1,8

Under middel

Aldrig aldrig mere Gorenje pga MENTECH

Aldrig aldrig mere Gorenje

Der eksisterer simpelthen ikke service i det firma.
Og dem de samarbejder med i forhold til service.

MENTECH som de bruger til service af hårde hvidevarer bør de nok overveje om de har råd til at beholde.

De bør slå ordet op, service for de aner simpelthen ikke hvad det betyder.
De skal INGEN STJERNER HAVE MAGE TIL MØG FIRMA ER SVÆRT AT FINDE.

Heldigvis reddede SKOUSEN MIG TAK FOR JER .
FIK ET NYT FRYSESKAB

25. marts 2026

Købte en ovn 1/9-2022 for 8000kr.

Købte en ovn 1/9-2022 for 8000kr.
2 år 11mdr senere smider pyrolysen en sikring og brænder et varme legeme af.
Kun 2 års garanti. De kan ikke engang selv stå inde for deres ovne, ellers havde man givet flere års garanti.
Dårlig kvalitet og dårlig service til for mange penge, kan kun give 1 stjerne.
Vælger et andet, tysk, mærke næste gang.
Det er for elendigt til prisen.

22. august 2025

Jeg har været meget udfordret med at…

Jeg har været meget udfordret med at kunne oprette et garantibevis i forbindelse med et køb af en opvaskemaskine af mærket Gorenje.

Jeg havde over en meget lang periode skr. kontakt med kundeservice om problemet med firmaet log ind, som ikke ville give mig adgang. I grund en simpel opgave, som skulle løses. Jeg måtte gentagne gange kontakte Gorenje for at følge op på sagen, idet der skete ingenting fra Gorenjes side. Efter endnu engang telefonisk kontakt fra min side og omstilling til 5 medarbejdere, der enten ikke svarede på den omstilling, jeg blev viderestillet til, eller at vedkommende ikke kunne hjælpe mig, fik jeg endelig kontakt med Customer Care-agent Angela, som løste opgaven perfekt og var utrolig serviceminded og dybt professionel i sin håndtering af sagen. Hun kunne virkelig tage ansvar for opgaven og sikre, at jeg som kunde følte mig taget alvorligt og seriøst, som indtil da havde været en mangelvare fra Gorenjes side. Havde det ikke været for Angela, havde jeg intet godt at sige om Gorenje og ville aldrig have anbefalet navnet Gorenje til nogen.

2. juli 2025

Ubrugelig ovn og dårlig service.

Vi har købt en gorenje indbygningsovn.
Meget imod min vilje lod jeg mig overtale til at købe et produkt fra gorenje.
Da jeg før har haft dårlige oplevelser med dette mærke.
Men en meget dygtig ekspedient i power fik mig overbevist om at gorenje var blevet forbedret.
Men nej, nu står vi med en ovn vi ikke kan forlade.
Den begyndte at gå ud midt i tilberedningen.
Den begyndte også at gå over på gratin.
Så bagning er en umulighed medmindre man står og holder øje med den og slukker og starter den under hele processen.
Vi ringede til gorenje og en tekniker kom og udskiftede printpladen.
Men afprøvede ikke ovnen. Den gik igen på gratin.
Vi ringede igen og en uge efter kom de igen og skiftede printplade
Denne gang afprøvede han den og gik igen på gratin.
Teknikeren ringede til en der vidste mere om det end han selv.
Da de havde prøvet en del ting gennem telefonen og det ikke lykkedes var det pludselig vores problem, de kunne ikke gøre mere.
Så nu står vi med en ubrugelig ovn.
Så nu er vi helt 100 procent sikre.
ALDRIG mere gorenje.

Bente

14. januar 2025
Vis anmeldelser på alle sprog (84 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto