GoSIM Anmeldelser

1.068

4,3

Eerste keer een eSIM gekocht en als digibeet bleek installeren toch een uitdaging. Via WhatsApp razendsnel en supergoed geholpen. Alles werkt perfect! Uitstekende service: ze doen wat ze beloven. Echt... Se mere

Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik s... Se mere

De GoSim service heb ik gebruikt op mijn recent vakantie in Bosnië en Herzegovina. Geen enkel issue met roaming en datasnelheid. Wat voor ons de doorslag gaf is dat ik voor de rest van het gezelschap... Se mere

Gosim heeft meerdere keuze in de grootte van GB en het is gemakkelijk te installeren. Kom je tekort dan kan je altijd nog uitbreiden naar wens. Goed bij te houden in Mijn GoSIM.

1. Internetudbyder

Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.068)

374 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Aanrader!

Hele attente, lieve en behulpzame klantenservice. Mijn esim werkte perfect. Echt zo genoten van mijn reis door India dankzij gosim.

9. marts 2026

Geen aanrader

Ik had al mijn gegevens doorgegeven zoals mij was verteld, maar ik kreeg op de dag van aankomst op mijn bestemming (de dag die ik ook ingevoerd had als activatie-datum). Geen activerings-sms of e-mail.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice via WhatsApp, en uiteindelijk hebben deze het voor mij 'opgelost'. Al heb ik een andere e-sim gekregen dan waar ik voor had betaald.

Ik kon enkel internetten en niet bellen. Dit was overigens wel gecommuniceerd door de medewerker, maar toch jammer aangezien ik wel die extra euro's had betaald voor de extra belservice. Er werd mij verteld dat het unlimited data zou zijn (waar ik ook oorspronkelijk voor had betaald), maar dit bleek echter niet zo te zijn. Ook had ik uiteindelijk pas werkend internet op dag vier of vijf van mijn verblijf, aangezien klantenservice niet altijd reageerde/niet doorvroeg of bleef helpen terwijl het probleem duidelijk nog steeds niet opgelost was. Dit was erg frustrerend, want ik was afhankelijk van hun help via WhatsApp. Bellen was onmogelijk vanwege de hoge kosten in het buitenland.

Gelukkig heb ik uiteindelijk genoeg gehad aan het data pakket, maar het werd dus wel krap qua gebruik. Als ik van te voren had geweten dat het toch niet unlimited was, had ik mijn gebruik daarop aangepast.

Al met al, blij met de hulp en de data, maar ik zou goSim dus zeker niet aanbevelen.

7. februar 2026

Simpele installatie

Simpele installatie, goeie deal en fast Internet in Egypte. Veel beter en stabieler dan Airalo dat ik gebruikte in Sri Lanka. TOP

9. marts 2026

Installeren was ff een dingetje

Installeren was ff een dingetje, voor een digibeet, maar eenmaal op locatie werkte het prima.
Advies: geef mensen aan welke apps veel data gebruiken, zeker wanneer ze maar een beperkte hoeveelheid data afnemen.

6. februar 2026

Geweldig

Geweldig, dat ik meteen bereik had toen ik buiten de EU kwam met mijn auto, dus mijn navigatie kon gebruiken. Dat werkte dus uitstekend. Volgende keer weer!

15. december 2025

Ontvangst was prima

Ontvangst was prima, vind het alleen jammer dat ik op mijn tp link niet kan zien hoeveel gb ik verbruikt heb. En dat er volgens jullie ook geen andere manier is om dit op te vragen door bv het kaartje in je telefoon of zo te stoppen.

3. januar 2026

Prima! Esim Egypte

Gemakkelijk installeren, goed bereik en duidelijke link naar verbruiksoverzicht. En dat voor een zeer redelijke prijs.

5. februar 2026