en het pakje was bij de buren toegekomen. GPC wist dit echter te traceren. Sterk van hen! Daarom 5/5

6. januar 2017