3,5

Middel

Usikkerhed om leveringstidspunkt

Selve leveringen foregik upåklageligt. Der var dog uoverensstemmelse mellem det tidsrum for levering, som blev angivet på restaurantens ordrebekræftelse, og det tidsrum, der blev oplyst i mail fra Gotipster. Samtidig var det på leveringsdagen ikke muligt at få fat på nogen fra Gotipster for at få en afklaring.

7. januar 2019

Håbløst

Håbløst - vi har bestilt burgerer til 5 personer, sidder med ordrebekræftelse og har betalt (beløb hævet) til levering 19.30 til 20 - ringer 20.45 - og ordrerne findes ikke i systemet.
Det gør vi så ikke igen. Og hermed videregivet til ‘skræk og advarsel’.
Venlig - men sulten - hilsen
Jens Andersen

23. marts 2018

Kære Jens

På trods af, at du ikke havde en god oplevelse værdsætter vi din tilbagemelding. Vi beklager dybt, at du aldrig modtog ordren, hvilket skylde tekniske problemer, som medførte at restauranten aldrig modtog ordren. Vi beklager også ventetiden med at få refunderet beløbet til dig, som du gerne skulle have modtaget for noget tid siden, dog som sagt med forsinkelse. Det har selvfølgelig aldrig været hensigten, at du som kunde skulle have sådan en oplevelse. Vi arbejder meget på at komme til bunds i de tekniske og logistiske udfordringer vi oplever og som desværre gik ud over dig.

Gotipster

Ordre betalt men aldrig leveret

Fredag den 16 marts 2018 bestilte jeg aftensmad, som aldrig er leveret. Jeg har ringet til jeres nummer samme aften og fik at vide at min ordre ikke fandtes. Vel at mærke 40 min efter min ordre skulle være leveret. Til trods for en ifølge jer ikke eksisterende ordre, så er pengene trukket på min konto. Jeg mangler stadig at høre fra jer mht. e-mail sendt samme aften. Hvornår returneres mine penge?

Penge er nu returneret.

20. marts 2018

Kære Christian

På trods af, en ærgelig oplevelse værdsætter vi din tilbagemelding. Vi beklager dybt, at du aldrig modtog ordren fra Viben Fiskehus, hvilket skyldes tekniske problemer, som medførte at restauranten aldrig modtog ordren i systemet. Vi beklager også ventetiden med at få refunderet beløbet til dig, som du gerne for længst skulle have modtaget, dog som sagt med en beklagelig forsinkelse. Det har selvfølgelig aldrig været hensigten, at du som kunde skulle have sådan en oplevelse. Vi arbejder meget på at komme til bunds i de tekniske og logistiske udfordringer vi oplever og som desværre gik ud over dig. Men vores teknikkere arbejder på højtryk for at undgå ærgelige situationener som denne.

Med venlig hilsen Gotipster

Advarsel: Jeg bestilte mad til levering - der aldrig kom. Men pengene er borte.

Jeg bestilte mad til levering en lørdag via gotipster.dk. Der blev trukket knap 300 kr på min konto, og bestillingen gik igennem. Jeg bestilte med et par timers varsel - så jeg tænkte den var sikker. Men maden kom ikke til aftalt tid. En time efter den senest skulle være afleveret ringede jeg ind. Ordren var "blevet væk" - men var dog alligevel fortsat i systemet. Jeg aftalte levering "så hurtigt som muligt". Timer gik - intet skete. Sulten bredte sig og det blev en lørdag med A38 og Musli istedet. Hørte aldrig fra gotipster. Bad bagefter om at få pengene igen. To uger senere har jeg stadig ikke fået mine penge. Jeg vil ikke anbefale denne tjeneste til nogen.

11. december 2017

fed oplevelse

bestilte Michelin mad hos gotipster sikke en oplevelse direkte hentet i Paris
hold da op mere af det. en fed side i har hos gotipster. mere af det. handler hos jer igen. andre gode deals.

9. juni 2017

Ulovlig reklame

De husstandsomdeler reklamer og ignorerer Reklamer Nej Tak ordningen.

20. december 2016

Besvarelse fra Gotipster

Vi beklager at en fejl er forekommet. Vi har ellers været meget opmærksomme på de forskellige anmærkninger.

Vi ønsker dig en god jul og et godt nytår.

Mvh. Nikolaj, Gotipster