Goood Petfood Anmeldelser

4,7

Vandaag begonnen met goood puppybrokjes en blikvoer. Onze pup net 2 dagen geleden opgehaald,eerst de darmpjes "gereset" met gestoomd voer en nu de keuze voor puppybrok gemaakt. Heel erg ja... Se mere

Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd. De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hi... Se mere

Snelle levering, heel mooi verpakt (wij hadden besteld voor Valentijn en er zaten rozenblaadjes in de doos), waardoor uitpakken een feestje wordt. Onze hond, Pixel, reageert heel goed op het voer en v... Se mere

1. Dyrefoderbutik
  2. også i
  3. Dyrehandel

Wij houden van honden. En wij houden van de natuur, net als jij! Daarom bevalt ons duurzaam geproduceerd premium hondenvoer niet alleen je beste vriend, maar ook de bescherming van dieren en het milieu. En dat is goeeed. Voor jouw hond. Voor onze planeet.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,7

Leuke site, fijne gezonde producten en top service!

Hier voor de eerste keer voor onze rottweiler besteld. Kwaliteit producten! en zéér snelle levering. Een vrolijke en overzichtelijke site. Regelmatig leuke acties, zo nu ook bijvoorbeeld voor dierendag. Je zou spontaan eten voor jezelf bestellen. Ze doen wat ze beloven… Ik ga zeker al mijn toekomstige bestellingen voortaan hier doen. Fijn. Keep up the Goood work!!

27. september 2023

Vandaag begonnen met goood puppybrokjes…

Vandaag begonnen met goood puppybrokjes en blikvoer.

Heel erg jammer dat mij niet verteld js dat er een puppypakket van bestaat. 😞 gewoon alle benodigdheden los aangeschaft.

Ons pupje 1800 gram heeft nu 30 gram brokjes gekregen met heel iets vleesvoer erdoorheen voor de geur/smaak. Ze at het direct schoon op. 🥳

Eens zien hoe ze hierop gaat ontwikkelen, voor nu hebben jullie er een klantje bij 😁

15. september 2023

Brokken zijn super

Het blik voer is mijn hond ziek van geworden (diaree) dit kon hij niet goed verdragen. De brokken vind ik wel heel goed. Daar ben ik nu op over gegaan.

23. maj 2023
Goood Petfood-logo

Besvarelse fra Goood Petfood

Goedemorgen 👋,

erg leuk om te horen dat je onze producten geprobeerd hebt! Het is natuurlijk niet fijn dat je hond diarree krijgt... Wellicht is jouw hond eerder een grotere fan van een andere smaak? Laat ons gerust via hallo@goood-petfood.nl weten of we jou een proefpakketje mogen sturen met onze 2 andere smaken in: lam en forel 😋

Groetjes, Tim van Goood 🐾

Snelle service en prima voer

Snelle service en prima voer. Wel jammer dat je geen grotere zakken kunt bestellen (3 of 5 kilo) en dat de vis- en insectenvariant niet voor kleine honden gemaakt wordt.

31. maj 2023

Goede voeding voor onze hond

Onze hond doet het prima met deze voeding. Het is een middelgrote hond en ik mix de kleine brokken met de grote, dit om zijn tanden goed en mooi te houden. Echter de nieuwe snacks, leuke hartjes, van rode bietjes gemaakt, nee daar haalt Lola haar neus voor op. :-)

14. maj 2023